Información del trabajo
Have Park montør

Vista General
Tipo de empleo: Tiempo Completo
Duración:
Rango salarial del empleo: € por acuerdo - Por Mes
Vacantes del campo: Técnicos
para especialistas: Técnicos eléctricos
Publicado: 2024-04-20
Código postal:
Requerimientos
Educación mínima: Universidad
Experiencia mínima: 1 año
Género: No importa
Edad: De - A
Visa de trabajo: Pasaporte de la UE
Estado del trabajo
Iniciar publicación: 2024-04-20
Para la publicación: 2024-10-20
Lugares libres: 1
Número de visitas: 56
Próximos pasos: Enviarme CV

Los contactos del empleador solo están disponibles para usuarios autorizados: Inicio de sesión & Registrar

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Descripción

Søger du nye udfordringer, og har du kendskab til have/park maskiner? Så er det dig, vi mangler til vores værksted i Have/Park-afdelingen i Brønderslev.

I Traktor- og Høstspecialisten A/S søger vi lige nu en montør til vores værksted i Brønderslev. Her bliver du en del af en flad og uformel organisation, hvor der er høje forventninger til kvalitet og resultater, men samtidig plads til et godt grin med kollegaerne.

I Have/Park-afdelingen servicerer vi kommuner, anlægsgartnere, boligforeninger og andre brugere af maskiner indenfor området. Netop Have/Park-afdelingen er en funktion i vores virksomhed, som vi ønsker at udvikle endnu mere. Derfor søger vi en kollega mere, der har lyst til at blive en del af rejsen.

Arbejdsopgave og ansvarsområde
Som montør i Have/Park-afdelingen vil dine primære arbejdsopgaver være:

Samling og klargøring af nye maskiner
Klargøring af brugte maskiner til salg/levering
Reparationer på værkstedet og ved kunden
Din profil
Der er flere indgange til stillingen. Vi forestiller os, at du er uddannet Landbrugsmaskine-mekaniker, Materielmekanikker, Automekaniker eller lign. Vigtigst er, at du har interesse og kendskab til Have/Park maskiner. Har du erfaring med Have/Park segmentet, samt kendskab til el og hydraulik.

Som person er du service-minded, selvstændig og følger opgaverne til dørs. Du vægter orden og struktur højt, da nøjagtighed i alle henseender er omdrejningspunktet for en god og effektiv service, samt skaber gode kunderelationer. Derudover trives du i en dynamisk hverdag, hvor ikke to dage er ens.

Vi tilbyder
Traktor- og Høstspecialisten er en del af Danish Agro Machinery. Vores fundament bygger på samarbejde, og vi har en grundlæggende tro på, at vi er stærkere sammen. Vi tilbyder således en arbejdsplads, hvor vi udvikler i fællesskab – på tværs af afdelinger, kompetencer og landegrænser. Medarbejderne er vores vigtigste ressource, og vi gør os umage med at skabe de bedste rammer for trivsel, udvikling og indflydelse.

Vi tilbyder gode arbejdsforhold, mulighed for efteruddannelse og ikke mindst et godt kollegaskab. Vi er international landbrugskoncern, som nu får ekstra fokus på Have/Park-segmentet i Danmark.

Er du interesseret?
Synes du, at stillingen lyder spændende, så send os gerne din ansøgning og CV. Vi forventer at afholde samtaler løbende, og vi stopper søgningen, når den rette kandidat er fundet. Så send os gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Vi håber at høre fra dig!

Danish Agro Machinery
Vi vil skabe værdi! For landbruget. For landmanden. Og for medarbejderne.

Traktor- og Høstspecialisten er en del af Danish Agro koncernen, hvor vi er mere end 5.500 kolleger fordelt på 100+ selskaber i 17 lande. Fra marken til skærmen er medarbejderne kernen i vores evne til at skabe værdi og udvikle fremtidens landbrug. De sikrer nemlig, at vi kan spille en afgørende rolle i branchens digitale og grønne omstilling – og at vi hver dag hjælper landmanden med at dyrke fødevarer i verdensklasse. Og vi har også brug for dig!




Trabajo por ciudad Ordenar por

Empleos por región Ordenar por

Vacantes por Especialidades
Contabilidad, finanzas y auditoría (149)Actividades administrativas (153)Agentes, correos (79)Agricultura (70)Arquitectura (16)Auto, transporte, camiones (323)Bancos, becas, empresa de inversión (12)Atención de jubilación (293)Servicios de limpieza (564)Calculadora, Programación (38)Construcción (723)Consulta (15)Cocina (371)Cultura (1)Diseño (36)Controladores (441)Energía, electricistas (215)Ingeniería (56)Muebles, instalación, reparación (50)Gobernadores y jardines (30)Estilistas y maquilladores (83)Hoteles (114)Servicios comunales (23)Recursos humanos (24)Seguros (7)Informar a las tecnologías basadas en Internet (30)Jurisprudencia (14)Artesanos (263)Ajardinar (30)Logistica (62)Mantenimiento del edificio (15)Manejo (119)Medios: prensa, radio, TV (1)Medicina y Farmacia (255)Diversidades (152)Educación, cuidado de niños (97)Trabajar en un tiempo (6)Operadores (170)Pintor (2)Policía, Ejército (3)Imprimir (8)Publicidad, marketing (35)Suministro (16)Producción (601)Protección (21)Servicios públicos (0)Editar (0)Bienes Raíces (38)Reparación de equipos (11)Restaurantes (375)Comercio minorista (305)Ciencia y Educación (24)Secretaría (26)Seguridad (9)Centros de servicio (71)Industria del entretenimiento (29)Cantantes, músicos y artistas (1)SPA, salones de belleza (183)Cultura física y deportes (11)Almacenamiento (361)Trabajo para estudiantes (4)Sastres y puntadas (69)Maestros, educadores (25)Técnicos (271)Telecomunicaciones (32)Tours y excursiones (12)Comercio mayorista, ventas (54)Traductores, lingüistas (7)Trabajar en casa (145)
Aplica ya