Información del trabajo
Regnskapsansvarlig for egen portefølje boligselskaper
InternetJobs Sandefjord, Vestfold, Noruega 115 Días Hace

Vista General
Tipo de empleo: Tiempo Completo
Duración:
Rango salarial del empleo: € por acuerdo - Por Mes
para especialistas: Contabilitate
Publicado: 2024-01-07
Código postal:
Requerimientos
Educación mínima: Universidad
Experiencia mínima: 2 años
Género: No importa
Edad: De - A
Visa de trabajo: Pasaporte de la UE
Estado del trabajo
Iniciar publicación: 2024-01-07
Para la publicación: 2024-07-07
Lugares libres: 1
Número de visitas: 170
Próximos pasos: Una llamada

Los contactos del empleador solo están disponibles para usuarios autorizados: Inicio de sesión & Registrar

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
País: Noruega
Región: Vestfold
Descripción

Vi leter etter deg som har solid regnskapsforståelse og som ønsker å utvikle deg i en fremoverlent bedrift med stort fagmiljø. Deg som viser engasjement i et inkluderende arbeidsmiljø med masse kunnskapsrike og hjelpsomme kollegaer.

Om stillingen

Hos oss vil du få regnskapsansvar for en egen portefølje boligselskap. Kundene dine er styrer i borettslag og andre boligselskap som Usbl er forretningsfører for. Dersom du er statsautorisert regnskapsfører vil du gjennomføre kvalitetskontroll og ha oppdragsansvar for flere regnskapsporteføljer – gjerne på tvers av kontorene våre. En del av vår rolle som forretningsfører er å delta på generalforsamlinger og andre møter hos kunder, og dette kan også være en del av jobben din. Vi har stort fokus på å forbedre interne prosesser og rutiner, og deltakelse i ulike interne fag- grupper og prosjekter vil være en del av din hverdag.

Om deg

Vi søker deg som har noen års erfaring med regnskapsførsel og liker å jobbe med tall. Du har solid regnskapsforståelse og god erfaring innen regnskap og årsavslutning. Du har generelt gode IT-kunnskaper, særlig i Excel, og har lett for å lære nye systemer og liker at systemene jobber for deg.

Som person er du strukturert, effektiv og lærevillig. Vi ønsker en person som er villig til å bidra til vekst og utvikling med ideer og innspill til mer effektive måter å jobbe på. Hos oss er det mange fantastiske regnskapsførere som ønsker seg en ny blid, positiv, samarbeidsvillig og engasjert kollega.

En hilsen fra noen av dine fremtidige kollegaer:

“Usbl er et sted med gode kollegaer, faglig dyktighet, og utviklingsmuligheter med de utfordringer du selv ønsker å ta del i."
Milena, Statsautorisert regnskapsfører

“Vi har herlige kollegaer som støtter hverandre, deler av sin kunnskap og som inspirerer med nytenkning.”
Kenneth, Regnskapsansvarlig

Om Usbl
Usbl har 330 ansatte som har som mål å skape den beste kunde- og boligopplevelsen, og setter verdier som åpen, modig og ansvarlig høyt. Vi har økt satsning både mot privatpersoner, utbyggere og mot borettslag og sameier, og har vekstambisjoner i årene som kommer. Dette gjør Usbl til et spennende og utfordrende sted å jobbe. Vi har 13 kontorer i østlandsområdet.

Regnskapsavdelingen fører regnskap for våre 1900 kunder. Vi består av 56 dyktige kollegaer fordelt på kontorer i Oslo, Sandefjord og Lillehammer. I Vestfold er vi et stort miljø med totalt 70 ansatte. Av disse er 19 i regnskapsavdelingen. Arbeidsmiljøet vårt preges av samhold, stort engasjement, god faglig tyngde og masse moro på veien til gode leveranser.

Har du lyst til å være med på en spennende reise med utfordringer og masse gode kollegaer håper vi å høre fra deg ??.




Trabajo por ciudad Ordenar por

Empleos por región Ordenar por

Vacantes por Especialidades
Contabilidad, finanzas y auditoría (148)Actividades administrativas (155)Agentes, correos (79)Agricultura (70)Arquitectura (15)Auto, transporte, camiones (324)Bancos, becas, empresa de inversión (12)Atención de jubilación (294)Servicios de limpieza (565)Calculadora, Programación (38)Construcción (729)Consulta (16)Cocina (373)Cultura (1)Diseño (36)Controladores (444)Energía, electricistas (214)Ingeniería (56)Muebles, instalación, reparación (49)Gobernadores y jardines (30)Estilistas y maquilladores (85)Hoteles (114)Servicios comunales (24)Recursos humanos (24)Seguros (7)Informar a las tecnologías basadas en Internet (31)Jurisprudencia (14)Artesanos (266)Ajardinar (31)Logistica (62)Mantenimiento del edificio (15)Manejo (119)Medios: prensa, radio, TV (1)Medicina y Farmacia (255)Diversidades (155)Educación, cuidado de niños (99)Trabajar en un tiempo (6)Operadores (174)Pintor (2)Policía, Ejército (3)Imprimir (8)Publicidad, marketing (34)Suministro (16)Producción (610)Protección (22)Servicios públicos (0)Editar (0)Bienes Raíces (40)Reparación de equipos (11)Restaurantes (376)Comercio minorista (305)Ciencia y Educación (25)Secretaría (26)Seguridad (9)Centros de servicio (72)Industria del entretenimiento (29)Cantantes, músicos y artistas (1)SPA, salones de belleza (185)Cultura física y deportes (11)Almacenamiento (365)Trabajo para estudiantes (4)Sastres y puntadas (71)Maestros, educadores (25)Técnicos (270)Telecomunicaciones (32)Tours y excursiones (12)Comercio mayorista, ventas (54)Traductores, lingüistas (7)Trabajar en casa (146)
Aplica ya