Información del trabajo
Drifttekniker
InternetJobs Kumla, Suecia 35 Días Hace

Vista General
Tipo de empleo: Tiempo Completo
Duración:
Rango salarial del empleo: € por acuerdo - Por Mes
Vacantes del campo: Técnicos
para especialistas: Técnicos eléctricos
Publicado: 2024-03-23
Código postal:
Requerimientos
Educación mínima: Universidad
Experiencia mínima: 2 años
Género: No importa
Edad: De - A
Visa de trabajo: Pasaporte de la UE
Estado del trabajo
Iniciar publicación: 2024-03-23
Para la publicación: 2024-09-23
Lugares libres: 1
Número de visitas: 1032
Próximos pasos: Enviarme CV

Los contactos del empleador solo están disponibles para usuarios autorizados: Inicio de sesión & Registrar

Información del empleador InternetJobs Kumla, Suecia
Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
País: Suecia
Descripción

Om jobbet
Hos oss blir du en del av Sveriges ledande fastighetsbolag när det gäller säkerhetsfastigheter. Flera av våra kunder bedriver verksamhet som är av betydelse för vårt lands säkerhet, vilket ställer speciella krav både på lokalerna och på oss. Just nu befinner vi oss i en kraftig tillväxtfas och vår projektvolym är större än någonsin tidigare – därför behöver vi bli fler! Välkommen till Specialfastigheter!I denna roll är du främst ansvarig för den dagliga tillsynen och driften av fastigheterna samt den löpande kontakten med våra kunder. Ditt primära ansvarsområde är våra fastigheter i Kumla med omnejd. Som drifttekniker kommer du att arbeta självständigt och på egen hand dagligen representera Specialfastigheter. Samarbetet med kunder såväl som med förvaltare, kollegor och entreprenörer utgör en central del av arbetet. I den löpande förvaltningen ansvarar du för den dagliga driften, felavhjälpande underhåll samt ibland också för mindre planerat underhåll och hyresgästanpassningar.

En annan del av arbetet består i att utföra och följa upp driftoptimerande åtgärder för att uppnå ett bra klimat för kunden samt hög energieffektivitet. Även arbete med olika uppföljningar, analyser och sammanställningar kring media, myndighetskrav och besiktningar ingår i uppdraget. Tillsammans med din chef är du delaktig i arbetet med din enhets budget och affärsplan. Som drifttekniker är du Specialfastigheters ansikte utåt och det är främst du som har möjlighet att underlätta våra kunders vardag.

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i tjänsten:


• Felavhjälpande underhåll
• Utföra och följa upp driftoptimerande åtgärder
• Mindre planerat underhåll och hyresgästanpassningar
• Systematiskt brandskyddsarbete (SBA)
• Uppföljning, analys och sammanställning kring media, myndighetskrav och besiktningar
• Löpande kontakt med kundens driftpersonal, kollegor och entreprenörer
• Delta i arbetet med din enhets budget och affärsplan tillsammans med din chef.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad drifttekniker eller har arbetslivserfarenhet som bedöms relevant för tjänsten. Du kan till exempel ha erfarenhet som drifttekniker, rörmokare, elektriker, ventilationsmontör eller med styr och regler.

För den här tjänsten behöver du även ha:


• Generell kunskap och förståelse kring fastighetstekniska system och goda IT-kunskaper
• Förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift
• B-körkort

Som person är du ansvarstagande, flexibel och lyhörd. Du är van att lösa problem och utför ditt arbete med kvalitet. För att trivas i rollen måste du kunna arbeta både självständigt och i grupp. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Placering
Du blir en del av Fastighetsområde Mitt och tillhör vårt kontor i Örebro. Ditt primära arbetsområde är Kumla med omnejd och resor mellan fastigheterna ingår i tjänsten. Då vår verksamhet är rikstäckande kan även resor utanför ditt område förekomma i tjänsten några gånger per år.

Tillträde
Enligt överenskommelse

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 14 april!

Vi genomför en särskild säkerhetsbedömning genom att genomföra ett säkerhetssamtal och ta del av lagakraftvunna domar från svenska domstolar. Vi genomför även drogtest genom vår företagshälsovård innan anställning. Utöver detta kräver en del av våra kunder i vissa fall inplacering i säkerhetsklass och efterföljande registerkontroll i enlighet med Säkerhetsskyddslagen (2018:585 kap. 3).

 

Specialfastigheter är ett statligt ägt företag som äger, utvecklar och förvaltar bland annat kriminalvårdsanstalter, ungdomshem, domstolsbyggnader och polisfastigheter. Det är speciella verksamheter som ofta utgör viktiga samhällsfunktioner och som ställer höga krav – framför allt på säkerhet och hållbarhet. Vårt fastighetsinnehav har en lokalarea på cirka 1,1 miljoner kvadratmeter och ett marknadsvärde som uppgår till närmare 40 miljarder kronor. Fastigheterna finns i drygt 60 kommuner, från Ystad i söder till Haparanda i norr, och där finns också våra cirka 250 medarbetare.




Trabajo por ciudad Ordenar por

Empleos por región Ordenar por

Vacantes por Especialidades
Contabilidad, finanzas y auditoría (147)Actividades administrativas (159)Agentes, correos (81)Agricultura (74)Arquitectura (15)Auto, transporte, camiones (333)Bancos, becas, empresa de inversión (12)Atención de jubilación (299)Servicios de limpieza (573)Calculadora, Programación (41)Construcción (742)Consulta (15)Cocina (380)Cultura (1)Diseño (40)Controladores (455)Energía, electricistas (218)Ingeniería (57)Muebles, instalación, reparación (53)Gobernadores y jardines (29)Estilistas y maquilladores (84)Hoteles (113)Servicios comunales (26)Recursos humanos (24)Seguros (7)Informar a las tecnologías basadas en Internet (32)Jurisprudencia (13)Artesanos (273)Ajardinar (30)Logistica (61)Mantenimiento del edificio (15)Manejo (118)Medios: prensa, radio, TV (1)Medicina y Farmacia (249)Diversidades (157)Educación, cuidado de niños (97)Trabajar en un tiempo (6)Operadores (173)Pintor (2)Policía, Ejército (3)Imprimir (8)Publicidad, marketing (35)Suministro (15)Producción (615)Protección (21)Servicios públicos (0)Editar (0)Bienes Raíces (41)Reparación de equipos (11)Restaurantes (371)Comercio minorista (305)Ciencia y Educación (26)Secretaría (27)Seguridad (9)Centros de servicio (70)Industria del entretenimiento (29)Cantantes, músicos y artistas (1)SPA, salones de belleza (184)Cultura física y deportes (10)Almacenamiento (366)Trabajo para estudiantes (5)Sastres y puntadas (74)Maestros, educadores (25)Técnicos (271)Telecomunicaciones (35)Tours y excursiones (12)Comercio mayorista, ventas (57)Traductores, lingüistas (7)Trabajar en casa (148)
Aplica ya