Informacje o ofercie
Fleksibel assistent søkes!
InternetJobs Rygge, Østfold, Norwegia 81 Dni temu

Przegląd
Typ oferty: Pełny etat
Czas trwania umowy:
Zakres wynagrodzeń: € po uzgodnieniu - miesięcznie
dla specjalistów: Strażnicy osób starszych
Opublikowano: 2024-02-06
Kod pocztowy:
Wymagania
Minimalne wykształcenie: Liceum
Minimalne doświadczenie zawodowe: Brak doświadczenia
Płeć: Nie ma znaczenia
Wiek: Od - Do
Wiza robocza: Paszport UE
Status oferty
Rozpoczęcie publikacji: 2024-02-06
Zakończenie publikacji: 2024-08-06
Wolne wakaty: 1
Liczba wyświetleń: 310
Następne kroki: Zadzwoń do mnie

Kontakty pracodawców są dostępne tylko dla uprawnionych użytkowników: Logowanie & Rejestracja

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Kraj: Norwegia
Region: Østfold
Opis

Jeg er en mann i midten av 50-årene som søker en praktisk assistent til å hjelpe meg med daglige gjøremål og praktiske oppgaver både inne og ute. Etter at jeg fikk en funksjonsnedsettelse for noen år siden, har jeg nå behov for assistanse i hverdagen til ulike oppgaver.

Jeg bor sammen med min 13 år gamle datter og er opptatt av å være en aktiv pappa, deltakende i hennes interesser som ridestevner og andre aktiviteter. Før min funksjonsnedsettelse jobbet jeg som håndverker, så jeg setter pris på en assistent som er dyktig og praktisk anlagt.

Arbeidsoppgavene vil inkludere ulike praktiske oppgaver som husarbeid, hagearbeid, og hjelp til personlig stell.

Jeg søker etter en pålitelig person som er selvstendig, trygg på seg selv og løsningsorientert.

Arbeidstiden vil være primært være 6 timer per uke på dagtid, annen hver tirsdag og lørdag. I tillegg trenger jeg deg som også kan stille opp noe ekstra når andre assistenter er syke eller har ferie.

Kommunikasjon er viktig, så du må kunne snakke norsk. Jeg tilbyr et godt arbeidsmiljø, grundig opplæring og støtte fra Prima-Assistanse. Hvis du er en praktisk anlagt person som liker å gjøre en forskjell i hverdagen til andre, og samtidig være en del av et positivt og støttende miljø, så ser jeg frem til å høre fra deg.

Om arbeidsgiveren
BPA er en forkortelse for brukerstyrt personlig assistanse. Det er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på for funksjonshemmede. BPA skiller seg fra mer tradisjonelle tjenester ved at det er personen med assistansebehov som selv bestemmer hvordan assistansen skal være. BPA er et frigjørings- og likestillingsverktøy som bidrar til at den med assistansebehov får frihet til å leve et selvstendig og aktivt liv - på lik linje med andre i samfunnet.

Prima Assistanse har spesialisert seg på BPA, og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at funksjonshemmede får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, å ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner, slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.




Praca według miasta Sortuj wg

Oferty pracy według regionu Sortuj wg

Wakaty według specjalności
Rachunkowość, finanse i audyt (147)Praca administracyjna (159)Agenci, kurierzy (81)Rolnictwo (74)Architektura (15)Automatyczny biznes (330)Banki, giełdy, firmy inwestycyjne (12)Opieka dla starszych emerytów (298)Cleaning Service, Czyszczenie (567)Komputer, programowanie (41)Budowa (735)Konsultowanie (15)Kucharze, piekarze (377)Kultura (1)Design (40)Kierowcy (451)Energia, elektryk (217)Inżynieria (56)Meble, montaż, naprawa (52)Guwernantki i ogrodnicy (29)Fryzjerzy i wizażyści (84)Hotel biznesowy (111)Usługi domowe i komunalne (26)Zarządzanie zasobami ludzkimi (24)Ubezpieczenie (7)Internetowe technologie informacyjne (32)Orzecznictwo (13)Złota rączka (269)Osiągnięcie (30)Logistyka (61)Zarządzanie budynkiem (15)Zarządzanie (118)Media: prasa, radio, telewizja (1)Medycyna i farmaceutyka (248)Różne (156)Rodzicielstwo, opieka nad dziećmi (97)Jednorazowa praca (6)Operatorzy (173)Artyści (2)Policja, armia (3)Drukowanie (8)Reklama, marketing, PR (34)Dostawa (15)Produkcja (608)Bezpieczeństwo (21)Usługa publiczna (0)Wydawcy (0)Nieruchomości (40)Naprawa sprzętu (11)Restauracja biznesowa (370)Handel detaliczny (304)Nauka i edukacja (26)Sekretariat (27)Bezpieczeństwo (9)Centra usług (70)Przemysł rozrywkowy (29)Śpiewacy i muzycy (1)SPA, salony piękności (183)Wychowanie fizyczne i sport (10)Magazynowanie (363)Praca dla studentów (5)Krawcy i szwaczki (73)Nauczyciele, wychowawcy (25)Techniki (265)Komunikacja i telekomunikacja (33)Turystyka i wycieczki (12)Sprzedaż hurtowa i sprzedaż (55)Tłumacze, lingwiści (7)Praca w domu (148)
Aplikuj