Información del trabajo
Leverancekoordinator
InternetJobs Odder, Jutlandia Central, Dinamarca 16 Días Hace

Vista General
Tipo de empleo: Tiempo Completo
Duración:
Rango salarial del empleo: € por acuerdo - Por Mes
Vacantes del campo: Logistica
para especialistas: Logística de mercancías
Publicado: 2024-04-13
Código postal:
Requerimientos
Educación mínima: Universidad
Experiencia mínima: 1 año
Género: No importa
Edad: De - A
Visa de trabajo: Pasaporte de la UE
Estado del trabajo
Iniciar publicación: 2024-04-13
Para la publicación: 2024-10-13
Lugares libres: 1
Número de visitas: 469
Próximos pasos: Enviarme CV

Los contactos del empleador solo están disponibles para usuarios autorizados: Inicio de sesión & Registrar

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
País: Dinamarca
Descripción

Søg job hos AURA
"I AURA koncernen tror vi på den positive energi som drivkraft i enhver opgave. Vi er en ambitiøs og innovativ energikoncern med 360 dedikerede medarbejdere og en omsætning på ca. 1,4 mia. kr.


Vi beskæftiger os med vedvarende energi, installation, e-mobility, fiber og el-handel samt vedligeholdelse og udbygning af elnettet. AURA er drivkraft for grøn omstilling og bæredygtighed. Medarbejdernes trivsel og udvikling er højt prioriteret. Vi har en høj medarbejdertilfredshed i koncernen, hvilket også er en forudsætning for, at vi kan opnå vores ambitiøse målsætninger."

- Administrerende direktør, Carsten Höegh Christiansen.

 

Vi søger ofte nye kollegaer til AURA. Det kan være, du er den, vi leder efter.

Se om vi har en ledig stilling, der matcher dig, eller send gerne en uopfordret ansøgning.

Leverancekoordinator
Er du god til at holde overblikket, og kan du lide at have en stor kontaktflade?

Så læs endelig videre for vi søger en ny leverancekoordinator til en nyoprettet stilling, der skal indgå i en dynamisk tremandsgruppe hos AURA Fibers Leveranceafdeling.

Udvidelsen af det eksisterende team skyldes, at AURA Fiber er i rivende udvikling og ser lige nu ind i spændende muligheder med nye udbydere på fibernettet som supplement til vores eksisterende forretning med salg til private forbrugere samt erhverv.

Din rolle

Du bliver en vigtig spiller, når det gælder om at få tingene til at glide og skabe struktur i en hverdag med mange forskelligartede opgaver. Opgaverne kan omfatte både enkeltsager, der tager forholdsvis kort tid at løse samt længerevarende opgaver i forbindelse med etablering af nye områder. Det kræver evnen til at skabe overblik og en klar prioritering af opgaverne, hvor målet er at sikre en god kundeoplevelse. Effektiv og klar kommunikation til både kunder og samarbejdspartnere er derfor et vigtigt værktøj i jobbet.

Dine primære arbejdsopgaver:

Screening af nye opgaver til fordeling ved udførende entreprenører og teknikere.
Kontakt til eksterne service providers
Rådgivning af slutkunder i forbindelse med boksplacering og markering af indgravningspunkt.
Håndtering af ind- og udgående mail og telefonopkald, fra kunder og udekørende teknikere.
Er vi et match?

Din uddannelse er ikke afgørende, men det kunne f.eks. være, at du er uddannet håndværker med teknisk forståelse. Men det vigtigste er, at du har erfaring med lignende opgaver inden for branchen og kan nikke til følgende:

Du har et godt, generelt kendskab til bredbånd og til det kundeudstyr, som typisk anvendes i forbindelse med installationen.
Du har et godt kendskab til Officepakken og er lærenem i forhold til nye IT-systemer.
Du har analytiske evner og en sund dømmekraft, som gør det muligt at prioritere indsatserne.
Du er flydende i Dansk – både i skrift og tale. Derudover skal du kunne gøre dig forståelig på engelsk.

Du skal kunne fordybe dig i opgaverne og få noget fra hånden, men også håndtere skift i opgaven, når telefonen ringer. Du er udadvendt, energisk og imødekommende samt tilgår opgaverne med godt humør. Med andre ord er du struktureret, serviceminded og en god kommunikator, der giver kolleger og kunder den hjælp, de har brug for. Vi er et lille team og derfor meget afhængige af hinanden.

Derudover vil det være en fordel, hvis du kender til ITIL terminologien samt Microsoft Dynamics 365 Field Service.

Vi tilbyder

Du bliver en del af en virksomhed med en generel høj trivsel blandt medarbejderne. AURA har blandt andet en god pensionsordning, sundhedsforsikring og en meget velfungerende personaleforening, der arrangerer mange forskelligartede sociale arrangementer.

Vi ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede til at søge stillingen - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

Søg stillingen på linket her under hurtigst muligt – samtaler aftales løbende.




Trabajo por ciudad Ordenar por

Empleos por región Ordenar por

Vacantes por Especialidades
Contabilidad, finanzas y auditoría (148)Actividades administrativas (159)Agentes, correos (80)Agricultura (70)Arquitectura (15)Auto, transporte, camiones (324)Bancos, becas, empresa de inversión (12)Atención de jubilación (294)Servicios de limpieza (565)Calculadora, Programación (39)Construcción (733)Consulta (16)Cocina (375)Cultura (1)Diseño (38)Controladores (446)Energía, electricistas (217)Ingeniería (56)Muebles, instalación, reparación (51)Gobernadores y jardines (30)Estilistas y maquilladores (84)Hoteles (115)Servicios comunales (26)Recursos humanos (24)Seguros (7)Informar a las tecnologías basadas en Internet (31)Jurisprudencia (13)Artesanos (268)Ajardinar (31)Logistica (61)Mantenimiento del edificio (15)Manejo (119)Medios: prensa, radio, TV (1)Medicina y Farmacia (253)Diversidades (157)Educación, cuidado de niños (96)Trabajar en un tiempo (6)Operadores (172)Pintor (2)Policía, Ejército (3)Imprimir (8)Publicidad, marketing (34)Suministro (16)Producción (608)Protección (22)Servicios públicos (0)Editar (0)Bienes Raíces (40)Reparación de equipos (11)Restaurantes (375)Comercio minorista (302)Ciencia y Educación (26)Secretaría (27)Seguridad (9)Centros de servicio (71)Industria del entretenimiento (29)Cantantes, músicos y artistas (1)SPA, salones de belleza (183)Cultura física y deportes (10)Almacenamiento (364)Trabajo para estudiantes (4)Sastres y puntadas (72)Maestros, educadores (25)Técnicos (273)Telecomunicaciones (32)Tours y excursiones (13)Comercio mayorista, ventas (55)Traductores, lingüistas (7)Trabajar en casa (145)
Aplica ya