Informacje o ofercie
Butikschef
InternetJobs Elsynor, Region Stołeczny, Dania 24 Dni temu

Przegląd
Typ oferty: Pełny etat
Czas trwania umowy:
Zakres wynagrodzeń: € po uzgodnieniu - miesięcznie
Wakat w polu: Zarządzanie
dla specjalistów: Przedsiębiorca
Opublikowano: 2024-05-22
Kod pocztowy:
Wymagania
Minimalne wykształcenie: Szkolnictwo wyższe
Minimalne doświadczenie zawodowe: 1 rok
Płeć: Nie ma znaczenia
Wiek: Od - Do
Wiza robocza: Paszport UE
Status oferty
Rozpoczęcie publikacji: 2024-05-22
Zakończenie publikacji: 2024-11-22
Wolne wakaty: 1
Liczba wyświetleń: 103
Następne kroki: Send me Resume

Kontakty pracodawców są dostępne tylko dla uprawnionych użytkowników: Logowanie & Rejestracja

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Kraj: Dania
Opis

Butikschef til SENG i Helsingør
Er DU vores nye stjerne i butikken, der kan gøre en forskel for alle de kunder du vejleder frem til den helt rigtige sengeløsning, samt for de medarbejdere du på bedste anerkendende vis, motiverer til at performe 110% hver dag?

Et job som Butikschef / SengeSpecialist er både sjovt og udfordrende, da det kræver en ekstraordinær indsats fra dig som sælger og leder at sikre, at kunderne altid kommer hjem med den helt rigtige seng, til at dække deres behov, uanset om det er dig eller dine sælgere som vejleder kunden! For at lykkes i denne rolle, kræver det at du besidder en stor portion situationsfornemmelse, en masse tålmodighed og en ægte interesse i, og forståelse for, hvad der skal til, for at give kunderne unikke oplevelser HVER dag. Og det kræver at du som leder går forrest og viser de gode eksempler for butikkens andre medarbejdere!

Her gør vi en dyd ud af uvildig rådgivning, så vi sikrer at kunden kommer hjem med den helt rigtige løsning, og vi har nøje udvalgt et sortiment hvor Premium kvalitet og "value for money" er de 2 overlæggende temaer, så du dermed aldrig kommer til at skulle sælge et produkt, du ikke kan stå inde for!

SENG (tidligere SengeSpecialisten) har været igennem en spændende udvikling de senere år, og er i dag en af de førende aktører i Norden på markedet for senge i high-end segmentet.
SENG har i dag 50 butikker i Danmark og Sverige under et stærkt koncept, der er bygget op omkring et højt serviceniveau, grundig behovsafdækning og deraf tilbundsgående rådgivning, hvilket tilsikrer kunderne de bedste forudsætninger for at vælge den rette sengeløsning.

I både 2021 og 2022 har SENG opnået den prestigefyldte Børsen Gazelle pris, med baggrund i den kontinuerlige kraftige vækst.

Se yderligere om virksomheden: www.seng.dk

STILLINGEN
SENG søger en Butikschef til butikken i Helsingør, der sammen med det øvrige personale, kan videreføre og udvikle den succes der allerede er i kæden.
Vi søger en erfaren og nærværende Butikschef, der møder både kunder og personale i "øjenhøjde".

Personen skal være drevet af resultater, der opnås gennem et højt serviceniveau samt en proaktiv og energisk tilgang til opgaverne.
Personen skal være fleksibel og kunne håndtere mange forskellige arbejdsopgaver som f.eks.:

At være god til at vejlede kunderne og gå i dybden med deres behov
At kunne holde mange bolde i luften, f.eks. have flere kunder samtidig, uden at miste fokus på nogle af dem
At kunne udøve anerkendende ledelse overfor det øvrige personale
At udvikle og dygtiggøre butikkens medarbejdere
Ikke at være bange for at flytte eller montere en seng
At være klar til at yde lidt ekstra - også i weekenderne
Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen.

OM DIG
Grundlæggende er du positiv, glad og værdsætter humor i hverdagen. Du har erfaring med salg, ledelse, butiksmiljøet og gerne kendskab til salg af langvarige forbrugsvarer.
Som person:

Drives du af resultater og det at udvikle forretningen
Er du udadvendt og vant til at kommunikere
Sætter du en ære i at levere et højt serviceniveau
Kan du sætte dig i kunders sted – spørge ind til deres behov
Er du frisk og imødekommende
Trives du godt i et travlt og til tider hektisk miljø
SENGs kultur er kendetegnet ved fokus på resultater og service på et højt niveau, og det er derfor afgørende at du besidder synligt engagement og drive, samt at du er vedholdende og opfølgende, men samtidig åben over for nye og bedre ideer.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER
Der er tale om en virksomhed der lægger vægt på, at den enkelte medarbejder tager ansvar i forhold til rolle og kompetencer. Således er der en fri og omgængelig omgangstone, som ligeledes beskriver det miljø der er i virksomheden. Lønnen forhandles på et attraktivt niveau og modsvarer naturligvis de opstillede krav.

Om SENG
SENG åbnede sin første butik i Aarhus i 1999 under navnet SengeSpecialisten, hvor stifter og nuværende COO, Jørgen Bebe Staal, satte sig for at øge danskernes søvnkvalitet. I dag er SENG en skandinavisk kæde med nu 50 butikker og godt 200 ansatte, der alle er specialister i madrasser og sengemiljøer, og i, hvordan man bedst opnår en god nats søvn. SENG har siden 2014 været en del af Lars Larsen Group.




Praca według miasta Sortuj wg

Oferty pracy według regionu Sortuj wg

Wakaty według specjalności
Rachunkowość, finanse i audyt (150)Praca administracyjna (147)Agenci, kurierzy (80)Rolnictwo (80)Architektura (16)Automatyczny biznes (344)Banki, giełdy, firmy inwestycyjne (11)Opieka dla starszych emerytów (289)Cleaning Service, Czyszczenie (581)Komputer, programowanie (28)Budowa (760)Konsultowanie (12)Kucharze, piekarze (398)Kultura (1)Design (32)Kierowcy (426)Energia, elektryk (219)Inżynieria (57)Meble, montaż, naprawa (46)Guwernantki i ogrodnicy (41)Fryzjerzy i wizażyści (86)Hotel biznesowy (138)Usługi domowe i komunalne (17)Zarządzanie zasobami ludzkimi (12)Ubezpieczenie (6)Internetowe technologie informacyjne (24)Orzecznictwo (13)Złota rączka (279)Osiągnięcie (33)Logistyka (67)Zarządzanie budynkiem (8)Zarządzanie (87)Media: prasa, radio, telewizja (1)Medycyna i farmaceutyka (263)Różne (164)Rodzicielstwo, opieka nad dziećmi (94)Jednorazowa praca (4)Operatorzy (187)Artyści (2)Policja, armia (2)Drukowanie (7)Reklama, marketing, PR (31)Dostawa (10)Produkcja (601)Bezpieczeństwo (12)Usługa publiczna (0)Wydawcy (0)Nieruchomości (42)Naprawa sprzętu (11)Restauracja biznesowa (378)Handel detaliczny (277)Nauka i edukacja (20)Sekretariat (16)Bezpieczeństwo (6)Centra usług (85)Przemysł rozrywkowy (28)Śpiewacy i muzycy (0)SPA, salony piękności (177)Wychowanie fizyczne i sport (10)Magazynowanie (365)Praca dla studentów (4)Krawcy i szwaczki (68)Nauczyciele, wychowawcy (14)Techniki (306)Komunikacja i telekomunikacja (32)Turystyka i wycieczki (13)Sprzedaż hurtowa i sprzedaż (49)Tłumacze, lingwiści (7)Praca w domu (132)
Aplikuj