Información del trabajo
Voorman productie

Vista General
Tipo de empleo: Tiempo Completo
Duración:
Rango salarial del empleo: € por acuerdo - Por Mes
Vacantes del campo: Producción
para especialistas: Product Manager
Publicado: 2024-08-22
Código postal:
Requerimientos
Educación mínima: Universidad
Experiencia mínima: 1 año
Género: No importa
Edad: De - A
Visa de trabajo: Pasaporte de la UE
Estado del trabajo
Iniciar publicación: 2024-08-22
Para la publicación: 2025-02-22
Lugares libres: 1
Número de visitas: 280
Próximos pasos: Enviarme CV

Los contactos del empleador solo están disponibles para usuarios autorizados: Inicio de sesión & Registrar

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Descripción

StC International B.V. voegt waarde toe aan de markt, de wereld en het leven van mensen

We zijn een kleurrijke organisatie die leeft voor het creëren van win-win-win situaties en we genieten dan ook van nieuwe ontmoetingen en kansen. Het ondernemerschap geeft de mogelijkheden te investeren en zorg te dragen voor de omgeving, voor de mensen en de handelspartners waar we mee werken en landen waarin we actief zijn. Successen worden samen behaald, samen gevierd en samen gedeeld. Wij zijn een trotse AGF – verkoopmakelaar. We zijn internationaal vertegenwoordigd met onze vaste telers en we verkopen de producten met het oog op de gezamenlijke belangen.

StC International BV groeit hard en is daarom volop in ontwikkeling. We bouwen actief aan toekomtbestendige organisaties in Nederland, Polen en Frankrijk en daarom zoeken we enthousiaste collega's die graag willen meebouwen en houden van een uitdaging!

Functie omschrijving

In de rol van voorman productie zorg je ervoor dat onze verse producten op de juiste manier de deur uitgaan. Zo zorg je er samen met het team van uitzendkrachten voor dat het product in de juiste verpakking naar de klant toegaat maar ook dat de kwaliteit van ervan in orde is. In de rol van voorman zorg je ervoor dat de teamleden weten wat ze moeten doen en opdrachten op tijd klaar zijn. Je draagt zorg voor een planning en bent daarnaast het aanspreekpunt voor de organisatie voor wat betreft productie. Op de rustigere momenten help je je collega's in de loods met het orderpicken en help je chauffeurs met laden en lossen. We pakken zaken aan als één team en gaan uitdagingen niet uit de weg!

Voorbeeld van daginvulling

s Ochtends start je op en zorg je dat alle benodigde materialen klaarstaan en het team bij aanvang van de werkzaamheden direct kan starten. Je begeleidt het team tijdens de opdrachten en werkt deels mee. In de tussentijd houd je ook je planning in de gaten en help je met orderpicken en laden en lossen. Je zorgt voor orde en netheid en zorgt dat je overzicht houdt over het uit te voeren werk, ook al richting de volgende dag.

s Middags maak je met je directe collega's van de loods en de commerciele afdeling een planning voor de volgende dag Je berekent hoeveel medewerkers nodig zijn om het werk op tijd klaar te krijgen en denkt alvast na over de volgorde van de orders. Daarnaast help je je directe cvollega's met de verladingen tijdens de middagdrukte om zo onze docks zo efficient mogelijk te kunnen gebruiken!

Zo maak je impact

In je dagelijkse werkzaamheden zorg je ervoor dat onze klanten de producten ontvangen die ze bestellen en daardoor tevreden blijven. Je bent onderdeel van de machinekamer van StC en zorgt er in je dagelijkse werkzaamheden voor dat onze klanten krijgen wat ze bestellen. Je kijkt kritisch mee met het proces en borgt op deze manier klanteisen en afspraken. De rol die je vervult is essentieel en draagt voor een heel groot deel bij aan de langdurige en duurzame relaties die we wensen te hebben met onze klanten en afnemers!

Wat wij je bieden

Een mooi salaris passend bij je kennis en ervaring
26 dagen verlof
Volop mogelijkheden om je te ontwikkelen en door te groeien binnen de organisatie
Dagelijks gratis fruit op kantoor
Iedere vrijdag een gezellige vrijdagmiddagborrel met je collega's
Iedere maand een goed gevulde groentekrat
Meerdere keren per jaar een gezellig teamuitje (als je dit gezellig vindt natuurlijk)
Alle ruimte om jouw ideeën aan te dragen en ermee aan de slag te gaan!
Procedure

Na een kennismakingsgesprek voeren we doorgaans minimaal ook een tweede gesprek bij ons op locatie in Honselersdijk. Bij een goed gevoel van beide kanten plannen we, nog voordat er een voorstel volgt, een zogenaamde "Keys-test" waarbij jouw talenten in kaart worden gebracht. We gebruiken dit om je optimaal in te kunnen passen in de organisatie. Alle medewerkers hebben een dergelijke test gedaan en deze uitkomsten worden dagelijks gebruikt in de aansturing.

Voordat je begint aan je nieuwe avontuur bij StC International BV ontvang je van je directe leidinggevende een inwerkprogramma. Je leert de organistie kennen door diverse één-op-één gesprekken met collega's van andere afdelingen en wordt ingewerkt door een buddy. Gedurende je eerste maanden kijk je wekelijks met je leidinggevende terug op het afgelopen week en de gemaakte voortgang. Dit zijn momenten waarop ook besproken wordt of bijsturen nodig is om jou zo goed als mogelijk te laten wennen aan je nieuwe collega's en werkgever.




Trabajo por ciudad Ordenar por

Empleos por región Ordenar por

Vacantes por Especialidades
Contabilidad, finanzas y auditoría (99)Actividades administrativas (111)Agentes, correos (64)Agricultura (69)Arquitectura (15)Auto, transporte, camiones (329)Bancos, becas, empresa de inversión (5)Atención de jubilación (303)Servicios de limpieza (528)Calculadora, Programación (21)Construcción (935)Consulta (8)Cocina (398)Cultura (1)Diseño (24)Controladores (387)Energía, electricistas (183)Ingeniería (67)Muebles, instalación, reparación (54)Gobernadores y jardines (40)Estilistas y maquilladores (64)Hoteles (106)Servicios comunales (13)Recursos humanos (8)Seguros (7)Informar a las tecnologías basadas en Internet (17)Jurisprudencia (5)Artesanos (297)Ajardinar (37)Logistica (72)Mantenimiento del edificio (6)Manejo (61)Medios: prensa, radio, TV (1)Medicina y Farmacia (215)Diversidades (148)Educación, cuidado de niños (127)Trabajar en un tiempo (2)Operadores (153)Pintor (5)Policía, Ejército (2)Imprimir (6)Publicidad, marketing (21)Suministro (10)Producción (623)Protección (8)Servicios públicos (0)Editar (0)Bienes Raíces (34)Reparación de equipos (6)Restaurantes (358)Comercio minorista (236)Ciencia y Educación (15)Secretaría (10)Seguridad (4)Centros de servicio (87)Industria del entretenimiento (20)Cantantes, músicos y artistas (4)SPA, salones de belleza (188)Cultura física y deportes (8)Almacenamiento (342)Trabajo para estudiantes (4)Sastres y puntadas (56)Maestros, educadores (7)Técnicos (293)Telecomunicaciones (31)Tours y excursiones (11)Comercio mayorista, ventas (36)Traductores, lingüistas (4)Trabajar en casa (151)
Aplica ya