Información del trabajo
Projectadministrateur

Vista General
Tipo de empleo: Tiempo Completo
Duración:
Rango salarial del empleo: € por acuerdo - Por Mes
Vacantes del campo: Secretaría
para especialistas: Gestión de proyectos
Publicado: 2024-01-20
Código postal:
Requerimientos
Educación mínima: Universidad
Experiencia mínima: 1 año
Género: No importa
Edad: De - A
Visa de trabajo: Pasaporte de la UE
Estado del trabajo
Iniciar publicación: 2024-01-20
Para la publicación: 2024-07-20
Lugares libres: 1
Número de visitas: 1338
Próximos pasos: Enviarme CV

Los contactos del empleador solo están disponibles para usuarios autorizados: Inicio de sesión & Registrar

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Descripción

Ervaren Projectadministrateur (fulltime)
Dagelijks zijn circa 165 collega’s druk met de opname, verkoop, werkvoorbereiding en uitvoering van gecertificeerde brandwerende voorzieningen. De afgelopen 43 jaar hebben we deze met trots mogen realiseren voor duizenden klanten uit alle branches en sectoren in Nederland en België.

Ben jij een ervaren projectadministrateur die de administratie en facturatie voert en bewaakt van de uitgevoerde werkzaamheden op projecten. En wil je daarnaast ook bijdragen aan een brandveiliger Nederland, dan hebben wij de functie voor jou!

Vandaag de dag werken alle brandpreventiemonteurs bij Gerco met een mobiele applicatie op hun telefoon en/of tablet die hen de benodigde informatie geeft om 100% gecertificeerde oplossingen aan te brengen bij onze klanten. Verder zorgt deze app voor de registratie en documentatie van alle uitgevoerde werkzaamheden, gewerkte uren en bestelde materialen.


WAT ZIJN JE TAKEN?
Je belangrijkste taken zijn; het voeren van een correcte projectadministratie en het zorgdragen voor een correcte facturatie van de werkzaamheden op de projecten. We werken daarvoor in Microsoft Business Central. Daarnaast stel je samen met de Manager Finance periodiek rapportages op (financieel en onderhanden werk). Je hebt regelmatig contact met klanten en collega’s om (administratieve) vragen of onduidelijkheden op de projecten samen op te lossen.

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?
Wij zoeken een enthousiaste, flexibele en resultaatgerichte projectadministrateur. Je hebt een HAVO of MBO opleiding met een administratieve achtergrond. Je bent handig in Excel en ervaring met Microsoft Business Central is een pré. Uiteraard is een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift ook belangrijk.

Wij zijn op zoek naar iemand die accuraat is en het leuk vindt om in detail projecten en de uitvoering van werkzaamheden te bewaken, te controleren en afwijkingen te signaleren, zodat er tijdig een correcte factuur uitgaat naar de klant. Daarnaast ben je leergierig, resultaatgericht, zelfstandig, maar ook een teamspeler.

Denk jij onder supervisie van de Groepscontroller en samen je collega projectadministrateur en de Technisch Commercieel Manager en uitvoerder van een betreffende regio ons te kunnen helpen bij het realiseren van een correcte projectadministratie en tijdige facturatie? Ben jij een teamspeler, ben je accuraat en flexibel en heb je affiniteit met de facturatie van projecten? Dan zoeken we jou en maken we graag een afspraak voor een kennismaking!

WAT BIEDT GERCO JOU?
Een leuke uitdagende functie bij een ondernemende marktleider met de arbeidsvoorwaarden die je van een gerenommeerde speler mag verwachten. Bovendien stimuleren we ondernemerschap en persoonlijke/professionele ontwikkeling van al onze collega’s. Dus ook van jou!

Ook goed geregeld:

Een goed salaris tussen € 2.600 – € 3.600 o.b.v. 40 uur per week, afhankelijk van jouw kennis en (werk)ervaring;
Je hebt genoeg tijd om te rusten of op vakantie te gaan want je ontvangt
25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;
Je pensioen wordt geregeld via het Pensioenfonds Metaal en Techniek;
Als het met Gerco goed gaat, gaat het met jou ook goed! Daarom krijgen onze medewerkers jaarlijks een extra bonus als de resultaten goed zijn;
Tot slot krijg je als medewerker van Gerco korting op allerlei diensten en producten. De leveranciers van Unica (Boels, Grohe, Fietsvoordeelshop, Technische Unie en nog veel meer) bieden je namelijk unieke kortingen aan!
JOUW TEAM
Na een uitgebreid inwerktraject op het hoofdkantoor in Schoonhoven (standplaats), zul jij hier samen met de afdeling Finance en de verschillende projectteams de administratie en facturatie gaan uitvoeren. Het hoofdkantoor van Gerco ligt in Schoonhoven (centraal in Nederland op minder dan 30 minuten van Rotterdam, Utrecht, Gouda en Gorinchem). Er werken bijna 40 enthousiaste medewerkers op kantoor. Zij ondersteunen de ruim 100 vakmensen in de buitendienst welke afhankelijk van de vraag aangevuld worden met een flexibele schil van circa 25 - 35 vakmensen. Door de open bedrijfscultuur van Gerco lopen we regelmatig bij elkaar binnen en is er veel onderling contact. Wij delen onze passie voor brandveiligheid en stimuleren nieuwsgierigheid en eigen initiatief. Werken bij Gerco betekent werken in een prettige, professionele en uitdagende omgeving waar jij samen met ons de toekomst maakt.

WIE ZIJN WIJ?
Gerco is gespecialiseerd in het vervaardigen en plaatsen van brandwerende afdichtingssystemen voor kabel- en leidingdoorvoeren, het brandwerend behandelen van draagconstructies, het uitvoeren van brandwerende timmerwerken en het verzorgen van de brandveiligheid van ondergrondse bouwwerken zoals tunnels en tunnelinstallaties. Het gehele proces van inventarisatie- en ontwerpfase tot en met installatie, onderhoud en inspectie heeft Gerco in eigen hand.

Gerco Brandpreventie is onderdeel van het cluster Unica Fire Safety.

Als voorloper in duurzame innovaties en allround technische dienstverlening lost Unica alle vraagstukken op het gebied van technologie in de gebouwde omgeving op. De diensten van Unica bevinden zich onder meer in de domeinen installatietechniek, energie, ICT, internet of things (IoT) en smart buildings. Met een slagvaardig netwerk van negen toonaangevende bedrijvenclusters, ruim 3.900 medewerkers en een omzet van € 850 miljoen behoort Unica tot de grootste technische dienstverleners van Nederland.




Trabajo por ciudad Ordenar por

Empleos por región Ordenar por

Vacantes por Especialidades
Contabilidad, finanzas y auditoría (147)Actividades administrativas (159)Agentes, correos (80)Agricultura (73)Arquitectura (15)Auto, transporte, camiones (332)Bancos, becas, empresa de inversión (12)Atención de jubilación (298)Servicios de limpieza (572)Calculadora, Programación (40)Construcción (738)Consulta (15)Cocina (378)Cultura (1)Diseño (40)Controladores (453)Energía, electricistas (218)Ingeniería (56)Muebles, instalación, reparación (53)Gobernadores y jardines (29)Estilistas y maquilladores (84)Hoteles (113)Servicios comunales (26)Recursos humanos (24)Seguros (7)Informar a las tecnologías basadas en Internet (32)Jurisprudencia (13)Artesanos (272)Ajardinar (30)Logistica (60)Mantenimiento del edificio (15)Manejo (118)Medios: prensa, radio, TV (1)Medicina y Farmacia (248)Diversidades (157)Educación, cuidado de niños (97)Trabajar en un tiempo (6)Operadores (173)Pintor (2)Policía, Ejército (3)Imprimir (8)Publicidad, marketing (35)Suministro (15)Producción (615)Protección (21)Servicios públicos (0)Editar (0)Bienes Raíces (40)Reparación de equipos (10)Restaurantes (370)Comercio minorista (303)Ciencia y Educación (26)Secretaría (27)Seguridad (9)Centros de servicio (70)Industria del entretenimiento (29)Cantantes, músicos y artistas (1)SPA, salones de belleza (184)Cultura física y deportes (10)Almacenamiento (362)Trabajo para estudiantes (5)Sastres y puntadas (73)Maestros, educadores (25)Técnicos (269)Telecomunicaciones (34)Tours y excursiones (12)Comercio mayorista, ventas (57)Traductores, lingüistas (7)Trabajar en casa (148)
Aplica ya