Informations de l'offre d'emploi
Verpleegkundige/ Groepsbegeleider niveau 4, Beschermd Wonen
InternetJobs Oss, Brabant-Septentrional, Pays-Bas 144 Jours Depuis

Aperçu
Type d'emploi: Plein temps
Durée:
Gamme salariale: € par accord - Par mois
pour les spécialistes: Maison de soins infirmiers
Publié: 2023-12-08
Code postal:
Exigences
Études minimales: Université
Expérience minimale: Moins d'un an
Genre: N'a pas d'importance
Âge: De - À
Visa de travail: Passeport de l'UE
Statut de l'offre d'emploi
Date de publication: 2023-12-08
Fin de publication: 2024-06-08
Lieux libres: 2
Nombre de vues: 292
Prochaines étapes: Envoyez-moi votre CV

Les contacts de l'employeur sont disponibles uniquement pour les utilisateurs autorisés: Identifiant & Inscription

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Description

Functieomschrijving
Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als Verpleegkundige/Groepsbegeleider niveau 4 bij een beschermde woonvorm? Wil je werken in een boeiende omgeving en sta je open voor nieuwe ontwikkelingen? Dan is team Verdistraat op zoek naar jou!

 
Dit is jouw instelling

Om 8 uur ’s ochtends kom ik samen met mijn collega binnen en maak ik een praatje met enkele cliënten. Na de overdracht van de slaapwacht loop ik de agenda en bijzondere rapportages door. Verder start ik de dag met een aantal vaste taken zoals de ochtendmedicatie verstrekken, afdelingsmail doornemen, diverse controles en een rondje door de huiskamers. Sommige cliënten zijn al op pad naar school, dagbesteding of
(vrijwilligers-)werk. Structuur aanbrengen in het dagelijks leven van cliënten is een essentieel onderdeel van mijn functie. Aan het begin van de middag heb ik een triade, dit is een driehoekgesprek met de cliënt en zijn naasten. Hierin gaan we de woonwensen bespreken van de cliënt die (meer) zelfstandigheid wil. Dit betekent een volgende stap naar een appartement met een eigen voordeur en zelf koken.


Op de Verdistraat wordt gedeeltelijk groepsgericht en voor de overige individueel gericht gewerkt. Regelmatig voer ik een gesprek met één van de cliënten, op een ander moment drink ik koffie met de aanwezige cliënten in de gezamenlijke ruimte of neem ik de fiets om een cliënt op te halen die vandaag zijn eerste zelfstandige werkdag op de kringloop heeft gehad. Van de begeleider op de kringloop hoor ik dat erg goed is gegaan. Terug op de Verdistraat rapporteer ik eventuele bijzonderheden, draag ik mijn dienst over aan mijn collega, wens ik de cliënten een fijne avond en ga ik met een voldaan gevoel naar huis.

 

Zomaar een werkdag van één van jouw mogelijke nieuwe collega’s op de Verdistraat. Herken jij jezelf in deze werkwijze?

 

Maak kennis met het team

De Verdistraat is een 24-uurs beschermde woonvorm voor twintig cliënten over drie woongroepen. We zijn onderdeel van GGZ in de Wijk, waar de zorgvraag van cliënten valt onder Ernstige Psychiatrische Aandoeningen (EPA). Ook autisme en psychotische stoornissen, al dan niet in combinatie met LVB-P, komen aan bod.
Ons team bestaat uit verpleegkundigen, agogisch medewerkers en begeleidend huishoudelijk medewerkers. De behandeling wordt vormgegeven vanuit het FACT-team en diverse behandelteams zijn gekoppeld aan de desbetreffende cliënt en zijn/haar zorgvraag.

Met het concept ‘GGZ in de Wijk’ leggen we de nadruk op het betrekken van het netwerk van de cliënt bij de zorg en het bieden van zorg gericht op daar waar hij/zij in het leven wil slagen. Samenwerken met het netwerk en ketenpartners realiseren we geïntegreerd georganiseerde, betrokken en goede zorg voor onze doelgroep.

 

De teams van de Verdistraat en Staringstraat werken nauw samen met elkaar in de 24-uurszorg. Overdag werk je met minimaal één collega en de slaapdiensten draai je alleen, wel met een back-up vanuit de Staringstraat.


Nieuwbouw

Op de huidige locatie van de Verdistraat komt nieuwbouw. De huidige cliënten gaan naar een tijdelijke huisvesting in Oss.

Wanneer de nieuwbouw gereed is (verwachting 2025) gaan de bewoners een studio of appartement huren met daarbij 24-uurszorg op locatie van het team de Verdistraat.

Vereisten
Jij bent een activiteitenbegeleider met lef en een open vizier. Daarmee draag jij bij aan onze ambitie om dé netwerkspeler te worden die gaat voor de mentaal gezondste regio in 2025. Meer weten over onze strategische koers? Dat lees je hier. Verder breng je mee:

Een diploma MBO Verpleegkunde met een geldige BIG-registratie of een diploma MBO Maatschappelijke Zorg/Specifieke Doelgroepen niveau 4.
Je bent bereid om 1 keer per week een slaapdienst te draaien (meer mag ook).
Je gaat herstelgericht (volgens de IRB-methodiek) te werk (of bereid dit te leren).
Je bekijkt vraagstukken met een frisse blik en deelt je ideeën over ‘hoe het ook anders kan’
Je werkt op klantgerichte en verbindende wijze en toont persoonlijk leiderschap.


Daarom werk je bij GGZ Oost Brabant:

Wij bieden je een werkomgeving waarin je gezond en met plezier kunt werken. Een prettig werkend EPD, heldere en korte organisatielijnen, innovatiegericht met o.a. zes onderzoekslijnen, een sterke medische staf en een prettige cultuur waarin collega’s graag voor elkaar klaar staan. Omdat we graag met je bouwen aan de toekomst, bieden we je direct een dienstverband voor onbepaalde tijd. Daarnaast kun je rekenen op:

 

Een bruto maandsalaris tussen de € 2391,- en € 3787,- op basis van een 36-urige werkweek (CAO GGZ, FWG 45). (zie voor meer informatie: De Nederlandse GGZ).
Tegemoetkoming in de reiskosten woon-werk verkeer. Voor dienstreizen ontvang je € 0,44 per kilometer.
Een volledige 13e maand (8,33 % van je bruto jaarsalaris).
Ruime mogelijkheden om door scholing en goede studiefaciliteiten jezelf verder te ontwikkelen.
FiscFree®; met belastingvoordeel producten aanschaffen zoals fietsen, een abonnement op de sportschool, mobiele telefoons, tablets of laptops.
Een arbeidsvoorwaarden keuzesysteem met aantrekkelijke regelingen (zoals thuiswerkregeling, verlof kopen en balansbudget)
Kijk hier voor een volledig overzicht van onze arbeidsvoorwaarden.

 
Zolang de vacature online staat, kun je reageren. Wacht echter niet te lang want wij gaan graag in gesprek met de juiste kandidaat. Zo snel mogelijk na je sollicitatie laten wij weten of wij je uit willen nodigen voor een kennismaking.

 

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

 

GGZ Oost Brabant. Dat is de juiste instelling!

Wij geloven in een herstel-ondersteunende GGZ gericht op het bieden van hoogwaardige behandeling en begeleiding aan mensen met complexe psychische en psychiatrische problemen. Wij zijn voortdurend in ontwikkeling en op weg naar een slagvaardige marktgerichte organisatie. Het is de koers naar onze stip op de horizon: met onze zorgexperts in de hoofdrol zijn wij de netwerkspeler die gaat voor de mentaal gezondste regio in 2025! Iedere dag versterken we onze deskundigheid en expertise rondom deze herstelvisie. Dit doen we vanuit onze kernwaarden: bouwen, verbinden, lef en een open vizier. Dat vraagt om collega’s die willen samenwerken en van elkaar willen leren. Om mensen die bereid zijn in zichzelf te investeren en lef tonen als ze denken dat het beter kan. Dat is de juiste instelling. Voor meer informatie over onze organisatie verwijzen we je graag naar onze website: www.ggzoostbrabant.nl.




Emploi par ville Trier par

Emplois par région Trier par

Offres d'emploi par spécialités
Postuler maintenant