Informations de l'offre d'emploi
Facilitair Medewerker
InternetJobs Stadskanaal, Groningue, Pays-Bas 87 Jours Depuis

Aperçu
Type d'emploi: Plein temps
Durée:
Gamme salariale: € par accord - Par mois
Vacance du terrain: Entretien
Publié: 2024-01-31
Code postal:
Exigences
Études minimales: Université
Expérience minimale: 1 an
Genre: N'a pas d'importance
Âge: De - À
Visa de travail: Passeport de l'UE
Statut de l'offre d'emploi
Date de publication: 2024-01-31
Fin de publication: 2024-07-29
Lieux libres: 1
Nombre de vues: 249
Prochaines étapes: Appelez-moi

Les contacts de l'employeur sont disponibles uniquement pour les utilisateurs autorisés: Identifiant & Inscription

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Pays: Pays-Bas
Région: Groningue
Description

Functieomschrijving
Facilitair Medewerker Wgs Drouwenerhof

Sta jij bekend om jouw netheid en enthousiasme? Kom dan werken als facilitair medewerker bij Woongemeenschap Drouwenerhof in Stadskanaal! Je kunt bij ons aan de slag voor 12 uur per week, ook als je nog geen ervaring hebt. Solliciteer en sluit je aan bij ons team!

Dit zijn wij

Woongemeenschap Drouwenerhof is een woonlocatie waar 25 cliënten wonen met verschillende zorgvragen. Samen met de cliënten en hun verwanten kijken wij naar welke manier van begeleiding het best past. Sommige mensen wonen niet op de locatie, maar in hun eigen woning in de wijk. Zij kunnen ook gebruikmaken van alle faciliteiten van de Drouwenerhof.

Onze cliënten hebben allemaal een eigen appartement met woon-, slaap-, badkamer en keuken. De inrichting kunnen ze naar eigen smaak en met hun eigen spullen doen. In het gebouw is een dienstencentrum waar de cliënten kunnen komen voor een kopje koffie, gezelligheid en activiteiten. Daarnaast koken zij vijf dagen per week een verse maaltijd, samen met een kok. Deze maaltijd kan in het dienstencentrum of in het eigen appartement gegeten worden. Naast de cliënten van Cosis, wonen er ook senioren in het gebouw. Onze gezellige buren! Hierdoor komen onze cliënten ook in contact met mensen buiten hun eigen leefomgeving.

Het team van Drouwenerhof is een gevarieerd team van jong tot oud. Wij vinden het belangrijk om naar elkaar te luisteren en elkaar te helpen. Daarbij is er ook zeker tijd voor gezelligheid en humor!

Dit ben jij

Als facilitair medewerker zorg jij ervoor dat de algemene ruimtes er schoon bij staan. Je gaat langs de kantoren en huiskamers, maar ook maak jij een aantal appartementen schoon. Ook doe je soms andere huishoudelijke taken, zoals het aanzetten van de was. Als collega ben jij enthousiast, positief en breng jij humor met je mee. Je bent onderdeel van een team, die je in de pauzes ziet. Het werk is zelfstandig, maar je houdt wel van contact en gezelligheid: met cliënten die je tegenkomt, maar natuurlijk ook met jouw collega's. Jullie overleggen zelf wie wanneer werkt en springen bij tijdens vakanties en ziekte.
Kijk jij er naar uit om lekker aan de slag te gaan in deze flexibele baan? Reageer dan nu!

Iets voor jou

Jij kan bij ons aan de slag als je:

Een betrokken instelling hebt, omdat je samen met collega's verantwoordelijk bent voor het rooster. Ook bij ziekte of in de vakantieperiode.
Voel je gewaardeerd

Wanneer jij komt te werken als facilitair medewerker ontvang je:

Een bruto maandsalaris van minimaal € 1.930,- en maximaal € 2.468,- volgens FWG 10 van cao-gehandicaptenzorg (op basis van een fulltime dienstverband).
Een contract voor onbepaalde tijd.
Mogelijkheid tot blijvende persoonlijke ontwikkeling. Volg cursussen, trainingen en e-learnings waar jij baat bij hebt in jouw werk!
Voel je welkom en solliciteer
Wil jij aan de slag als facilitair medewerker bij Drouwenerhof in Stadskanaal? Solliciteer dan direct! Reageer vóór woensdag 14 februari 2024.




Emploi par ville Trier par

Emplois par région Trier par

Offres d'emploi par spécialités
Postuler maintenant