Informations de l'offre d'emploi
Medewerker Reproductie Nouveau
InternetJobs Heesch, Brabant-Septentrional, Pays-Bas 2 Jours Depuis

Aperçu
Type d'emploi: Plein temps
Durée:
Gamme salariale: € par accord - Par mois
Vacance du terrain: Articles divers
pour les spécialistes:
Publié: 2024-07-04
Code postal:
Exigences
Études minimales: Lycée
Expérience minimale: 1 an
Genre: N'a pas d'importance
Âge: De - À
Visa de travail: Passeport de l'UE
Statut de l'offre d'emploi
Date de publication: 2024-07-04
Fin de publication: 2025-01-04
Lieux libres: 1
Nombre de vues: 42
Prochaines étapes: Envoyez-moi votre CV

Les contacts de l'employeur sont disponibles uniquement pour les utilisateurs autorisés: Identifiant & Inscription

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Description

Functieomschrijving
Bij Dedicon produceren we met 130 collega’s en 300 vrijwillige voorlezers alternatieve leesvormen, zoals audio, braille en reliëf voor mensen met een visuele of andere leesbeperking. Voor de afdeling Reproductie, Distributie en Facilitaire zaken (RDF) zijn we op zoek naar een nieuwe collega.


Op deze afdeling produceren en verzenden we duizenden voelbare tekeningen, vergrotingen, cd’s en braillepagina’s per jaar. De afdeling is voor veel producten de laatste schakel in het proces; hier worden digitale bestanden getransformeerd naar een fysiek eindproduct. Om dit te realiseren beschikt Dedicon over een breed machinepark van brailleprinters tot cd-branders en experts die de mooiste producten produceren.

De functie:

Als medewerker reproductie ben je verantwoordelijk voor de voortgang van het reproductieproces. Je reproduceert opdrachten van lectuur in aangepaste leesvormen die je vervolgens verzendklaar maakt en verstuurt. Je bedient zelfstandig de machines en daar waar nodig los je eventuele verstoringen op. Na verloop van tijd kun je alle machines bedienen en geef je advies over productverbeteringen of besparingen.

Voor de planning heb je regelmatig contact met de productiecoördinator en andere collega’s binnen Dedicon. Soms op de werkvloer, maar ook digitaal via Teams. Dat betekent dat je ook moet beschikken over basis digitale vaardigheden. Je hebt ook weleens contact met de productmanagers om de kwaliteit van de producten te bespreken en waar nodig te verbeteren.

Je werkt in een klein team met 5 collega’s aan verschillende eindproducten. In drukke periodes wordt het team tijdelijk aangevuld met uitzendkrachten om de piek in het werk op te vangen. Na een korte inwerkperiode, waarin je wordt begeleid door collega’s, ga je als allrounder zelfstandig aan het werk op de afdeling.

We zoeken iemand met verantwoordelijkheidsgevoel die meters wil maken. Iemand die zowel zelfstandig als in een team kan werken, initiatief neemt en de klus gewoon klaart.


Ons aanbod:

Een verantwoordelijke en afwisselende functie voor 24 uur per week. Het salaris ligt tussen € 2.186 en € 3.087 bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling, exclusief 8% vakantiegeld en 4,5 % eindejaarsuitkering. Bij Dedicon vinden we ontwikkeling belangrijk en hebben daarom ook voldoende mogelijkheden om een gerichte opleiding te volgen. Daarnaast geldt de cao Openbare Bibliotheken. De standplaats voor deze functie is Grave.




Emploi par ville Trier par

Emplois par région Trier par

Offres d'emploi par spécialités
Postuler maintenant