Informacje o ofercie
Servicetekniker innen kjøl, frys og ventilasjon
InternetJobs Mysen, Østfold, Norwegia 115 Dni temu

Przegląd
Typ oferty: Pełny etat
Czas trwania umowy:
Zakres wynagrodzeń: € po uzgodnieniu - miesięcznie
Wakat w polu: Centra usług
dla specjalistów: Konserwacja sprzętu
Opublikowano: 2024-01-03
Kod pocztowy:
Wymagania
Minimalne wykształcenie: College
Minimalne doświadczenie zawodowe: 1 rok
Płeć: Nie ma znaczenia
Wiek: Od - Do
Wiza robocza: Paszport UE
Status oferty
Rozpoczęcie publikacji: 2024-01-03
Zakończenie publikacji: 2024-07-03
Wolne wakaty: 1
Liczba wyświetleń: 230
Następne kroki: Zadzwoń do mnie

Kontakty pracodawców są dostępne tylko dla uprawnionych użytkowników: Logowanie & Rejestracja

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Kraj: Norwegia
Region: Østfold
Opis

Hei der! Kunne du tenkt deg å jobbe som en servicetekniker innen kjøl, frys og ventilasjon? Hvis svaret er ja, så kan dette være den perfekte muligheten for deg. Norddisk AS ser nå etter to nye serviceteknikere for å kunne øke kapasiteten sin.

Norddisk AS er et solid lite selskap, og her er vi en sammensveiset gjeng hvor alle blir sett og hørt. Her tror vi på åpenhet, og tar gjerne imot idéer og forslag til nye løsninger. Vi streber etter å finne de mest kostnadseffektive løsningene for våre kunder, og vi verdsetter ansatte som kan håndtere utfordringer og finner løsninger på stedet. Her blir det gitt opplæring i det du ikke kan, vi legger vekt på at alle kan utvikle seg faglig og som kollega.

Som servicetekniker vil du hovedsakelig motta oppdrag fra serviceleder. Mandager og fredager er det stort sett oppmøte på kontoret, mens tirsdager, onsdager og torsdager er dedikert til å løse oppdrag ute hos kunder. Du vil ha frihet til å organisere din egen arbeidshverdag og rapporterer til serviceleder når oppdragene er fullført. Vi har også vaktordninger. Når du har vakt, starter du ikke før på ettermiddagen.

Norddisk har kunder over hele Viken, men vi monterer våre produkter over hele landet. Vi gir deg en egen firmabil for å komme deg ut til kundene. Bonus blir utdelt årlig som en belønning for innsatsen, og vi har en firmahytte på Blefjell som du kan benytte deg av.

Hvem ser vi etter?

Vi ønsker å jobbe med noen som er dedikert til faget, er interessert i egenutvikling og som håndterer nye utfordringer. Våre serviceteknikere må kunne jobbe strukturert og selvstendig, samt være løsningsorienterte. Har du fagbrev innen håndverk, eller erfaring som kuldemontør/kuldetekniker eller ventilasjon er dette en stilling for deg. Erfaring innen elektro eller automasjon er også noe vi verdsetter. Om du har jobbet med CO2 og/eller propan er dette et pluss.

Vår visjon: Norddisk skal være den foretrukne leverandøren av energieffektive kulde- og ventilasjonsløsninger i Norge. Våre kunder skal være fornøyde hver dag.

Om Norddisk

NordDisk er ett nystartet firma av Bjørn Erik Korsnes i 2018. Vi skal gi kunden det de ønsker seg til lavest mulig pris til høyest mulig kvalitet. Norddisk har lokaler på Ramstadveien 2 i Mysen og kan bistå med alt innen Kulde, ventilasjon, kjøle og frysemøbler. Ønsker du en komplett leveranse kan vi sy den sammen til den riktige løsningen for deg i ditt distrikt. Vi er forhandler av Freor i Norge, som blant annet har hydroloop som en smart løsning for mindre butikker og remote for større systemløsninger.

Vi bruker naturlige kuldemedier som Propan R290 på Hydroloop systemet og Co2 på de større systemløsningene.




Praca według miasta Sortuj wg

Oferty pracy według regionu Sortuj wg

Wakaty według specjalności
Rachunkowość, finanse i audyt (147)Praca administracyjna (159)Agenci, kurierzy (81)Rolnictwo (74)Architektura (15)Automatyczny biznes (333)Banki, giełdy, firmy inwestycyjne (12)Opieka dla starszych emerytów (299)Cleaning Service, Czyszczenie (573)Komputer, programowanie (41)Budowa (742)Konsultowanie (15)Kucharze, piekarze (380)Kultura (1)Design (40)Kierowcy (455)Energia, elektryk (218)Inżynieria (57)Meble, montaż, naprawa (53)Guwernantki i ogrodnicy (29)Fryzjerzy i wizażyści (84)Hotel biznesowy (113)Usługi domowe i komunalne (26)Zarządzanie zasobami ludzkimi (24)Ubezpieczenie (7)Internetowe technologie informacyjne (32)Orzecznictwo (13)Złota rączka (273)Osiągnięcie (30)Logistyka (61)Zarządzanie budynkiem (15)Zarządzanie (118)Media: prasa, radio, telewizja (1)Medycyna i farmaceutyka (249)Różne (157)Rodzicielstwo, opieka nad dziećmi (97)Jednorazowa praca (6)Operatorzy (173)Artyści (2)Policja, armia (3)Drukowanie (8)Reklama, marketing, PR (35)Dostawa (15)Produkcja (615)Bezpieczeństwo (21)Usługa publiczna (0)Wydawcy (0)Nieruchomości (41)Naprawa sprzętu (11)Restauracja biznesowa (371)Handel detaliczny (305)Nauka i edukacja (26)Sekretariat (27)Bezpieczeństwo (9)Centra usług (70)Przemysł rozrywkowy (29)Śpiewacy i muzycy (1)SPA, salony piękności (184)Wychowanie fizyczne i sport (10)Magazynowanie (366)Praca dla studentów (5)Krawcy i szwaczki (74)Nauczyciele, wychowawcy (25)Techniki (271)Komunikacja i telekomunikacja (35)Turystyka i wycieczki (12)Sprzedaż hurtowa i sprzedaż (57)Tłumacze, lingwiści (7)Praca w domu (148)
Aplikuj