Informazioni sul lavoro
Teamleder til spildevand
InternetJobs Roskilde, Selandia, Danimarca 60 Giorni Fa

Vista generale
Tipo di occupazione: Tempo pieno
Durata:
Gamma salariale: € per accordo - Al mese
Vacanza dal campo: Hr Management
per specialisti:
Pubblicato: 2023-03-31
Cap:
Requisiti
Istruzione minima: Collegio
Esperienza minima: 2 anni
Genere: Non importa
Età: Da - A
Visto di lavoro: Passaporto europeo
Stato lavoro
Inizio Publishing: 2023-03-31
Arresto Publishing: 2023-10-01
Posti liberi: 1
Numero di visualizzazioni: 138
Passi successivi: Chiamami

Contatti il datore di lavoro è disponibile solo per gli utenti autorizzati: Accedi & Registrazione

Informazioni sul datore di lavoro InternetJobs Roskilde, Selandia, Danimarca
Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Paese: Danimarca
Regione: Selandia
Descrizione

Har du lyst til personaleledelse, og har du grønt blod i årerne? Så bliv teamleder i vores spildevandsafdeling.

I Fors A/S arbejder vi strategisk med grøn omstilling. Udover at sikre en effektiv rensning bruger vi derfor spildevandet som en ressource til energi-, nærings- og materialeudnyttelse. Samtidig arbejder vi målrettet på at gøre spildevandssektoren klimaneutral.

Til team Renseanlæg i vores spildevandsafdeling søger vi en teamleder, der kan organisere afdelingens arbejde, som kan inspirere og motivere medarbejderne, og som kan sikre, at afdelingen lever op til både kvalitets- og miljøkrav.

Om afdelingen
Team Renseanlæg består af tre fagspecialister, tre miljøteknikere, 12 produktionsteknikere og en procesoperatørelev. Teamet sikrer drift, optimering og overvågning via SRO-systemer af vores 18 renseanlæg. Afdelingen er organisatorisk placeret under forretningsområdet Produktion, og du vil referere til chefen for Spildevand.

Om jobbet
Der er tale om en lederstilling, hvor langt de fleste opgaver er af administrativ karakter. Den daglige fordeling af arbejdsopgaverne varetages af fagspecialister i teamet.

Med afsæt i vores ledelsesgrundlag varetager du den daglige ledelse af teamet og medvirker til den strategiske udvikling af spildevandsområdet. Du sikrer teamets trivsel og samarbejde – både internt og eksternt. Du arbejder målrettet med kompetenceudvikling, blandt andet gennem årlige MUS-samtaler med dine medarbejdere.

Du får et budget for teamet, og med din økonomiske sans og procestekniske viden sikrer du, at driften af anlæggene sker så rentabelt som muligt. Sammen med resten af afdelingsledelsen vedtager du planer for både reinvesterings- og udviklingsprojekter. Du er informeret om igangværende projekter og er en vigtig sparringspartner for både projektledere og medarbejdere i vores planafdeling.

Du står i spidsen for afdelingens tavlemøder og sørger for at levere opdaterede nøgletal til den øvrige ledelse og til interne og eksterne samarbejdspartnere.

Din profil
Vi forestiller os, at du har en uddannelse inden for naturvidenskab eller teknik. Måske har du også ledelseserfaring og/eller lederuddannelse.

Du er god til at sætte dig ind i komplekse problemstillinger og giver konstruktiv sparring til dine medarbejdere, så de kommer godt i mål med deres opgaver – også når der er udfordringer.

Du tager ansvar i forandringsprocesser, og med dine formidlingsevner sikrer du fremdrift. Sammen med den øvrige ledelse har du det overordnede ansvar for den daglige drift, og for at Fors A/S overholder gældende lov- og myndighedskrav.

Hos os lægger vi vægt på, at her er plads til forskelligheder, og at medarbejderne kan se sig selv i organisationen og opgaverne. Som leder er det derfor vigtigt, at du har en positiv og empatisk tilgang til mennesker, og at du formår at inspirere dine medarbejdere, så I sammen lykkes. At tilpasse ledelsesstilen til situationen og personen er derfor en forudsætning. Det samme er evnen til at have gennemslagskraft og stå fast, når det er nødvendigt.

Hvorfor skal du vælge os?
Du er vigtig for os. Derfor skal der være plads til både Fors A/S, familie og fritid – uanset hvor du er i livet. Det betyder helt konkret, at vi har fleksible arbejdstider, omsorgsdage, seniordage, og vi finder altid løsninger, når livet rammer.

Vi vil gerne hinanden, og vi prioriterer fællesskabet. Så uanset om du er til en kop kaffe på gangen eller glæder dig til kajakturen, flødebollekurset eller fisketuren med ForSjov (vores personaleforening), er der plads til det.

Kompetenceudvikling en naturlig del af at være kollega i Fors A/S. Vi mener det, når vi siger, at vi investerer i din udvikling. Vi har et mål om minimum seks kompetenceudviklingsdage pr. medarbejder pr. år – og sidste år blevet det faktisk til endnu flere dage.

Og så får du forresten også sundhedsforsikring, pensionsordning, massageordning og frugtordning.

Det med småt
Mødestedet er på Boserupvej 25, 4000 Roskilde og med arbejdsopgaver i hele vores forsyningsområde.
Du har kørekort, minimum kategori B.
Tiltrædelse snarest muligt.

Lyder det spændende
Du er velkommen til at kontakte Chef, Spildevand Lars Lund Schjødt, tlf. 30*****36, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Send din ansøgning gennem vores rekrutteringssystem senest tirsdag den 11. april 2023 kl. 10.00.

Vi passer godt på dine personoplysninger, når du søger job hos os. Se vores privatlivspolitik ved rekruttering her.


Lavoro per città Ordina per

Lavoro per regione Ordina per

Offerte di lavoro per Specialità
Applica ora