Информация за работа
Teamleder til spildevand
InternetJobs Роскиле, Шеланд, Дания 60 дни преди

Преглед
Вид заетост: Пълна заетост
Продължителност на работата:
Диапазон заплата: € по споразумение - на месец
за специалисти:
Публикувано: 2023-03-31
Пощенски код:
Изискванията
Minimum Education: Колеж
Minimum Experience: 2 години
Пол: Няма значение
Възраст: от - до
Работна виза: Европейски паспорт
Статус
Започнете публикуването: 2023-03-31
Край на публикуването: 2023-10-01
Свободни места: 1
Брой показвания: 139
По-нататъшни действия: Обади ми се

Контакти на работодател са достъпни само за оторизирани потребители: Вход & Регистрация

Информация за работодателя InternetJobs Роскиле, Шеланд, Дания
Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Страна: Дания
Регион: Шеланд
Описание

Har du lyst til personaleledelse, og har du grønt blod i årerne? Så bliv teamleder i vores spildevandsafdeling.

I Fors A/S arbejder vi strategisk med grøn omstilling. Udover at sikre en effektiv rensning bruger vi derfor spildevandet som en ressource til energi-, nærings- og materialeudnyttelse. Samtidig arbejder vi målrettet på at gøre spildevandssektoren klimaneutral.

Til team Renseanlæg i vores spildevandsafdeling søger vi en teamleder, der kan organisere afdelingens arbejde, som kan inspirere og motivere medarbejderne, og som kan sikre, at afdelingen lever op til både kvalitets- og miljøkrav.

Om afdelingen
Team Renseanlæg består af tre fagspecialister, tre miljøteknikere, 12 produktionsteknikere og en procesoperatørelev. Teamet sikrer drift, optimering og overvågning via SRO-systemer af vores 18 renseanlæg. Afdelingen er organisatorisk placeret under forretningsområdet Produktion, og du vil referere til chefen for Spildevand.

Om jobbet
Der er tale om en lederstilling, hvor langt de fleste opgaver er af administrativ karakter. Den daglige fordeling af arbejdsopgaverne varetages af fagspecialister i teamet.

Med afsæt i vores ledelsesgrundlag varetager du den daglige ledelse af teamet og medvirker til den strategiske udvikling af spildevandsområdet. Du sikrer teamets trivsel og samarbejde – både internt og eksternt. Du arbejder målrettet med kompetenceudvikling, blandt andet gennem årlige MUS-samtaler med dine medarbejdere.

Du får et budget for teamet, og med din økonomiske sans og procestekniske viden sikrer du, at driften af anlæggene sker så rentabelt som muligt. Sammen med resten af afdelingsledelsen vedtager du planer for både reinvesterings- og udviklingsprojekter. Du er informeret om igangværende projekter og er en vigtig sparringspartner for både projektledere og medarbejdere i vores planafdeling.

Du står i spidsen for afdelingens tavlemøder og sørger for at levere opdaterede nøgletal til den øvrige ledelse og til interne og eksterne samarbejdspartnere.

Din profil
Vi forestiller os, at du har en uddannelse inden for naturvidenskab eller teknik. Måske har du også ledelseserfaring og/eller lederuddannelse.

Du er god til at sætte dig ind i komplekse problemstillinger og giver konstruktiv sparring til dine medarbejdere, så de kommer godt i mål med deres opgaver – også når der er udfordringer.

Du tager ansvar i forandringsprocesser, og med dine formidlingsevner sikrer du fremdrift. Sammen med den øvrige ledelse har du det overordnede ansvar for den daglige drift, og for at Fors A/S overholder gældende lov- og myndighedskrav.

Hos os lægger vi vægt på, at her er plads til forskelligheder, og at medarbejderne kan se sig selv i organisationen og opgaverne. Som leder er det derfor vigtigt, at du har en positiv og empatisk tilgang til mennesker, og at du formår at inspirere dine medarbejdere, så I sammen lykkes. At tilpasse ledelsesstilen til situationen og personen er derfor en forudsætning. Det samme er evnen til at have gennemslagskraft og stå fast, når det er nødvendigt.

Hvorfor skal du vælge os?
Du er vigtig for os. Derfor skal der være plads til både Fors A/S, familie og fritid – uanset hvor du er i livet. Det betyder helt konkret, at vi har fleksible arbejdstider, omsorgsdage, seniordage, og vi finder altid løsninger, når livet rammer.

Vi vil gerne hinanden, og vi prioriterer fællesskabet. Så uanset om du er til en kop kaffe på gangen eller glæder dig til kajakturen, flødebollekurset eller fisketuren med ForSjov (vores personaleforening), er der plads til det.

Kompetenceudvikling en naturlig del af at være kollega i Fors A/S. Vi mener det, når vi siger, at vi investerer i din udvikling. Vi har et mål om minimum seks kompetenceudviklingsdage pr. medarbejder pr. år – og sidste år blevet det faktisk til endnu flere dage.

Og så får du forresten også sundhedsforsikring, pensionsordning, massageordning og frugtordning.

Det med småt
Mødestedet er på Boserupvej 25, 4000 Roskilde og med arbejdsopgaver i hele vores forsyningsområde.
Du har kørekort, minimum kategori B.
Tiltrædelse snarest muligt.

Lyder det spændende
Du er velkommen til at kontakte Chef, Spildevand Lars Lund Schjødt, tlf. 30*****36, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Send din ansøgning gennem vores rekrutteringssystem senest tirsdag den 11. april 2023 kl. 10.00.

Vi passer godt på dine personoplysninger, når du søger job hos os. Se vores privatlivspolitik ved rekruttering her.


  Последните кандидатури

 • Raimonds - Northeim,Göttingen
  Специалност: Welder
  Образуване: Гимназия
  Националност: Латвия
 • Ищу работу - ОАЭ
  Специалност: Юрист
  Образуване: Висше
  Националност: Русия
 • Elena - Elena
  Специалност: customer service
  Образуване: Висше
  Националност: Молдова
 • Ievgen - Deutschland
  Специалност: Ingenieur
  Образуване: Висше
  Националност: Украйна
 • Ищу работу - Любой
  Специалност: Электромонтажник
  Образуване: Гимназия
  Националност: Узбекистан
 • Ищу работу в сфере уборки или сиделкой - Париж
  Специалност: Уборка, сиделка
  Образуване: Гимназия
  Националност: Молдова
 • Management job - EU
  Специалност: Problem Solving, Leadership, Good Communication Skills, Management Skills
  Образуване: Висше
  Националност: Пакистан
 • 646386766 - Renania
  Специалност: Operario
  Образуване: Гимназия
  Националност: Испания
 • Изоляция, рабочий - Литва
  Специалност: Изоляция, рабочий
  Образуване: Гимназия
  Националност: Казахстан
Работа по град Сортиране по

Работа по региони Сортиране по
Северен Рейн-Вестфалия (246)Ил дьо Франс (211)Бавария (157)Московска област (156)Баден-Вюртемберг (155)Ню-Йорк (148)Англия (141)Долна Саксония (116)Ломбардия (96)Хесен (90)Онтарио (85)Кампания (63)Венето (61)Мазовско войводство (60)Силезко войводство (57)Каталония (51)Лацио (51)Тоскана (48)Емилия-Романя (47)Долносилезско войводство (47)Пиемонт (45)Сицилия (42)Британска Колумбия (41)Албърта (39)Пулия (39)Саксония (39)Рейнланд-Пфалц (38)Бранденбург (38)Великополско войводство (38)Долна Австрия (37)Андалусия (37)Шлезвиг-Холщайн (36)Квебек (36)Ленинградска област (35)Валенсия (32)Малополско войводство (31)Лодзко войводство (31)Мериленд (29)Средночешки край (29)Южна Холандия (28)Северен Брабант (27)Горна Австрия (26)Нови Южен Уелс (26)Гелдерланд (25)Мадрид (25)Цюрих (25)Куявско-Поморско войводство (24)Поморско войводство (24)Саарланд (24)Вирджиния (23)Ню Джърси (23)Тюрингия (23)Прованс-Алпи-Лазурен бряг (22)Западнопоморско войводство (22)Варминско-Мазурско войводство (21)Ополско войводство (20)Северна Холандия (19)Саксония-Анхалт (19)Берлин (18)Лимбург (17)

Работа по специалности
Счетоводство, финанси и одит (161)Административна работа (138)Агенти, куриери (44)Селско стопанство (59)Архитектура (14)Автотранспорт, тежкотоварни превози (202)Банки, пазари, инвестиционни компании (6)Грижа за пенсионери (274)Услуги по почистване (389)Компютър, програмиране (53)Строителство (669)Консултиране (8)Готвачи, кулинари (292)Култура (0)Дизайн (20)Шофьорите (308)Електричество и енергетика (182)Инженеринг (74)Мебели, монтаж, ремонт (35)Гувернантки и градинари (23)Фризьори и гримьори (44)Хотелиерски бизнес (115)Битови и комунални услуги (19)Управление на човешките ресурси (23)Застраховане (7)Интернет и информационни технологии (23)Юриспруденция (12)Общи работници (236)Благоустройство (29)Логистика (60)Сградна експлоатация (15)Мениджъри (106)СМИ: преса, радио, ТВ (5)Медицина и фармация (203)Разни (139)Възпитание, грижа за деца, бавачки (130)Еднократна работа и халтура (4)Оператори (135)Художници (0)Полиция, армия (4)Полиграфия (4)Реклама, маркетинг, PR (32)Снабдяване (13)Производство (582) Охрана (15)Държавна служба (8)Издателства (0)Недвижими имоти (43)Ремонт на апаратура (9)Ресторантски бизнес (242)Търговия на дребно (142)Наука и образование (42)Секретариат (21)Безопасност (5)Сервизни центрове (32)Развлекателна индустрия (16)Певци и музиканти (1)SPA, салони за красота (106)Физкултура и спорт (3)Складова дейност (294)Работа за студенти (4)Шивачи и шивачки (72)Педагози, възпитатели (18)Техники (242)Връзки и телекомуникации (43)Туризъм и екскурзии (6)Търговия на едро (37)Преводачи, лингвисти (2)Надомна работа (124)
Apply Now