Información del trabajo
Ernæringsassistentelev til vores kantine Nueva

Vista General
Tipo de empleo: Tiempo Completo
Duración:
Rango salarial del empleo: € por acuerdo - Por Mes
Vacantes del campo: Cocina
para especialistas: Café y Bistro
Publicado: 2024-10-02
Código postal:
Requerimientos
Educación mínima: Universidad
Experiencia mínima: 1 año
Género: No importa
Edad: De - A
Visa de trabajo: Pasaporte de la UE
Estado del trabajo
Iniciar publicación: 2024-10-02
Para la publicación: 2025-04-02
Lugares libres: 1
Número de visitas: 28
Próximos pasos: Enviarme CV

Los contactos del empleador solo están disponibles para usuarios autorizados: Inicio de sesión & Registrar

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
País: Dinamarca
Región: Selandia
Descripción

På Professionshøjskolen Absalon har vi det mål, at vores campusmiljøer skal være levende. Det er vi i kantinen med til at opfylde når vi blandt andet, har et stort fokus på vores produktion af mad og salg, men også når vi vil gør kantinen til det uformelle samlingspunkt på campus - et sted hvor der altid er rart at være! Vi er overbeviste om, at udvalget af mad, stemningen og kvalitetsniveauet i vores kantiner betyder meget for vores studerende og for vores kolleger.

Vi søger en elev, der brænder for arbejdet i en kantine og har lyst til at være en del af et udviklende og omsorgsfuldt arbejdsmiljø, hvor der lægges vægt på trivsel og samhørighed. Hvis det lyder som noget for dig, så er du måske vores nye kollega i kantinen i Vordingborg.

Din profil
Som elev i vores kantiner på Absalon kommer du til at stifte bekendtskab med alle facetter af de forskellige funktioner i køkkenet. Du skal derfor kunne se dig selv i følgende:

Interesse for økologi og madspild. I Absalons kantiner arbejder vi hele tiden på at blive bedre. Ikke kun til at lave sund og lækker mad, men også til, hvordan vi kan udnytte vores råvarer bedst muligt, og derved undgå madspild. En stor del af vores råvarer er økologiske, og vi lægger vægt på, at de bliver udnyttet mest muligt. Vi samarbejder og er gode til at udveksle opskrifter og ideer med hinanden, så vi kan få endnu mere tid til at være kreative.

Du er forandringsvillig. Der er mange forskellige opgaver, som skal løses i løbet af en arbejdsdag. Det kan fx være at gøre klar til møder, gøre rent og vaske op efter møder, og der skal selvfølgelig være klar i kantinen, til vores sultne kolleger og studerende. Du skal være god til at omsætte beslutninger til handling, og til at bevare overblikket samtidig med at du er glad, og har et smil på læben.

Du er præcis og omhyggelig. Som elev kommer du til at arbejde med præcision. Du lærer også at være omhyggelig i de daglige opgaver i produktionen. Du skal være ansvarsbevidst, serviceminded og engageret både i forhold til opgaver og i forhold til samarbejdet på tværs af campus. Du har evnen og viljen til at tilegne dig ny viden.

Derudover forventer vi os, at du:

har bestået grundforløbet
taler og skriver engelsk
har et vist kendskab med kasseekspedition – det er ikke et krav, men vil være en fordel.

Dine arbejdsopgaver
Som elev i kantinen på Absalon indgår du i den daglige drift, fx er du med til at:

Stille mad til rådighed for studerende og ansatte. Du skal opsætte morgenmad som består af boller, ost, knækbrød m.m. Efter morgenmaden udbyder vi sandwich og wrap’s og andet formiddagssalg. Til frokostbuffet arrangerer vi lækre måltider til kantinens brugere. Om eftermiddagen sætter vi snacks mm. frem til salg.

Udvikle nye retter. Vi prøver hele tiden at forny os, og vi finder gerne en af de gamle klassikere frem, og giver den en opfriskning. Vi udvikler både kolde og varme retter, brød og kager i produktionen, og vi er ikke bange for at kaste os ud i nye spændende projekter.

Give input til menuplanlægning. Du skal være med til at planlægge, hvad der skal på menuen i kantinen, og hvad vi skal bestille hjem af varer. Når leverandøren kommer med varerne, skal du være med til at modtage dem.

Forplejning ved møder og konferencer. Der er mange ting, der skal spille sammen, når vi afholder møder og konferencer. Vi har fx en del arrangementer på campus med forskelligartede opgaver, vi skal løse. Det kan være at anrette og gøre klar til en stor konference i salen, og derefter sørge for kaffe og kage til et møde. Så rydder vi af igen, ligesom du skal hjælpe til i køkkenet med at gøre klar til frokost.

Dine kolleger
I Absalons kantiner har vi ikke kun fokus på sunde og velsmagende måltider. Vi har i høj grad også fokus på kantinen som det uformelle samlingspunkt. Vi arbejder i teams og selvom vi er spredt på forskellige lokationer, samarbejder vi på tværs og går op i at skabe holdånd og fællesskab, uanset om du arbejder i Roskilde, Vordingborg eller Nykøbing. Vi er mellem 3-10 medarbejder i de enkelte teams, og vi har fokus på kvalitet og udvikling som nøgleord. Det skal være sjovt at gå på arbejde, samtidig med, at vi vægter både det faglige og sociale højt.

Sådan ansøger du
Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område.
Stillingen er på fuld tid, og vi vil gerne have, at du begynder senest den 1. januar 2025.
Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte kantineleder Jesper Ravn Rasmussen i tidsrummet fra kl. 8.00-9.00 på hverdage på mail= eller på tlf.: 72****75.
Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her, eller ved til højre på denne side, senest den 22. november 2024.
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 49 2024.




Trabajo por ciudad Ordenar por

Empleos por región Ordenar por

Vacantes por Especialidades
Contabilidad, finanzas y auditoría (106)Actividades administrativas (114)Agentes, correos (72)Agricultura (77)Arquitectura (14)Auto, transporte, camiones (345)Bancos, becas, empresa de inversión (5)Atención de jubilación (315)Servicios de limpieza (576)Calculadora, Programación (25)Construcción (999)Consulta (8)Cocina (417)Cultura (1)Diseño (28)Controladores (414)Energía, electricistas (195)Ingeniería (68)Muebles, instalación, reparación (63)Gobernadores y jardines (39)Estilistas y maquilladores (65)Hoteles (116)Servicios comunales (13)Recursos humanos (7)Seguros (6)Informar a las tecnologías basadas en Internet (18)Jurisprudencia (6)Artesanos (320)Ajardinar (39)Logistica (72)Mantenimiento del edificio (7)Manejo (65)Medios: prensa, radio, TV (1)Medicina y Farmacia (213)Diversidades (148)Educación, cuidado de niños (129)Trabajar en un tiempo (1)Operadores (166)Pintor (5)Policía, Ejército (2)Imprimir (5)Publicidad, marketing (13)Suministro (9)Producción (712)Protección (8)Servicios públicos (0)Editar (0)Bienes Raíces (40)Reparación de equipos (7)Restaurantes (360)Comercio minorista (257)Ciencia y Educación (14)Secretaría (10)Seguridad (2)Centros de servicio (101)Industria del entretenimiento (22)Cantantes, músicos y artistas (4)SPA, salones de belleza (194)Cultura física y deportes (8)Almacenamiento (380)Trabajo para estudiantes (4)Sastres y puntadas (65)Maestros, educadores (9)Técnicos (317)Telecomunicaciones (36)Tours y excursiones (14)Comercio mayorista, ventas (38)Traductores, lingüistas (4)Trabajar en casa (165)
Aplica ya