Información del trabajo
Klantenadviseur
InternetJobs Dilbeek, Bélgica 88 Días Hace

Vista General
Tipo de empleo: Tiempo Completo
Duración:
Rango salarial del empleo: € por acuerdo - Por Mes
Vacantes del campo: Comercio minorista
para especialistas: Consultores para Proveedores
Publicado: 2024-02-03
Código postal:
Requerimientos
Educación mínima: Escuela de secundaria
Experiencia mínima: Menos de 1 año
Género: No importa
Edad: De - A
Visa de trabajo: Pasaporte de la UE
Estado del trabajo
Iniciar publicación: 2024-02-03
Para la publicación: 2024-08-03
Lugares libres: 2
Número de visitas: 125
Próximos pasos: Enviarme CV

Los contactos del empleador solo están disponibles para usuarios autorizados: Inicio de sesión & Registrar

Información del empleador InternetJobs Dilbeek, Bélgica
Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
País: Bélgica
Descripción

Belfius is de enige 100 % Belgische geïntegreerde bankverzekeraar. Belfius helpt 4 miljoen particulieren, zelfstandigen, vrije beroepers en kmo’s. Belfius is de nummer 1 in de publieke en sociale sector en een vooraanstaand partner van grote ondernemingen. En Belfius speelt op de verzekeringsmarkt een essentiële rol langs diverse kanalen en met diverse merken.

Als warme bankverzekeraar wil Belfius ook de motor zijn van de samenleving en van tevreden klanten. De Belfius-medewerkers vormen de olie en de brandstof die die motor moeten doen draaien. Daarom zet Belfius volop in op geëngageerde medewerkers, medewerkers die graag een extra inspanning doen, zich betrokken voelen bij de organisatie en mee de kar willen trekken.

Om onze klanten een goede en gespecialiseerde dienstverlening te kunnen bieden zijn we op zoek naar een commercieel medewerker die zich kan specialiseren in bank- en verzekeringsproducten voor particulieren. We hebben een vacature voor ons agentschap te Dilbeek. Mogelijks kan je ook ingezet worden in andere agentschappen in de regio.

In deze functie zal je onze klanten servicen en benaderen inzake betalingsverkeer, leningen op afbetaling, beleggingen en verzekeringen. Je doet dit op een proactieve manier en steeds vanuit een commerciële invalshoek met als doel bij te dragen aan de uitbouw van de klantenportefuille en de verhoging van de klantentevredenheid. Hiervoor wend je jouw commerciële feeling aan waarbij je elke opportuniteit ter harte neemt of doorverwijst naar de andere specialisten.

Op die manier verstrek je professioneel financieel advies waarbij je de klanten begeleidt in al hun financiële projecten zodat je een vertrouwensrelatie opbouwt en zorgt voor een win-win situatie voor zowel de klant als de bank.

Je hebt een uitgesproken interesse in de financiële wereld waarbij je telkens streeft om met overtuiging jouw commerciële verkoopsdoelstellingen te behalen en '100 % te gaan voor 95 % tevreden klanten'

 


Profiel
Aangezien je dagelijks in contact staat met klanten ben je communicatief sterk en commercieel gedreven. Commerciële ervaring is hierbij een must. Verkoopsobjectieven zijn jouw drijfveer waaruit je energie haalt.

Verder ben je flexibel, enthousiast, heel resultaatgericht, teamspeler, dynamisch en bereid om uitdagingen aan te pakken. Je kan onderhandelen en overtuigen op basis van een onderbouwde argumentatie. Je hebt een uitgesproken belangstelling voor de financiële wereld.


Jobgerelateerde competenties
De financiële dienst of het financiële product, dat bij de vraag van de klant aansluit, voorstellen
Klanten adviseren over hun rekening en ze beheren: Particulieren
Klantenfiches raadplegen ter voorbereiding van geplande gesprekken
Verzekeringsproducten voor personen, goederen en risico's voorstellen (verzekering Brand, Ongevallen en Allerlei Risico's -BOAR-, levensverzekering, ...)
Persoonsgebonden competenties
Commercieel inzicht
Samenwerken
Klantgerichtheid
Communiceren
Resultaatgerichtheid
Aanbod
Door de klantencontacten en het samenwerken in een team, kom je in een aangename commerciële werkomgeving terecht. Belfius biedt je een gevarieerde dynamische en uitdagende job aan in eigen streek met de mogelijkheden om je kwaliteiten te ontplooien en met doorgroeimogelijkheden.
Jouw resultaten worden beloond met een aangepast, marktconform salarispakket. Jouw compententies en kennis worden op peil gehouden door een uitgebreid professioneel opleidingstraject.

Plaats tewerkstelling
1700 DILBEEK




Trabajo por ciudad Ordenar por

Empleos por región Ordenar por

Vacantes por Especialidades
Contabilidad, finanzas y auditoría (148)Actividades administrativas (159)Agentes, correos (80)Agricultura (70)Arquitectura (15)Auto, transporte, camiones (326)Bancos, becas, empresa de inversión (12)Atención de jubilación (295)Servicios de limpieza (569)Calculadora, Programación (38)Construcción (733)Consulta (16)Cocina (377)Cultura (1)Diseño (37)Controladores (446)Energía, electricistas (217)Ingeniería (56)Muebles, instalación, reparación (51)Gobernadores y jardines (30)Estilistas y maquilladores (85)Hoteles (115)Servicios comunales (24)Recursos humanos (25)Seguros (7)Informar a las tecnologías basadas en Internet (31)Jurisprudencia (14)Artesanos (267)Ajardinar (31)Logistica (62)Mantenimiento del edificio (15)Manejo (119)Medios: prensa, radio, TV (1)Medicina y Farmacia (255)Diversidades (155)Educación, cuidado de niños (99)Trabajar en un tiempo (6)Operadores (174)Pintor (2)Policía, Ejército (3)Imprimir (8)Publicidad, marketing (34)Suministro (16)Producción (612)Protección (22)Servicios públicos (0)Editar (0)Bienes Raíces (40)Reparación de equipos (11)Restaurantes (378)Comercio minorista (307)Ciencia y Educación (25)Secretaría (27)Seguridad (9)Centros de servicio (72)Industria del entretenimiento (29)Cantantes, músicos y artistas (1)SPA, salones de belleza (185)Cultura física y deportes (11)Almacenamiento (367)Trabajo para estudiantes (4)Sastres y puntadas (73)Maestros, educadores (25)Técnicos (271)Telecomunicaciones (32)Tours y excursiones (13)Comercio mayorista, ventas (54)Traductores, lingüistas (7)Trabajar en casa (146)
Aplica ya