Información del trabajo
Rørleggere
InternetJobs Lyngdal, Vest-Agder, Noruega 28 Días Hace

Vista General
Tipo de empleo: Tiempo Completo
Duración:
Rango salarial del empleo: € por acuerdo - Por Mes
Vacantes del campo: Técnicos
para especialistas: Equipo mecánico
Publicado: 2024-08-14
Código postal:
Requerimientos
Educación mínima: Universidad
Experiencia mínima: 1 año
Género: No importa
Edad: De - A
Visa de trabajo: Pasaporte de la UE
Estado del trabajo
Iniciar publicación: 2024-08-14
Para la publicación: 2025-02-14
Lugares libres: 2
Número de visitas: 561
Próximos pasos: Una llamada

Los contactos del empleador solo están disponibles para usuarios autorizados: Inicio de sesión & Registrar

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
País: Noruega
Región: Vest-Agder
Descripción

Vi søker rørleggere til våre prosjekt og serviceavdelinger på Sørlandet

Er du en rørlegger på jakt etter nye utfordringer? Da er dette muligheten for deg!


Vi ønsker å styrke prosjekt- og serviceavdelingene våre med flere rørleggere, og vi søker deg som er selvstendig, motivert, har høy arbeidsmoral og godt humør.

 

Vi har egne avdelinger i

Farsund - Lundevågveien 3C
Lyngdal - Fiboveien 2B
Flekkefjord - Drangeid 2A
Mandal - Sommerkroveien 6A
Kristiansand - Rigedalen 29


Hos oss blir du en del av et sterkt fagmiljø og en bedrift som legger sin stolthet i et godt arbeidsmiljø for sine ansatte.

 

Hvorfor velge oss?

Utviklingsmuligheter: Vær med å utvikle avdelingen du jobber i og bli en viktig del av vårt team.
Langvarige avtaler: Jobb med spennende prosjekter eller få muligheten til å følge opp våre mange trofaste eller nye servicekunder.
Stabil og trygg arbeidsgiver: Vi er regionens ledende leverandør av elektro-, rør- og kjøletekniske løsninger, med 5 avdelinger på Sørlandet og en årlig omsetning på 350 millioner. I Tratec konsernet, som vi er et datterselskap av, omsettes det årlig for over 1 milliard kroner.
Sterkt fellesskap: Bli en del av et dedikert team på over 220 hyggelige medarbeidere i Tratec Teknikken AS. I Tratec konsernet som helhet er vi over 500 medarbeidere totalt som kan hjelpe deg å utvikle deg videre. Hos oss er det kort avstand fra alle ansatte til hele ledelsen, noe som sikrer en åpen og inkluderende arbeidskultur hvor alles stemmer blir hørt.
Godt arbeidsmiljø: Trivsel, samhold og et godt arbeidsmiljø ligger som en grunnmur i hele vårt firma. Vi mener at gode resultater skapes av god kommunikasjon, et morsomt og inkluderende arbeidsmiljø og det å jobbe godt sammen! Derfor er vår arbeidskultur og vår strategi tilrettelagt for å oppnå nettopp dette.


Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper

Du har svennebrev i rørleggerfaget
Du er serviceinnstilt, tar ansvar og liker å omgås folk
Du har førerkort kl. B


Vi tilbyr

Konkurransedyktige betingelser med gode pensjons/forsikringsordninger
Personlige og faglige utviklingsmuligheter
Bli en del av en stabil og trygg arbeidsplass
Uformelt og sosialt arbeidsmiljø med stort fokus på trivsel
Egen servicebil - dersom stillingen krever det


Vi oppfordrer jenter til å søke!

Alle søknader vurderes fortløpende

Om arbeidsgiveren
Tratec Teknikken AS er det største datterselskapet til Tratec-konsernet, med hovedkontor i Farsund og avdelinger i Lyngdal, Flekkefjord, Mandal og Kristiansand. Siden 2010 har vi vært en stolt del av Tratec-familien, og vi har etablert oss som regionens ledende leverandør av kvalitetsløsninger innen elektro, rør og kjøleteknikk. Med en årlig omsetning på ca. 350 millioner kroner og et solid omdømme, er vi en stabil og trygg arbeidsgiver som verdsetter våre medarbeidere høyt.




Trabajo por ciudad Ordenar por

Empleos por región Ordenar por

Vacantes por Especialidades
Contabilidad, finanzas y auditoría (96)Actividades administrativas (105)Agentes, correos (61)Agricultura (68)Arquitectura (15)Auto, transporte, camiones (321)Bancos, becas, empresa de inversión (4)Atención de jubilación (297)Servicios de limpieza (513)Calculadora, Programación (21)Construcción (901)Consulta (8)Cocina (388)Cultura (1)Diseño (25)Controladores (376)Energía, electricistas (184)Ingeniería (64)Muebles, instalación, reparación (51)Gobernadores y jardines (42)Estilistas y maquilladores (67)Hoteles (105)Servicios comunales (12)Recursos humanos (8)Seguros (7)Informar a las tecnologías basadas en Internet (17)Jurisprudencia (5)Artesanos (292)Ajardinar (35)Logistica (69)Mantenimiento del edificio (6)Manejo (62)Medios: prensa, radio, TV (1)Medicina y Farmacia (210)Diversidades (147)Educación, cuidado de niños (119)Trabajar en un tiempo (2)Operadores (151)Pintor (5)Policía, Ejército (2)Imprimir (5)Publicidad, marketing (20)Suministro (10)Producción (601)Protección (7)Servicios públicos (0)Editar (0)Bienes Raíces (33)Reparación de equipos (6)Restaurantes (350)Comercio minorista (231)Ciencia y Educación (15)Secretaría (9)Seguridad (4)Centros de servicio (85)Industria del entretenimiento (18)Cantantes, músicos y artistas (4)SPA, salones de belleza (186)Cultura física y deportes (8)Almacenamiento (334)Trabajo para estudiantes (4)Sastres y puntadas (55)Maestros, educadores (7)Técnicos (288)Telecomunicaciones (31)Tours y excursiones (11)Comercio mayorista, ventas (36)Traductores, lingüistas (4)Trabajar en casa (145)
Aplica ya