Información del trabajo
Zelfstandig Werkend Kok

Vista General
Tipo de empleo: Tiempo Completo
Duración:
Rango salarial del empleo: € por acuerdo - Por Mes
Vacantes del campo: Cocina
para especialistas: Chef casero
Publicado: 2024-05-23
Código postal:
Requerimientos
Educación mínima: Universidad
Experiencia mínima: 2 años
Género: No importa
Edad: De - A
Visa de trabajo: Pasaporte de la UE
Estado del trabajo
Iniciar publicación: 2024-05-23
Para la publicación: 2024-11-23
Lugares libres: 1
Número de visitas: 289
Próximos pasos: Enviarme CV

Los contactos del empleador solo están disponibles para usuarios autorizados: Inicio de sesión & Registrar

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Descripción

Functieomschrijving

Over ons
Ons verhaal
Werken bij
Tante is opzoek naar een kok. Ben jij dé kok die elke dag in een fijn zorghuis een heerlijk en smaakvol driegangendiner en een gezonde lunch wilt verzorgen? Wil jij heerlijk koken voor onze bewoners in een warme omgeving en in een gezellig team? Dan is zorghuis Tante opzoek naar jou!

Zelfstandig werkend kok (40 uur)

Als zelfstandig werkend kok ligt jouw passie bij het bereiden van gezonde en lekkere maaltijden voor onze bewoners. Op die manier draag jij bij aan hun gezondheid en welzijn. Je werkt in een fijn ingerichte keuken waar de deur altijd open staat.

Je bent nauw betrokken bij de diversiteit van werkzaamheden in de keuken. Je bereidt elke dag een driegangenmenu en laat je creativiteit de vrije loop ten aanzien van nieuwe ideeën voor de lunch of het diner.

Samen met Ronnie (chef-kok en winnaar van de Gouden Koksmuts in 2006), werkzaam in onze Zorgvilla Ome Jan in Vught, ben jij verantwoordelijk om de processen in jouw eigen keuken tot een goede uitvoering te brengen.

Iedere medewerker is een onderdeel van een team dat ervoor zorgt dat het welzijn van de bewoner zo optimaal mogelijk is. Ons streven is om een nieuw thuis te creëren waarin iemand met dementie zich warm en veilig voelt. Niets is ons te veel. De bewoners moeten hun eigen leven kunnen blijven leven.

Wie ben jij?

Je hebt ervaring als kok.
Je hebt je diploma HACCP of bent bereid een cursus te volgen.
Je hebt passie voor voeding en het bereiden van gezonde en smaakvolle gerechten.
Je hebt affiniteit met zorg en dementie.
Je wilt graag leren en hebt daarin een actieve houding.
Je bent zorgzaam, maakt plezier en brengt een flinke dosis positieve energie mee.
Je bent flexibel in werktijden en behulpzaam naar alle collega's.
Wat krijg jij?

Een uitdagende nieuwe functie in een modern zorghuis met een leuke open werksfeer.
Een unieke baan met ondersteuning van een chef-kok waar je nog veel van kan leren.
Een baan in een fijne werkomgeving, met veel dynamiek; er is geen dag hetzelfde.
Een baan in een goed uitgeruste, nieuwe keuken binnen ons mooie zorghuis.
Aantrekkelijke werktijden. Hoewel de weekenden en avonden tot de werkweek behoren, liggen onze tijden anders dan de reguliere horecatijden.
Warme aandacht binnen de hele organisatie, ook voor de medewerkers, met altijd een luisterend oor en gezelligheid, maar ook attenties tijdens verjaardagen, personeelsuitjes en af en toe een gezellige borrel.
De Familie is onderscheidend in de warme benadering en het veilig en geborgen laten voelen van de cliënt. Wij staan voor kwaliteit van zorg en de focus ligt elke dag op het welzijn van de bewoners. Daar is alle tijd voor.

Tante

Tante is onderdeel van De Familie, met als moederbedrijf De Standby Familie (hoofdkantoor gevestigd in 's-Hertogenbosch). Tante betreft een nieuw zorghuis voor mensen met dementie, waar welzijn en kwaliteit van leven voorop staan. Wij zijn te gast bij de bewoners en niet andersom. Met een gastvrije instelling proberen wij alles mogelijk te maken. Zorghuis Tante is het tweede familielid dat onderdeel is van De Familie. In zorghuis 'Tante ', in de nieuwe woonwijk Bospark Ekelenberg in Zuidwolde, zijn 42 comfortabele appartementen gerealiseerd, en de opening staat gepland voor medio 2024.




Trabajo por ciudad Ordenar por

Empleos por región Ordenar por

Vacantes por Especialidades
Contabilidad, finanzas y auditoría (150)Actividades administrativas (146)Agentes, correos (81)Agricultura (79)Arquitectura (16)Auto, transporte, camiones (343)Bancos, becas, empresa de inversión (11)Atención de jubilación (290)Servicios de limpieza (576)Calculadora, Programación (29)Construcción (762)Consulta (12)Cocina (398)Cultura (1)Diseño (32)Controladores (422)Energía, electricistas (218)Ingeniería (57)Muebles, instalación, reparación (46)Gobernadores y jardines (41)Estilistas y maquilladores (85)Hoteles (139)Servicios comunales (17)Recursos humanos (12)Seguros (6)Informar a las tecnologías basadas en Internet (25)Jurisprudencia (13)Artesanos (276)Ajardinar (33)Logistica (66)Mantenimiento del edificio (9)Manejo (85)Medios: prensa, radio, TV (1)Medicina y Farmacia (264)Diversidades (162)Educación, cuidado de niños (94)Trabajar en un tiempo (4)Operadores (187)Pintor (2)Policía, Ejército (2)Imprimir (7)Publicidad, marketing (31)Suministro (10)Producción (597)Protección (12)Servicios públicos (0)Editar (0)Bienes Raíces (42)Reparación de equipos (11)Restaurantes (378)Comercio minorista (279)Ciencia y Educación (20)Secretaría (15)Seguridad (6)Centros de servicio (85)Industria del entretenimiento (28)Cantantes, músicos y artistas (0)SPA, salones de belleza (176)Cultura física y deportes (10)Almacenamiento (366)Trabajo para estudiantes (4)Sastres y puntadas (68)Maestros, educadores (14)Técnicos (307)Telecomunicaciones (31)Tours y excursiones (12)Comercio mayorista, ventas (50)Traductores, lingüistas (7)Trabajar en casa (131)
Aplica ya