Informations de l'offre d'emploi
Regnskapsansvarlig for egen portefølje boligselskaper
InternetJobs Sandefjord, Vestfold, Norvège 115 Jours Depuis

Aperçu
Type d'emploi: Plein temps
Durée:
Gamme salariale: € par accord - Par mois
Vacance du terrain: Comptabilité
pour les spécialistes: Cast Comptabilité
Publié: 2024-01-07
Code postal:
Exigences
Études minimales: Université
Expérience minimale: 2 ans
Genre: N'a pas d'importance
Âge: De - À
Visa de travail: Passeport de l'UE
Statut de l'offre d'emploi
Date de publication: 2024-01-07
Fin de publication: 2024-07-07
Lieux libres: 1
Nombre de vues: 169
Prochaines étapes: Appelez-moi

Les contacts de l'employeur sont disponibles uniquement pour les utilisateurs autorisés: Identifiant & Inscription

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Pays: Norvège
Région: Vestfold
Description

Vi leter etter deg som har solid regnskapsforståelse og som ønsker å utvikle deg i en fremoverlent bedrift med stort fagmiljø. Deg som viser engasjement i et inkluderende arbeidsmiljø med masse kunnskapsrike og hjelpsomme kollegaer.

Om stillingen

Hos oss vil du få regnskapsansvar for en egen portefølje boligselskap. Kundene dine er styrer i borettslag og andre boligselskap som Usbl er forretningsfører for. Dersom du er statsautorisert regnskapsfører vil du gjennomføre kvalitetskontroll og ha oppdragsansvar for flere regnskapsporteføljer – gjerne på tvers av kontorene våre. En del av vår rolle som forretningsfører er å delta på generalforsamlinger og andre møter hos kunder, og dette kan også være en del av jobben din. Vi har stort fokus på å forbedre interne prosesser og rutiner, og deltakelse i ulike interne fag- grupper og prosjekter vil være en del av din hverdag.

Om deg

Vi søker deg som har noen års erfaring med regnskapsførsel og liker å jobbe med tall. Du har solid regnskapsforståelse og god erfaring innen regnskap og årsavslutning. Du har generelt gode IT-kunnskaper, særlig i Excel, og har lett for å lære nye systemer og liker at systemene jobber for deg.

Som person er du strukturert, effektiv og lærevillig. Vi ønsker en person som er villig til å bidra til vekst og utvikling med ideer og innspill til mer effektive måter å jobbe på. Hos oss er det mange fantastiske regnskapsførere som ønsker seg en ny blid, positiv, samarbeidsvillig og engasjert kollega.

En hilsen fra noen av dine fremtidige kollegaer:

“Usbl er et sted med gode kollegaer, faglig dyktighet, og utviklingsmuligheter med de utfordringer du selv ønsker å ta del i."
Milena, Statsautorisert regnskapsfører

“Vi har herlige kollegaer som støtter hverandre, deler av sin kunnskap og som inspirerer med nytenkning.”
Kenneth, Regnskapsansvarlig

Om Usbl
Usbl har 330 ansatte som har som mål å skape den beste kunde- og boligopplevelsen, og setter verdier som åpen, modig og ansvarlig høyt. Vi har økt satsning både mot privatpersoner, utbyggere og mot borettslag og sameier, og har vekstambisjoner i årene som kommer. Dette gjør Usbl til et spennende og utfordrende sted å jobbe. Vi har 13 kontorer i østlandsområdet.

Regnskapsavdelingen fører regnskap for våre 1900 kunder. Vi består av 56 dyktige kollegaer fordelt på kontorer i Oslo, Sandefjord og Lillehammer. I Vestfold er vi et stort miljø med totalt 70 ansatte. Av disse er 19 i regnskapsavdelingen. Arbeidsmiljøet vårt preges av samhold, stort engasjement, god faglig tyngde og masse moro på veien til gode leveranser.

Har du lyst til å være med på en spennende reise med utfordringer og masse gode kollegaer håper vi å høre fra deg ??.




Emploi par ville Trier par

Emplois par région Trier par

Offres d'emploi par spécialités
Postuler maintenant