Informacje o ofercie
Vi søker nå etter vikarer til vår produksjonsavdeling
InternetJobs Halden, Østfold, Norwegia 93 Dni temu

Przegląd
Typ oferty: Pełny etat
Czas trwania umowy:
Zakres wynagrodzeń: € po uzgodnieniu - miesięcznie
Wakat w polu: Produkcja
dla specjalistów: Pracownicy produkcji
Opublikowano: 2024-01-24
Kod pocztowy:
Wymagania
Minimalne wykształcenie: Liceum
Minimalne doświadczenie zawodowe: Brak doświadczenia
Płeć: Nie ma znaczenia
Wiek: Od - Do
Wiza robocza: Paszport UE
Status oferty
Rozpoczęcie publikacji: 2024-01-24
Zakończenie publikacji: 2024-07-24
Wolne wakaty: 3
Liczba wyświetleń: 240
Następne kroki: Zadzwoń do mnie

Kontakty pracodawców są dostępne tylko dla uprawnionych użytkowników: Logowanie & Rejestracja

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Kraj: Norwegia
Region: Østfold
Opis

Lyst til å jobbe som operatør eller sommervikar i vårt topp moderne anlegg i Halden? (vikariat)

VPK Packaging er en av de ledende emballasjeleverandørene i Norden med en omsetning på 1,8 milliarder kroner fra våre fabrikker i Norge, Sverige og Danmark. VPK Packaging utvikler og produserer bølgepappemballasje, og er markedsleder innen bølgepappemballasje i Norge. VPK Packaging er en del av VPK Group, et internasjonalt papir- og emballasjekonsern med hovedkontor i Belgia. Selskapet har 70 produksjons- og salgssteder i 20 land og sysselsetter mer enn 6500 arbeidstakere.

Vi søker nå etter vikarer til vår produksjonsavdeling. Vi ser etter deg som ønsker en sommerjobb, men også deg som allerede nå har mulighet til å stille opp hos oss på kort varsel.

Som operatør vil du jobbe i vårt topp moderne anlegg- enten på vår bølgepapp maskin eller en av våre konverteringsmaskiner. Du blir del av et team bestående av mellom 2-8 hyggelige medarbeidere som jobber skift. For å skape gode resultater er det viktig at du er opptatt av kvalitet, god kommunikasjon og er en bra lagspiller.

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgavene vil variere etter hvilken maskin og hvilken rolle man blir tildelt.
Ønskede kvalifikasjoner

God prosessforståelse
Det er en fordel med trucksertifikat
Gode språkkunnskaper, skriftlig og muntlig (engelsk, norsk)
Personlige egenskaper

Først og fremst er det viktig for oss at du kjenner deg igjen i, og kan identifisere deg med våre verdier POTE (Proaktiv, Omtanke, Tillit, Eierskap). Deretter tenker vi at rett kandidat:

Liker å arbeide i team/lag
Har gode kommunikasjonsevner
Er løsningsorientert
Har interesse for miljø og bærekraftige løsninger
Hos oss vil du være en del av et internasjonalt selskap hvor du vil møte dyktige og positive medarbeidere! Vi har fokus på HMS og kvalitet, og har gode utviklingsmuligheter for den rette.

I VPK fremmer vi mangfold, inkludering og likeverd og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å sende oss en søknad.

Om arbeidsgiveren
VPK Nordic er en av Skandinavias ledende emballasjeleverandører. Selskapet er eid av VPK Group og Klingele Group, to familieeide emballasjeprodusenter som deler en lang historie innen bærekraftige emballasjeløsninger. VPK har gjort betydelige investeringer i moderne produksjonsanlegg i Norge, Sverige og Danmark. Våre produkter inkluderer emballasje av bølgepapp, display og pakkemaskiner. Med vårt høyteknologiske produksjonsanlegg i Halden, vil vi overgå markedets forventninger til leveringsservice og kvalitet. Gjennom denne satsningen skal vi styrke vår posisjon som leverandør av bærekraftig emballasje i det Skandinaviske markedet.




Praca według miasta Sortuj wg

Oferty pracy według regionu Sortuj wg

Wakaty według specjalności
Rachunkowość, finanse i audyt (147)Praca administracyjna (159)Agenci, kurierzy (80)Rolnictwo (74)Architektura (15)Automatyczny biznes (332)Banki, giełdy, firmy inwestycyjne (12)Opieka dla starszych emerytów (298)Cleaning Service, Czyszczenie (572)Komputer, programowanie (41)Budowa (740)Konsultowanie (15)Kucharze, piekarze (378)Kultura (1)Design (40)Kierowcy (454)Energia, elektryk (218)Inżynieria (57)Meble, montaż, naprawa (53)Guwernantki i ogrodnicy (29)Fryzjerzy i wizażyści (84)Hotel biznesowy (113)Usługi domowe i komunalne (26)Zarządzanie zasobami ludzkimi (24)Ubezpieczenie (7)Internetowe technologie informacyjne (32)Orzecznictwo (13)Złota rączka (273)Osiągnięcie (30)Logistyka (60)Zarządzanie budynkiem (15)Zarządzanie (118)Media: prasa, radio, telewizja (1)Medycyna i farmaceutyka (249)Różne (157)Rodzicielstwo, opieka nad dziećmi (97)Jednorazowa praca (6)Operatorzy (173)Artyści (2)Policja, armia (3)Drukowanie (8)Reklama, marketing, PR (35)Dostawa (15)Produkcja (615)Bezpieczeństwo (21)Usługa publiczna (0)Wydawcy (0)Nieruchomości (41)Naprawa sprzętu (11)Restauracja biznesowa (371)Handel detaliczny (304)Nauka i edukacja (26)Sekretariat (27)Bezpieczeństwo (9)Centra usług (70)Przemysł rozrywkowy (29)Śpiewacy i muzycy (1)SPA, salony piękności (184)Wychowanie fizyczne i sport (10)Magazynowanie (364)Praca dla studentów (5)Krawcy i szwaczki (73)Nauczyciele, wychowawcy (25)Techniki (271)Komunikacja i telekomunikacja (34)Turystyka i wycieczki (12)Sprzedaż hurtowa i sprzedaż (57)Tłumacze, lingwiści (7)Praca w domu (148)
Aplikuj