Información del trabajo
Driftschef med fokus på det byggetekniske og drift
InternetJobs Ribe, Dinamarca del Sur, Dinamarca 26 Días Hace

Vista General
Tipo de empleo: Tiempo Completo
Duración:
Rango salarial del empleo: € por acuerdo - Por Mes
Vacantes del campo: Manejo
para especialistas: Innovator
Publicado: 2024-04-03
Código postal:
Requerimientos
Educación mínima: Universidad
Experiencia mínima: 1 año
Género: No importa
Edad: De - A
Visa de trabajo: Pasaporte de la UE
Estado del trabajo
Iniciar publicación: 2024-04-03
Para la publicación: 2024-10-03
Lugares libres: 1
Número de visitas: 119
Próximos pasos: Enviarme CV

Los contactos del empleador solo están disponibles para usuarios autorizados: Inicio de sesión & Registrar

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
País: Dinamarca
Descripción

Vil du være med til at præge og kvalificere arbejdet med bygningsdriften i den almene sektor, så er det dig, vi søger. Du får du en indflydelsesrig rolle i en spændende og udfordrende hverdag med en stor berøringsflade.

Som driftschef med fokus på byggeteknik får du, i tæt samarbejde med afdelingskontorets øvrige kollegaer, det overordnede ansvar for drift og vedligehold af bygninger og boliger for nogle af de boligorganisationer, vi administrerer fra vores afdelingskontor i Ribe. Du får 23 kollegaer, der arbejder enten på kontoret i Ribe eller på et af vores lokalkontorer i hhv. Kolding, Holsted, Bramming og Esbjerg. Dine nærmeste kollegaer bliver kontorets øvrige fire driftschefer.

Hverdagens opgaver er mangfoldige og omfatter blandt andet:
Personaleledelse af ejendomsfunktionærerne
Markvandringer
Udarbejdelse og opfølgning op på drifts- og vedligeholdelsesplaner
Projektledelse af forskellige bygge- og renoveringssager
Udarbejdelse og eksekvering af afdelingernes driftsbudgetter og regnskaber
Tilsikre gennemførsel af forbedringsarbejder herunder indhentelse af tilbud og kontakt til leverandører
Udførelse af de administrative opgaver, der naturligt følger med jobbet
Deltage på beboer- og bestyrelsesmøder i boligafdelingerne, hvor du fremlægger og omsætter økonomi, drift og teknik til beboere og bestyrelser i sikker og forståelig facon. Disse møder ligger typisk i aftentimerne. Der vil være ca. 25 - 30 aftenmøder årligt
Budgetkontrol
Råderetssager
Om dig
For at få succes i jobbet skal du have stærke samarbejdsevner, administrativ erfaring, økonomisk indsigt og teknisk ekspertise. Samarbejde og kommunikation med de beboervalgte bestyrelser er en stor del af jobbet, så det er vigtigt, at du kan begå dig i en organisation med mange interesser, ligesom du skal kunne skabe gode samarbejdsrelationer med personer på mange forskellige niveauer. Det er vigtig, at du har politisk tæft.

Derudover forventer vi, at du:

har en byggeteknisk uddannelse, gerne som bygningskonstruktør, eller en anden relevant uddannelse
kan sætte retning og skabe fremdrift og kvalitet i din opgaveportefølje
har flair for tal – og sætter en ære i at få ”pengene til at passe”
er vant til at navigere i IT systemer – og ser det som et uundværligt værktøj
har en systematisk og analytisk tankegang – og evner at omsætte plan til handling
er dygtig til at kommunikere til mange forskellige mennesker i forskellige sammenhænge
ser service af beboere og bestyrelser som en naturlig og væsentlig del af jobbet
har forståelse og respekt for det at agere og arbejde i en politisk/medlemsstyret organisation
Du skal have kørekort til personbil og selv have mulighed for at stille bil til rådighed. Kørsel afregnes efter statens takster.

Du tilbydes
Som driftschef får du en indflydelsesrig rolle i en spændende og udfordrende hverdag samt en plads i en organisation, hvor nøgleordene er nærvær, ordentlighed og samarbejde på tværs. Du kommer til at indgå i et solidt fællesskab præget af høj trivsel, imødekommenhed og hjælpsomme kollegaer - både lokalt i Ribe, men også på tværs af Boligkontoret Danmarks øvrige afdelingskontorer og vores hovedkontor i København, og endeligt som medarbejder i en stor udviklingsorienteret organisation, hvor visionerne er høje og fællesskabet stort.

Vores arbejdsmiljø er uformelt, og vi har gode arbejdsforhold og personalegoder. Desuden får du gode muligheder for faglig udvikling, fleksibel arbejdstid og samarbejde til mange sider. Du får masser af udfordringer, en plads i et godt team, god faglig sparring og løn efter gældende overenskomst og kvalifikationer.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte forretningsfører Anders Fabricius på tlf. 20****10 eller driftschef Morten Petersen på tlf.: 21****71.

Ansøgningsfrist
Vi holder løbende samtaler og afslutter rekrutteringen, når den rette kandidat er fundet - så send din ansøgning og CV allerede nu ved at trykke på "søg stillingen". Vi ser gerne, at tiltrædelsesdatoen er den 1. juni 2024, men er åben for at tiltrædelse afstemmes efter dine nuværende forhold.

På Boligkontoret Danmarks hjemmeside www.bdk.dk, kan du læse mere om os.

Vi ser frem til at høre fra dig.




Trabajo por ciudad Ordenar por

Empleos por región Ordenar por

Vacantes por Especialidades
Contabilidad, finanzas y auditoría (148)Actividades administrativas (159)Agentes, correos (80)Agricultura (70)Arquitectura (15)Auto, transporte, camiones (324)Bancos, becas, empresa de inversión (12)Atención de jubilación (294)Servicios de limpieza (565)Calculadora, Programación (39)Construcción (733)Consulta (16)Cocina (375)Cultura (1)Diseño (38)Controladores (446)Energía, electricistas (215)Ingeniería (56)Muebles, instalación, reparación (51)Gobernadores y jardines (30)Estilistas y maquilladores (84)Hoteles (115)Servicios comunales (26)Recursos humanos (24)Seguros (7)Informar a las tecnologías basadas en Internet (31)Jurisprudencia (13)Artesanos (268)Ajardinar (31)Logistica (61)Mantenimiento del edificio (15)Manejo (119)Medios: prensa, radio, TV (1)Medicina y Farmacia (253)Diversidades (157)Educación, cuidado de niños (96)Trabajar en un tiempo (6)Operadores (172)Pintor (2)Policía, Ejército (3)Imprimir (8)Publicidad, marketing (34)Suministro (16)Producción (608)Protección (22)Servicios públicos (0)Editar (0)Bienes Raíces (40)Reparación de equipos (11)Restaurantes (375)Comercio minorista (302)Ciencia y Educación (26)Secretaría (27)Seguridad (9)Centros de servicio (71)Industria del entretenimiento (29)Cantantes, músicos y artistas (1)SPA, salones de belleza (183)Cultura física y deportes (10)Almacenamiento (364)Trabajo para estudiantes (4)Sastres y puntadas (72)Maestros, educadores (25)Técnicos (272)Telecomunicaciones (32)Tours y excursiones (13)Comercio mayorista, ventas (55)Traductores, lingüistas (7)Trabajar en casa (145)
Aplica ya