Informations de l'offre d'emploi
Tietoliikenneasentaja
InternetJobs Pirkkala, Finlande 23 Jours Depuis

Aperçu
Type d'emploi: Plein temps
Durée:
Gamme salariale: € par accord - Par mois
Vacance du terrain: Télécommunications
pour les spécialistes: Ingénieur en télécommunications
Publié: 2024-05-23
Code postal:
Exigences
Études minimales: Université
Expérience minimale: 1 an
Genre: N'a pas d'importance
Âge: De - À
Visa de travail: Passeport de l'UE
Statut de l'offre d'emploi
Date de publication: 2024-05-23
Fin de publication: 2024-11-23
Lieux libres: 2
Nombre de vues: 246
Prochaines étapes: Envoyez-moi votre CV

Les contacts de l'employeur sont disponibles uniquement pour les utilisateurs autorisés: Identifiant & Inscription

Information sur l'employeur InternetJobs Pirkkala, Finlande
Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Pays: Finlande
Description

Kiinnostaako sinua työskentely tietoliikenne- ja turvajärjestelmäasennuksien parissa? Nautitko asiakaspalvelusta ja työkalut pysyvät kädessäsi? Haluatko olla osana kasvavaa ammattilaisten tiimiä?

Tule Tietoliikenneasentajaksi NRT Tietoliikenteelle Pirkanmaalle

Millainen työ on kyseessä?

Työskentelet osana asennustiimiämme ja vastaat mm. valokuituhitsauksesta maajatkoihin sekä huoneistokeskuksiin FTTH valokuitua kotiin -asennusten yhteydessä. Huolehdit asennusten aikataulutuksista, kaapeloinneista, päätelaiteasennuksista (wlan, 5G liittymät) ja niiden toimivuudesta.
Työaikamme on klo 8 – 16 ja työkohteet sijaitsevat pääosin Pirkanmaalla. Tarjoamme sinulle vakituisen, kokoaikaisen työn ja kaupan päälle loisto työkaverit, jotka tekevät työtään rennolla otteella, mutta kunnianhimoisesti.

Millaista työkaveria toivomme ?

Edellytyksenä onnistua työssäsi on tietysti soveltuva tietoliikenne- tai sähköalan koulutus sekä perusosaaminen/kokemus tietoliikennetekniikan asennustöistä. Asennuskohteissamme kohtaat asiakkaitamme päivittäin, joten asiakaspalvelu sujuu sinulta luontevasti ja olet nuhteeton.
Olet oma-aloitteinen ja kykenevä itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on oma auto käytössäsi ja matkustusvalmiutta tarpeen tullen myös Pirkanmaan talousalueen ulkopuolelle.

Rakennusteknisen tiedon luemme eduksesi. Voit olla alan vaihtaja - oikealla työtekoasenteella ja halulla oppia pääset pitkälle, perehdytysapunasi on alkuun kokeneempi asentaja.

Mitä me tarjoamme sinulle ?

Olemme kasvava, hyvän yhteishengen omaava työyhteisö, jossa toiminta perustuu luottamukseen, vastuullisuuteen ja ammattitaitoon. Tarjoamme sinulle kuukausipalkan ja työterveyden lisäksi OP-Pohjolan laajan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin kautta!

Käymme hakemuksia läpi ja otamme sinuun yhteyttä pikapikaa. Ensimmäinen haastattelu käydään videohaastatteluna, jonka jälkeen saatat saada kutsun jatkohaastatteluun. 


Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Hae työpaikkaa tai vinkkaa kaverille 4.6.2024 mennessä!




Emploi par ville Trier par

Emplois par région Trier par

Offres d'emploi par spécialités
Postuler maintenant