Información del trabajo
Fleksibel assistent søkes!
InternetJobs Rygge, Østfold, Noruega 86 Días Hace

Vista General
Tipo de empleo: Tiempo Completo
Duración:
Rango salarial del empleo: € por acuerdo - Por Mes
Vacantes del campo: Atención de jubilación
para especialistas: Cuidadores
Publicado: 2024-02-06
Código postal:
Requerimientos
Educación mínima: Escuela de secundaria
Experiencia mínima: Sin experiencia
Género: No importa
Edad: De - A
Visa de trabajo: Pasaporte de la UE
Estado del trabajo
Iniciar publicación: 2024-02-06
Para la publicación: 2024-08-06
Lugares libres: 1
Número de visitas: 324
Próximos pasos: Una llamada

Los contactos del empleador solo están disponibles para usuarios autorizados: Inicio de sesión & Registrar

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
País: Noruega
Región: Østfold
Descripción

Jeg er en mann i midten av 50-årene som søker en praktisk assistent til å hjelpe meg med daglige gjøremål og praktiske oppgaver både inne og ute. Etter at jeg fikk en funksjonsnedsettelse for noen år siden, har jeg nå behov for assistanse i hverdagen til ulike oppgaver.

Jeg bor sammen med min 13 år gamle datter og er opptatt av å være en aktiv pappa, deltakende i hennes interesser som ridestevner og andre aktiviteter. Før min funksjonsnedsettelse jobbet jeg som håndverker, så jeg setter pris på en assistent som er dyktig og praktisk anlagt.

Arbeidsoppgavene vil inkludere ulike praktiske oppgaver som husarbeid, hagearbeid, og hjelp til personlig stell.

Jeg søker etter en pålitelig person som er selvstendig, trygg på seg selv og løsningsorientert.

Arbeidstiden vil være primært være 6 timer per uke på dagtid, annen hver tirsdag og lørdag. I tillegg trenger jeg deg som også kan stille opp noe ekstra når andre assistenter er syke eller har ferie.

Kommunikasjon er viktig, så du må kunne snakke norsk. Jeg tilbyr et godt arbeidsmiljø, grundig opplæring og støtte fra Prima-Assistanse. Hvis du er en praktisk anlagt person som liker å gjøre en forskjell i hverdagen til andre, og samtidig være en del av et positivt og støttende miljø, så ser jeg frem til å høre fra deg.

Om arbeidsgiveren
BPA er en forkortelse for brukerstyrt personlig assistanse. Det er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på for funksjonshemmede. BPA skiller seg fra mer tradisjonelle tjenester ved at det er personen med assistansebehov som selv bestemmer hvordan assistansen skal være. BPA er et frigjørings- og likestillingsverktøy som bidrar til at den med assistansebehov får frihet til å leve et selvstendig og aktivt liv - på lik linje med andre i samfunnet.

Prima Assistanse har spesialisert seg på BPA, og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at funksjonshemmede får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, å ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner, slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.




Trabajo por ciudad Ordenar por

Empleos por región Ordenar por

Vacantes por Especialidades
Contabilidad, finanzas y auditoría (149)Actividades administrativas (156)Agentes, correos (79)Agricultura (71)Arquitectura (16)Auto, transporte, camiones (325)Bancos, becas, empresa de inversión (12)Atención de jubilación (296)Servicios de limpieza (568)Calculadora, Programación (38)Construcción (732)Consulta (16)Cocina (374)Cultura (1)Diseño (36)Controladores (445)Energía, electricistas (217)Ingeniería (57)Muebles, instalación, reparación (50)Gobernadores y jardines (30)Estilistas y maquilladores (85)Hoteles (114)Servicios comunales (24)Recursos humanos (24)Seguros (7)Informar a las tecnologías basadas en Internet (31)Jurisprudencia (14)Artesanos (267)Ajardinar (31)Logistica (62)Mantenimiento del edificio (15)Manejo (120)Medios: prensa, radio, TV (1)Medicina y Farmacia (256)Diversidades (155)Educación, cuidado de niños (100)Trabajar en un tiempo (6)Operadores (174)Pintor (2)Policía, Ejército (3)Imprimir (8)Publicidad, marketing (35)Suministro (16)Producción (612)Protección (22)Servicios públicos (0)Editar (0)Bienes Raíces (40)Reparación de equipos (11)Restaurantes (378)Comercio minorista (308)Ciencia y Educación (25)Secretaría (26)Seguridad (9)Centros de servicio (72)Industria del entretenimiento (29)Cantantes, músicos y artistas (1)SPA, salones de belleza (186)Cultura física y deportes (12)Almacenamiento (367)Trabajo para estudiantes (4)Sastres y puntadas (72)Maestros, educadores (25)Técnicos (273)Telecomunicaciones (32)Tours y excursiones (12)Comercio mayorista, ventas (54)Traductores, lingüistas (7)Trabajar en casa (146)
Aplica ya