Información del trabajo
Zelfstandig Werkend Kok
InternetJobs Tiel, Güeldres, Países Bajos 12 Días Hace

Vista General
Tipo de empleo: Tiempo Completo
Duración:
Rango salarial del empleo: € por acuerdo - Por Mes
Vacantes del campo: Cocina
para especialistas: Chef casero
Publicado: 2024-04-27
Código postal:
Requerimientos
Educación mínima: Universidad
Experiencia mínima: 2 años
Género: No importa
Edad: De - A
Visa de trabajo: Pasaporte de la UE
Estado del trabajo
Iniciar publicación: 2024-04-27
Para la publicación: 2024-10-27
Lugares libres: 1
Número de visitas: 239
Próximos pasos: Enviarme CV

Los contactos del empleador solo están disponibles para usuarios autorizados: Inicio de sesión & Registrar

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
País: Países Bajos
Región: Güeldres
Descripción

Wij maken het eten in een zorgcentrum graag smaakvol, plezierig en uitdagend! Met steeds meer aandacht voor vers koken en eten zoals thuis.

Voor onze locatie De Valentijn in Maurik zoeken we per juli/augustus een zelfstandig werkend kok, voor 30 uur per week.

Zie jij het voor je: werken in een zorgorganisatie waar maatwerk centraal staat? Bij Zorgcentra De Betuwe (gevestigd in de regio Tiel, Culemborg, Buren en Neder-Betuwe) werken wij op Rijnlandse wijze. Dat houdt in dat het eigenaarschap van de zorg ligt bij de collega’s die erover gaan, zij zijn ervan. Vertrouwen, vakmanschap en verbinding zijn hierbij de leidende principes.

Wat ga je doen als zelfstandig werkend kok?
Jij kent het belang van een lekkere maaltijd, zeker voor onze doelgroep. Jij bent de gastheer- of vrouw van het restaurant. Als zelfstandig werkend kok stel je het menu samen en je bereidt zelfstandig de maaltijden, waaronder ook steeds meer dieet- en aangepaste maaltijden.

Je ziet het als een uitdaging om jouw collega’s te ondersteunen in de ontwikkeling van hun vakmanschap. Je begeleidt, ondersteunt en inspireert. Je geeft individuele en teamgerichte coaching aan collega’s van het restaurant, de keuken, zorg en welzijn. Collega’s kunnen bij jou terecht met hun vragen over de processen rondom eten en drinken. Je draagt bij aan het verbeteren van processen.

In welk team kom je te werken?
Je komt te werken in het team van de keuken & restaurant. Dit team bestaat uit vijf vaste collega’s en flexmedewerkers: vier medewerkers keuken & restaurant en jij als zelfstandig werkend kok. Samen dragen jullie bij aan het welzijn en de gastvrijheid voor de bewoners en gasten van De Valentijn. Het team werkt veel samen met team welzijn, de zorgteams, behandelaren, ondersteuners en adviseurs van De Valentijn en de rest van de organisatie.

Locatie De Valentijn ligt aan de rand van Maurik, maar maakt echt deel uit van de Maurikse gemeenschap. De locatie wordt momenteel verbouwd en uitgebreid. Door de verbouwing krijgen de bewoners veel vrijheid in waar en hoe zij hun dag doorbrengen. Jij komt te werken in een gloednieuwe keuken en een mooi verbouwd restaurant dat binnenkort geopend wordt. Het restaurantconcept wordt na de verbouwing ook volledig vernieuwd: jij zorgt samen met het team dat dit concept goed neergezet wordt.

Wat maakt het nog meer leuk om bij ons te werken?
Als je bij ons werkt, ben je zelf verantwoordelijk voor het werk dat je doet. Managers zijn er niet binnen onze organisatie. Samen met je collega’s bepaal je wie wat doet. Iedereen is gelijkwaardig. Initiatief, creativiteit en eigen invulling worden gewaardeerd! Dat maakt dat je veel vrijheid én verantwoordelijkheid hebt om je werk vorm te geven.

Zie jij kansen liggen? Je hebt alle vrijheid om uitdagingen te signaleren, oplossingen te bedenken en zelfstandig te rapporteren aan je team;
Heb jij nog ambities? Wil je doorgroeien met een opleiding of in de praktijk? We denken graag met je mee en er zijn meer dan voldoende opleidingsmogelijkheden.
Bij werken in de zorg horen vaak ook weekend- en avonddiensten. Dat is bij ons niet anders. Maar samen met je team bepaal jij hoe het basisrooster eruitziet.
Wat vragen we van jou?
Je hebt ervaring als zelfstandig werkende kok en kennis van maaltijdbereiding met dieetafleidingen;
Een diploma op minimaal mbo 3 niveau;
Je handelt proactief, neemt initiatief, hebt inzicht en bent vindingrijk;
Je bent sociaal vaardig. Dit heb je nodig voor het werken in teamverband en in contacten met collega’s, cliënten en gasten;
Verantwoordelijkheid, relativeringsvermogen, enthousiasme, initiatief, coachend leiderschap en ondernemerschap;
Een flexibele instelling. In het restaurant werk je in een klein team. Bij afwezigheid van een collega ben je bereid elkaar te vervangen.
Wat krijg je van ons?
Jouw salaris is conform de CAO VVT. Voor deze functie ligt dit tussen de € 2.695,33 en € 3.502,58 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (FWG 40);
Het salaris van medewerkers in de cao VVT wordt verhoogd: in oktober 2024 komt er 2,5% bij;
Je krijgt vakantiegeld van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
Je kunt gebruik maken van extra’s, zoals een collectieve verzekering, fietsplan en overige interessante personele aanbiedingen zoals sporten met korting.


Benieuwd naar onze locatie, het team of wil je sfeer proeven? Je bent altijd welkom om vrijblijvend met ons mee te lopen. Wij zien je graag!

Hoe ziet de procedure eruit?
De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 20 mei. Na de eerste gespreksronde vragen we de kandidaten die doorgaan om een dagdeel mee te lopen.

Een referentiecheck van twee referenties is onderdeel van de selectieprocedure. Let op! Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de reactietermijn eerder sluiten; reageer daarom snel!

Is deze vacature toch niet helemaal wat je zoekt maar ken je wel iemand? Voel je vrij deze vacature in je netwerk te delen!

Op zoek naar een baan binnen een andere functie? [Bekijk al onze vacatures!](www.werkenbijzorgcentradebetuwe.nl)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.




Trabajo por ciudad Ordenar por

Empleos por región Ordenar por

Vacantes por Especialidades
Contabilidad, finanzas y auditoría (150)Actividades administrativas (154)Agentes, correos (79)Agricultura (70)Arquitectura (17)Auto, transporte, camiones (322)Bancos, becas, empresa de inversión (12)Atención de jubilación (288)Servicios de limpieza (557)Calculadora, Programación (36)Construcción (704)Consulta (16)Cocina (367)Cultura (1)Diseño (36)Controladores (427)Energía, electricistas (212)Ingeniería (51)Muebles, instalación, reparación (48)Gobernadores y jardines (32)Estilistas y maquilladores (82)Hoteles (118)Servicios comunales (24)Recursos humanos (22)Seguros (7)Informar a las tecnologías basadas en Internet (30)Jurisprudencia (14)Artesanos (259)Ajardinar (29)Logistica (61)Mantenimiento del edificio (13)Manejo (117)Medios: prensa, radio, TV (1)Medicina y Farmacia (255)Diversidades (149)Educación, cuidado de niños (98)Trabajar en un tiempo (6)Operadores (167)Pintor (1)Policía, Ejército (3)Imprimir (7)Publicidad, marketing (35)Suministro (17)Producción (585)Protección (19)Servicios públicos (0)Editar (0)Bienes Raíces (38)Reparación de equipos (11)Restaurantes (368)Comercio minorista (301)Ciencia y Educación (21)Secretaría (26)Seguridad (9)Centros de servicio (69)Industria del entretenimiento (29)Cantantes, músicos y artistas (1)SPA, salones de belleza (179)Cultura física y deportes (11)Almacenamiento (357)Trabajo para estudiantes (4)Sastres y puntadas (68)Maestros, educadores (24)Técnicos (277)Telecomunicaciones (34)Tours y excursiones (11)Comercio mayorista, ventas (52)Traductores, lingüistas (7)Trabajar en casa (136)
Aplica ya