Informații despre loc de muncă
Specialarbejder med base
InternetJobs Køge, Sjælland, Danemarca 13 zile În urmă

Prezentare generală
Tipul de ocupare: Ocuparea completa
Durata muncii:
Salariu: € prin acord - Pe luna
Postul vacant din domeniu: Producere
pentru specialiști: Lucrătorii în producție
Postat: 2024-05-19
Cod postal:
Cerinţe
Minim Educatie: Colegiu
Experiența minima: 1 an
Gen: Nu conteaza
Vârsta: de la - până la
Viză de lucru: Pașaportul UE
Stare de loc de munca
Începutul publicării: 2024-05-19
Sfârșitul publicării: 2024-11-19
Locuri libere: 1
Numărul de vizionări: 533
Pașii următori: Trimiteți-mi CV-ul dvs

Contacte angajatorului sunt disponibili numai pentru utilizatorii autorizați: Logare & Inregistrare

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Țara: Danemarca
Regiunea: Sjælland
Descriere

Kobberrørsfremstilling i Køge

Er du en erfaren håndværker med ambitionen om nye spændende udfordringer? Climate søger en specialarbejder til vores afdeling i Køge, hvor du vil få ansvaret for specialfremstilling af kobberrørssæt til kølekompressorer. Stillingen fordrer en stor forståelse for præcisionsarbejde og en passion for at levere kvalitet til tiden hver gang.

Ansvar og arbejdsopgaver

Som specialarbejder hos os vil du arbejde med fremstilling af kobberrørssæt baseret på målfaste tegninger. Du bliver en del af et team, hvor samarbejde og vidensdeling er i højsædet, du vil blive sidemandsoplært af en erfaren kollega, for at sikre, at du er klædt på til at møde de høje standarder, vores kunder forventer.

Din faglige profil

Stor erfaring med specialopgaver og værkstedsarbejde, gerne + 5-7 års erfaring

Gerne med en baggrund som VVS-montør, blikkenslager, rørsmed eller klejnsmed, eller anden relevant baggrund

Du kan komme i betragtning til jobbet, som både faglært eller ufaglært, erfaring er det vigtigste

Evnen til at arbejde selvstændigt og følge tekniske tegninger

Din personlige profil

Vi søger en kollega, der trives med fysisk arbejde – dette er essentielt. Du skal være detaljeorienteret og have en stærk forståelse for kvalitetsstandarder. En positiv indstilling og evnen til at arbejde effektivt både selvstændigt og som en del af et team er også vigtige egenskaber.

Er du nysgerrig?

Hvis du er nysgerrig på muligheden og har lyst til at blive en del af vores hold, så send gerne din motiverede ansøgning og CV vores vej. Vi er en fleksibel organisation i udvikling med et team af passionerede medarbejdere, der arbejder proaktivt og skaber løsninger baseret på ordentlighed, kunden i fokus og ekspertise. Vores arbejdskultur er afslappet og præget af humor og uformel stemning, hvor hver medarbejder bidrager med deres perspektiver, der driver udviklingen fremad. Vi sørger for, at rammerne er i orden med en lønpakke, der matcher din funktion, som inkluderer pension, sundhedsforsikring og øvrige medarbejder benefits. Hos os er der plads til både faglig udvikling og sociale arrangementer.

Om Exodraft Group A/S

Exodraft Group har en ambition om at være markedets mest effektive og troværdige optimeringspartner, som bygger broen til en Co2 neutral fremtid med grønnere energi for alle. Exodraft Group består i dag af 3 divisioner, Exodraft Solutions, Exodraft Energy og Exodraft Climate, der tilsammen bidrager til optimeringen af konventionelle energiløsninger for tilsammen at skabe klimavenlige energiløsninger for vores kunder. Koncernen beskæftiger samlet over 150 medarbejdere.




Locuri de muncă după oraș Sorteaza dupa

Locuri de muncă după regiune Sorteaza dupa

Locuri de munca pe specialitate
Contabilitate, Finanțe și Audit (158)Activități administrative (149)Agenți, curierii (82)Agricultură (76)Arhitectura (18)Auto, transport, camioane (338)Bănci, burse, societății de investiții (11)Îngrijire de pensionare (290)Servicii de curățare (584)Calculator, programare (32)Construcția și renovarea de apartamente (745)Consultanță (12)Bucătari (399)Cultura (1)Designul (37)Conducătorii auto (428)Energie, electricieni (227)Inginerie (56)Mobilier, montaj, reparare (47)Guvernante și gradinari (39)Frizeri și artiști de machiaj (92)Ospitalitate (132)Servicii comunale (20)Resurse Umane (13)Asigurare (7)Inform tehnologii bazate pe Internet (31)Jurisprudență (13)Meseriași (270)Ameliorare (29)Logistica (66)întreţinere a clădirilor (9)Managementul (106)Media: presa, radio, TV (1)Medicină și Farmaceutică (272)Diverse (158)Educație, îngrijirea de copii, babysitting (91)Muncă pe un timp (5)Operatori (189)Pictorii (3)Poliția, armată (3)Tipărire (7)Publicitate, Marketing, PR (33)Alimentare (13)Producere (608)Protecție (12)Servicii publice (0)Editori (0)Imobiliare (42)Reparare de echipament (11)Restaurante (384)Comerţul cu amănuntul (298)Știință și Educație (19)Secretariat (19)Siguranță (8)Centre de servicii (77)Industria de Divertisment (29)Cântăreți, muzicieni și artiști (1)SPA, saloane de înfrumusețare (183)Cultură fizică și sport (12)Depozitare (374)Lucru pentru studenti (4)Croitori și cusătorese (65)Profesori, educatori (17)Tehnicieni (305)Telecomunicații (29)Tururi şi excursii (14)Comerț cu ridicata și de vânzări (53)Traducători, lingviști (8)Munca la domiciliu (132)
Aplica acum