Información del trabajo
Superintendent Service Engineer
InternetJobs Aalborg, Jutlandia Septentrional, Dinamarca 28 Días Hace

Vista General
Tipo de empleo: Tiempo Completo
Duración:
Rango salarial del empleo: € por acuerdo - Por Mes
Vacantes del campo: Técnicos
para especialistas: Técnico médico
Publicado: 2024-04-01
Código postal:
Requerimientos
Educación mínima: Universidad
Experiencia mínima: 1 año
Género: No importa
Edad: De - A
Visa de trabajo: Pasaporte de la UE
Estado del trabajo
Iniciar publicación: 2024-04-01
Para la publicación: 2024-10-01
Lugares libres: 1
Número de visitas: 147
Próximos pasos: Enviarme CV

Los contactos del empleador solo están disponibles para usuarios autorizados: Inicio de sesión & Registrar

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Descripción

DENT SERVICE ENGINEER
Er du en handlekraftig og pålidelig servicemontør, der har solid erfaring med installationer i udlandet? Og søger du nye udfordringer i dit arbejdsliv, hvor du samtidigt kan opleve verden? Så er det muligvis dig, vi søger til en stilling som Superintendent Service Engineer hos Carsoe.

 

Med verden som din arbejdsplads

Som Superintendent Service Engineer bliver du en del af vores eksisterende team af servicemontører, der løser service- og installationsopgaver for kunder i hele verden. Du vil tilbringe størstedelen af din arbejdstid on site på de værfter, hvor vores kunder bygger og servicerer deres både. Vores montører arbejder på sites i Australien, USA, Tyrkiet, Spanien, Holland og Grønland. Din opgave er at installere og servicere fabrikker ombord på både, samt lave ombygninger af eksisterende fabriksanlæg. Desuden vil du skulle med ud at sejle, når fabrikkerne skal testes og idriftsættes.

Når du ikke er på rejse, vil du – afhængigt af din mængde af rejsedage – arbejde på kontoret eller produktionen i Aalborg eller holde fri. Når du er ude på større og længerevarende montager, vil du oftest være afsted med andre servicemontører.


Ejerskab og handlekraft

Vi leder efter dig, som er ansvarlig og tager ejerskab for dine opgaver. Når du i en periode har været ude at rejse og fået erfaring med vores installationer og idriftsættelser, vil du have muligheden for at koordinere installationerne med projektlederen og værftet. Derfor er det vigtigt for os, at du kan arbejde selvstændigt, men også ved at vi lykkes allerbedst, når vi løser opgaverne i fællesskab.

Vi forestiller os, at du har en baggrund som maskinmester, elektriker, automatiktekniker med erfaring inden for marine- eller procesindustrien, med års erfaring med rejsearbejde. Det er en fordel, at du har kendskab til pneumatik og mekanik. Det er vigtigt, at du kan begå dig på engelsk både i skrift og tale, at du er vant til at lave skriftlige rapporteringer på dine opgaver og at du har gode IT-kundskaber.


Bliv en del af et internationalt arbejdsmiljø

Hos Carsoe er der aldrig langt fra tanke til handling. Vi løfter i flok og tror på, at de bedste resultater kommer når vi arbejder sammen mod vores fælles mål. Selvom vi er en stor virksomhed, med kolleger rundt omkring i verden, har vi et tæt sammenhold, hvor vi kender og vil hinanden.


Skal du med på holdet?

Vi læser ansøgninger og afholder samtaler løbende, og glæder os til at lære dig at kende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Service & installation Manager Vincent Joly +45******28




Trabajo por ciudad Ordenar por

Empleos por región Ordenar por

Vacantes por Especialidades
Contabilidad, finanzas y auditoría (148)Actividades administrativas (159)Agentes, correos (80)Agricultura (70)Arquitectura (15)Auto, transporte, camiones (324)Bancos, becas, empresa de inversión (12)Atención de jubilación (294)Servicios de limpieza (565)Calculadora, Programación (39)Construcción (733)Consulta (16)Cocina (375)Cultura (1)Diseño (38)Controladores (446)Energía, electricistas (217)Ingeniería (56)Muebles, instalación, reparación (51)Gobernadores y jardines (30)Estilistas y maquilladores (84)Hoteles (115)Servicios comunales (26)Recursos humanos (24)Seguros (7)Informar a las tecnologías basadas en Internet (31)Jurisprudencia (13)Artesanos (268)Ajardinar (31)Logistica (61)Mantenimiento del edificio (15)Manejo (119)Medios: prensa, radio, TV (1)Medicina y Farmacia (253)Diversidades (157)Educación, cuidado de niños (96)Trabajar en un tiempo (6)Operadores (172)Pintor (2)Policía, Ejército (3)Imprimir (8)Publicidad, marketing (34)Suministro (16)Producción (608)Protección (22)Servicios públicos (0)Editar (0)Bienes Raíces (40)Reparación de equipos (11)Restaurantes (375)Comercio minorista (302)Ciencia y Educación (26)Secretaría (27)Seguridad (9)Centros de servicio (71)Industria del entretenimiento (29)Cantantes, músicos y artistas (1)SPA, salones de belleza (183)Cultura física y deportes (10)Almacenamiento (364)Trabajo para estudiantes (4)Sastres y puntadas (72)Maestros, educadores (25)Técnicos (273)Telecomunicaciones (32)Tours y excursiones (13)Comercio mayorista, ventas (55)Traductores, lingüistas (7)Trabajar en casa (145)
Aplica ya