Información del trabajo
Electrical Operations Coordinator
InternetJobs Hobro, Jutlandia Septentrional, Dinamarca 29 Días Hace

Vista General
Tipo de empleo: Tiempo Completo
Duración:
Rango salarial del empleo: € por acuerdo - Por Mes
Vacantes del campo: Energía, electricistas
para especialistas: Ingeniería eléctrica
Publicado: 2024-04-01
Código postal:
Requerimientos
Educación mínima: Universidad
Experiencia mínima: 3 años
Género: No importa
Edad: De - A
Visa de trabajo: Pasaporte de la UE
Estado del trabajo
Iniciar publicación: 2024-04-01
Para la publicación: 2024-10-01
Lugares libres: 1
Número de visitas: 98
Próximos pasos: Enviarme CV

Los contactos del empleador solo están disponibles para usuarios autorizados: Inicio de sesión & Registrar

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Descripción

Vi søger en dynamisk og engageret Electrical Operations Coordinator til at være en nøgleressource i vedligeholdelsen af vores afdelings administrative systemer. Du vil være ansvarlig for implementeringen af nye administrative systemer inden for kvalitetsledelse med fokus på drift af elektriske anlæg.

Eurowind Energy er en ledende og global udvikler, ejer og operatør af vind- og solprojekter. Med base i Danmark har vi aktiviteter i 16 lande rundt i Europa og i USA, og vi vækster løbende vores projektportefølje. Vi tror på en fremtid, der består af vedvarende energi, og vi har en ambitiøs plan om at blive næste generations ”Power Major”. Med en fuld værdikæde fra udvikling af projekter og teknologier til salg af strøm og med mere end 500 dedikerede medarbejdere rundt i verden er vi med til hver dag, skridt for skridt at skabe en grønnere fremtid.

Din rolle

Du kommer til at være en del af et professionelt team, hvor din handlekraft og løsningsorienterede tilgang er et kendetegn når du arbejder med dine ansvarsområder. Du vil fungere som en støtte til vores administrative funktioner, herunder håndtering af anmeldelser til relevante myndigheder som Sikkerheds- og energistyrelsen. Derudover vil du også bistå i beredskabs- og driftsledelsesopgaver på vores internationale lokationer.

Din primære opgaver ligger i udarbejdelse, vedligehold, strukturering og ajourføring af:

Master Data på assets i elektrisk infrastruktur
Sammenkoblingsaftaler
Driftslederaftaler
KLS-D (Kvalitetsledelsessystem for drift) i SoluDyne
Værktøj til opgavestyring og audits
Entreprenøraftaler
Nøglekvitteringer og adgangskontrol
Overblik og opdatering af driftsområde og ansvarsgrænser
Sikkerheds- og førstehjælpsudstyr
Træning og kurser
Ad hoc opgaver i forbindelse med drift af elektrisk infrastruktur
I dagligdagen har du et tæt samarbejde med kolleger på tværs i organisationen, blandt andet EPC og Technical Asset Management, men også eksterne samarbejdspartnere som entreprenører og netselskaber.

Din profil
Du vil få en stilling, der giver dig en høj grad af selvstændighed, hvilket kræver, at du er selvmotiveret og vedholdende i dine arbejdsindsatser.

Det vi søger i en Electrical Operations Coordinator, er karakteriseret ved integritet, handlekraft, evne til at finde løsninger og evne til at påvirke andre. Det er vigtigt, at du kan arbejde struktureret og er vedholdende i din indsats. Vi vægter også samarbejdsevner højt og forventer, at du bidrager til et positivt og hjælpsomt arbejdsmiljø.

Din uddannelsesmæssige baggrund er mindre vigtig, måske har du været kontorassistent eller har en administrativ bachelor. Det vi vægter højest er en teknisk interesse og lysten til at være en del af et meget teknisk team. Det er vigtigt, at du trives i en dynamisk virksomhed og er omstillingsparat, selvstændig og proaktiv i dit arbejde.

Personligt ser vi gerne at du kan være handlekraftig, løsningsorienteret, have gennemslagskraftig, være struktureret og vedholdende. Evnen til at samarbejde og dele viden med kolleger er afgørende hos Eurowind Energy.

Vedvarende energi er vores fremtid. Det samme er vores medarbejdere!
Hos Eurowind Energy gør vi vores bedste for at skabe en kultur, hvor alle føler sig anerkendt, set og hørt. Det vil du mærke i din hverdag, hvor det, du siger, bliver hørt, og hvor dine ønsker er vigtige for os. Vi ved nemlig, at når du udvikler dig, så gør vi også!

Vi har en høj arbejdsglæde, og det er vi stolte over! Vi tilbyder høj fleksibilitet og har fokus på en god balance mellem arbejdsliv og privatliv. Du bliver en del af et internationalt miljø med mange gode og dygtige kolleger og en spændende og attraktiv branche. Du indgår desuden i firmaets bonusordning.




Trabajo por ciudad Ordenar por

Empleos por región Ordenar por

Vacantes por Especialidades
Contabilidad, finanzas y auditoría (148)Actividades administrativas (159)Agentes, correos (80)Agricultura (70)Arquitectura (15)Auto, transporte, camiones (324)Bancos, becas, empresa de inversión (12)Atención de jubilación (294)Servicios de limpieza (565)Calculadora, Programación (39)Construcción (733)Consulta (16)Cocina (374)Cultura (1)Diseño (38)Controladores (446)Energía, electricistas (215)Ingeniería (56)Muebles, instalación, reparación (51)Gobernadores y jardines (30)Estilistas y maquilladores (84)Hoteles (115)Servicios comunales (26)Recursos humanos (24)Seguros (7)Informar a las tecnologías basadas en Internet (31)Jurisprudencia (13)Artesanos (268)Ajardinar (31)Logistica (61)Mantenimiento del edificio (15)Manejo (119)Medios: prensa, radio, TV (1)Medicina y Farmacia (253)Diversidades (157)Educación, cuidado de niños (96)Trabajar en un tiempo (6)Operadores (172)Pintor (2)Policía, Ejército (3)Imprimir (8)Publicidad, marketing (34)Suministro (16)Producción (608)Protección (22)Servicios públicos (0)Editar (0)Bienes Raíces (40)Reparación de equipos (11)Restaurantes (375)Comercio minorista (302)Ciencia y Educación (26)Secretaría (27)Seguridad (9)Centros de servicio (71)Industria del entretenimiento (29)Cantantes, músicos y artistas (1)SPA, salones de belleza (183)Cultura física y deportes (10)Almacenamiento (363)Trabajo para estudiantes (4)Sastres y puntadas (72)Maestros, educadores (25)Técnicos (272)Telecomunicaciones (32)Tours y excursiones (13)Comercio mayorista, ventas (55)Traductores, lingüistas (7)Trabajar en casa (145)
Aplica ya