Información del trabajo
Erhvervsservicemedarbejder
InternetJobs Ringkøbing, Jutlandia Central, Dinamarca 150 Días Hace

Vista General
Tipo de empleo: Tiempo Completo
Duración:
Rango salarial del empleo: € por acuerdo - Por Mes
para especialistas: Cálculo de nómina
Publicado: 2023-12-03
Código postal:
Requerimientos
Educación mínima: Universidad
Experiencia mínima: 2 años
Género: No importa
Edad: De - A
Visa de trabajo: Pasaporte de la UE
Estado del trabajo
Iniciar publicación: 2023-12-03
Para la publicación: 2024-06-03
Lugares libres: 1
Número de visitas: 241
Próximos pasos: Enviarme CV

Los contactos del empleador solo están disponibles para usuarios autorizados: Inicio de sesión & Registrar

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
País: Dinamarca
Descripción

Har du bred erfaring med bogføring og lønadministration? Og trives du med at løse afvekslende opgaver og yde den bedste service for forskellige erhvervskunder? Så har vi jobbet til dig!

Vi søger en engageret og positiv erhvervsservicemedarbejder til vores erhvervsservice-afdeling i Ringkøbing, der varetager bogholderimæssige opgaver for en bred vifte af virksomheder.
Som erhvervsservicemedarbejder kommer du til at servicere og være vores kunders bogholderifunktion, da vi håndterer vores kunders ønsker og behov. Nogle virksomheder overlader det hele til os, mens andre selv gør en del af arbejdet, f.eks. fakturering, bilagskontering og indtastning i kassekladden. Kunden kan også vælge, om vi skal sidde ude i virksomheden eller udføre arbejdet hjemme fra vores eget kontor.

Hvem er du?

Du har flere års erfaring med at arbejde indenfor bogføring, lønadministration og momsafregning fra en rolle som bogholder, regnskabsmedarbejder, revisorassistent, revisor eller lign.
Du er ansvarsbevidst, struktureret, bogfører med et smil og leverer høj kvalitet. Du holder af den gode kundekontakt og at have langvarige kunderelationer falder dig helt naturligt. Du er hjælpsom i et team og bakker dine kolleger op, når de har travlt.
Desuden er du fortrolig med de mest gængse IT-systemer. Kendskab til og erfaring med Visma Economic og Uniconta er en fordel.
Stillingen er fuldtid, men der er også mulighed for deltid.


Vi tilbyder
Som medarbejder hos Partner Revision, får du en spændende og afvekslende karriere med mange udviklingsmuligheder. Du bliver en del af et uformelt og inspirerende arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet, korte beslutningsprocesser og stor selvstændighed.
Har du lyst til et spændende job i et mellemstort moderne ledet revisionsfirma med stærke menneskelige værdier og solide rammer til udvikling, så hører vi gerne fra dig.

Om Partner Revision
Partner Revision er et statsautoriseret revisionsfirma grundlagt i 1968. Godt 200 dygtige og energiske medarbejdere arbejder ud fra 8 lokationer i det midt- og vestjyske og gør sig hver dag umage for fortsat at være det foretrukne revisionsfirma for mindre og mellemstore virksomheder i Midt- og Vestjylland.


Partner Revision ønsker at forblive en attraktiv arbejdsplads, der fortsat huser rådgivere og revisorer, som skaber resultater og værdi for kunderne – alt imens karriere, familieliv og trivsel er i balance. I Partner Revision lever efter værdierne Ejerskab - Samarbejde - Kvalitet, både overfor kunderne og hinanden.


Tiltrædelse
Snarest muligt eller efter aftale.




Trabajo por ciudad Ordenar por

Empleos por región Ordenar por

Vacantes por Especialidades
Contabilidad, finanzas y auditoría (149)Actividades administrativas (156)Agentes, correos (79)Agricultura (71)Arquitectura (16)Auto, transporte, camiones (325)Bancos, becas, empresa de inversión (12)Atención de jubilación (296)Servicios de limpieza (568)Calculadora, Programación (38)Construcción (732)Consulta (16)Cocina (374)Cultura (1)Diseño (36)Controladores (445)Energía, electricistas (217)Ingeniería (57)Muebles, instalación, reparación (50)Gobernadores y jardines (30)Estilistas y maquilladores (85)Hoteles (114)Servicios comunales (24)Recursos humanos (24)Seguros (7)Informar a las tecnologías basadas en Internet (31)Jurisprudencia (14)Artesanos (267)Ajardinar (31)Logistica (62)Mantenimiento del edificio (15)Manejo (120)Medios: prensa, radio, TV (1)Medicina y Farmacia (256)Diversidades (155)Educación, cuidado de niños (100)Trabajar en un tiempo (6)Operadores (174)Pintor (2)Policía, Ejército (3)Imprimir (8)Publicidad, marketing (35)Suministro (16)Producción (612)Protección (22)Servicios públicos (0)Editar (0)Bienes Raíces (40)Reparación de equipos (11)Restaurantes (378)Comercio minorista (308)Ciencia y Educación (25)Secretaría (26)Seguridad (9)Centros de servicio (72)Industria del entretenimiento (29)Cantantes, músicos y artistas (1)SPA, salones de belleza (186)Cultura física y deportes (12)Almacenamiento (367)Trabajo para estudiantes (4)Sastres y puntadas (72)Maestros, educadores (25)Técnicos (273)Telecomunicaciones (32)Tours y excursiones (12)Comercio mayorista, ventas (54)Traductores, lingüistas (7)Trabajar en casa (146)
Aplica ya