Informations de l'offre d'emploi
CNC-koneistajia / YSAKO
InternetJobs Iisalmi, Finlande 170 Jours Depuis

Aperçu
Type d'emploi: Plein temps
Durée:
Gamme salariale: € par accord - Par mois
Vacance du terrain: Opérateurs
pour les spécialistes: Opérateurs de machines
Publié: 2023-12-03
Code postal:
Exigences
Études minimales: Université
Expérience minimale: 1 an
Genre: N'a pas d'importance
Âge: De - À
Visa de travail: Passeport de l'UE
Statut de l'offre d'emploi
Date de publication: 2023-12-03
Fin de publication: 2024-06-03
Lieux libres: 1
Nombre de vues: 195
Prochaines étapes: Envoyez-moi votre CV

Les contacts de l'employeur sont disponibles uniquement pour les utilisateurs autorisés: Identifiant & Inscription

Information sur l'employeur InternetJobs Iisalmi, Finlande
Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Pays: Finlande
Description

Etsimme Metallityö Vainion tytäryhtiöön YSAKO Oy:lle kokeneita CNC-koneistajia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työn aloitus on sopimuksen mukaan ja työ on pääasiallisesti 2-vuorotyötä.

Metallityö Vainio -yhtiöt on vahvasti kehittyvä konepajakonserni, joka valmistaa laadukkaita konepaja-, projekti ja kokoonpanopalveluita tunnetuille kotimaisille kone- ja laitevalmistajille sekä prosessi- ja rakennusteollisuudelle. Yrityksellä on vahvojen, eri toimialoilta tulevien päämiesten verkosto, minkä ansiosta yritys voi tarjota monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä suhdanteiden vaihtelusta riippumattoman, vakaan työpaikan. YSAKO Oy on Metallityö Vaino Oy:n tytäryhtiö, joka on erikoistunut vaativien, keskiraskaiden valu- ja teräskappaleiden koneistamiseen moniakselisilla työstökeskuksilla.

Tehtävässä pääset työskentelemään keskiraskaiden teräs- ja valukomponenttien toteuttajana moniakselisilla työstökeskuksilla. Työtehtäviin kuuluu valitun henkilön vahvuuksien mukaisesti kappaleiden koneistaminen, koneiden ylläpito ja uusien kappaleiden tuotantoon saatto.

Etsimällämme henkilöllä on aiempaa kokemusta keskiraskaiden tai raskaiden kappaleiden moniakselisesta koneistamisesta erityisesti Heidenhain -ympäristössä. Katsomme eduksi Fanuc -järjestelmän hallinnan. Olet käytännönläheinen, kehittämishaluinen sekä sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme monipuolisen ja positiivisesti haastavan työn hyvämaineisessa ja kehittyvässä konepajakonsernissa. Työyhteisössämme YSAKO Oy:ssä pääset osaksi pienen ja tiiviin työyhteisön etuja suuremman konsernin tarjoamin mahdollisuuksin. Voit tutustua yritykseen lisää osoitteessa: www.mvainio.fi

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi pian Osuman nettisivuilla olevalla hakulomakkeella tai kysy lisätietoja. Haastattelemme jo hakuaikana.

 




Emploi par ville Trier par

Emplois par région Trier par

Offres d'emploi par spécialités
Postuler maintenant