Informacje o ofercie
Työmaapäällikkö
InternetJobs Hollola, Finlandia 48 Dni temu

Przegląd
Typ oferty: Pełny etat
Czas trwania umowy:
Zakres wynagrodzeń: € po uzgodnieniu - miesięcznie
dla specjalistów: Webmasterzy
Opublikowano: 2024-03-10
Kod pocztowy:
Wymagania
Minimalne wykształcenie: Szkolnictwo wyższe
Minimalne doświadczenie zawodowe: 3 lata
Płeć: Nie ma znaczenia
Wiek: Od - Do
Wiza robocza: Paszport UE
Status oferty
Rozpoczęcie publikacji: 2024-03-10
Zakończenie publikacji: 2024-09-10
Wolne wakaty: 1
Liczba wyświetleń: 211
Następne kroki: Send me Resume

Kontakty pracodawców są dostępne tylko dla uprawnionych użytkowników: Logowanie & Rejestracja

Informacje o pracodawcy InternetJobs Hollola, Finlandia
Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Kraj: Finlandia
Opis

Tietoa tehtävästä
Eltel on johtava kriittisten sähkö- ja tietoliikenneverkkojen palveluntuottaja. Yrityksen tarjoamat palvelut mahdollistavat uusiutuvan energian ja nopeiden tietoliikenneverkkojen kasvun. Eltel suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää kestävämpiä ja toimivampia verkkoyhteyksiä nykyisiä ja tulevia sukupolvia varten. Eltelissä työskentelee noin 5 000 työntekijää, joista Suomessa noin 1 500. Liikevaihto vuonna 2022 oli 823,6 miljoonaa euroa. Eltel on listattu Nasdaq Tukholmassa.

Lisätietoja Eltelistä saat sivuilta www.eltelnetworks.fi

Jos haluat osaksi alan kehityksen etujoukkoja, jossa tekemistä riittää tulevillekin vuosikymmenille, olisitko Eltelin tuleva

Työmaapäällikkö

ja tulisit vetämään nimettyjä voimajohtotyömaita (110–400 kV) Suomessa?

Työmaapäällikkönä tulet vastaamaan voimajohtoprojektien operatiivisesta toteutuksesta työmaalla sekä toimimaan vankassa yhteistyössä projektia tukevien yksiköiden (suunnittelu, hankinta, asennus) sekä projektista vastaavan projektipäällikön kanssa. Vastaat kulloinkin nimetyn työmaasi asentajien valvonnasta, resurssitarpeiden arvioinnista, töiden organisoinnista sekä yhteistyössä projektipäällikön kanssa alihankkijoiden koordinoinnista ja valvonnasta. Toimit työmaallasi toimivien työntekijöiden lähiesihenkilönä ja varmistat asioiden sujuvuuden niin turvallisuuden, ympäristöasioiden, aikataulun, laadun kuin budjetin osalta. Toteutat hankkeet hyvässä yhteistyössä asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa ja pidät huolen siitä, että myös työmaaraportointi on kunnossa.

Työmaapäällikön pääasiallinen toimipiste voi sijaita missä tahansa Eltelin Suomen 60 toimipisteestä, mutta tulet säännöllisesti matkustamaan sinulle osoitetuille työmaille ympäri Suomen. Työ on pääsääntöisesti maanantaista torstaihin tapahtuvaa matkatyötä.

Tehtävässä menestymisessä auttaa soveltuva sähkö- tai rakennusalan koulutus (insinööri, DI, rakennusmestari tai teknikko). Alan koulutus ei kuitenkaan ole ehdoton vaatimus, vaan arvostamme myös osaajia, jotka ovat hankkineet kokemuksensa työmaavastaavana toimimalla ja kehittämällä taitojaan käytännön työssä. Kokemus infrastruktuurirakentamisen puolelta vastaavista työnjohdon tehtävistä on edellytyksenä tehtävässä menestymiseen, mutta työvuosilla ei ole rajoitteita, vaan tarkempi työnkuva ja vastuu voidaan rakentaa henkilön osaamisen mukaisesti. Seniori-tasoisen työmaapäällikön osalta edellytämme sähköalan ammattihenkilön pätevyyttä. Työmaapäällikön tehtävää on kuitenkin mahdollista hoitaa myös ilman tätä, jolloin pääset kartuttamaan kokemustasi kokeneemman työmaapäällikön matkassa suuresta työmaasta yhdessä vastaten.

Eduksi katsomme kokemuksen voimajohdoista (110–400 kV) tai infratyömaista, joihin on liittynyt myös sähkötoimia. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa sekä valmiutta toimia myös englannin kielellä, koska osa aliurakoitsijoista on kansainvälisiä.

Tervetuloa Eltelin nopealiikkeiseen ja tuloshakuiseen joukkoon! Tarjoamme sinulle keskeisen roolin, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi laaja-alaisesti. Tukenasi on vahvojen ammattilaisten joukko, joka tekee työtään rennolla otteella mutta kunnianhimoisesti. Eltelissä sinulla on mahdollisuus myös kehittyä ja laajentaa osaamistasi, olemmehan Suomen johtava infraverkkoyhtiö. Tervetuloa todellisten tekijöiden maailmaan!

Hakeaksesi tehtävää, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi (suomeksi tai englanniksi) palkkatoiveineen linkistä


Compass Human Resources Group on toiminut vuodesta 1982. Olemme kansainvälinen organisaatio, jolla on toimipisteet Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa ja Iso-Britanniassa. Erityisosaamistamme ovat johdon suorahaku ja rekrytointi .

Hae työpaikkaa tai vinkkaa kaverille 17.4.2024 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Hae työpaikkaa" -linkin kautta.




Praca według miasta Sortuj wg

Oferty pracy według regionu Sortuj wg

Wakaty według specjalności
Rachunkowość, finanse i audyt (147)Praca administracyjna (159)Agenci, kurierzy (81)Rolnictwo (74)Architektura (15)Automatyczny biznes (330)Banki, giełdy, firmy inwestycyjne (12)Opieka dla starszych emerytów (299)Cleaning Service, Czyszczenie (567)Komputer, programowanie (41)Budowa (735)Konsultowanie (15)Kucharze, piekarze (377)Kultura (1)Design (40)Kierowcy (451)Energia, elektryk (217)Inżynieria (56)Meble, montaż, naprawa (52)Guwernantki i ogrodnicy (30)Fryzjerzy i wizażyści (85)Hotel biznesowy (111)Usługi domowe i komunalne (26)Zarządzanie zasobami ludzkimi (24)Ubezpieczenie (7)Internetowe technologie informacyjne (32)Orzecznictwo (13)Złota rączka (269)Osiągnięcie (30)Logistyka (61)Zarządzanie budynkiem (15)Zarządzanie (118)Media: prasa, radio, telewizja (1)Medycyna i farmaceutyka (248)Różne (156)Rodzicielstwo, opieka nad dziećmi (97)Jednorazowa praca (6)Operatorzy (173)Artyści (2)Policja, armia (3)Drukowanie (8)Reklama, marketing, PR (34)Dostawa (15)Produkcja (609)Bezpieczeństwo (21)Usługa publiczna (0)Wydawcy (0)Nieruchomości (40)Naprawa sprzętu (11)Restauracja biznesowa (371)Handel detaliczny (304)Nauka i edukacja (26)Sekretariat (27)Bezpieczeństwo (9)Centra usług (70)Przemysł rozrywkowy (29)Śpiewacy i muzycy (1)SPA, salony piękności (183)Wychowanie fizyczne i sport (10)Magazynowanie (363)Praca dla studentów (5)Krawcy i szwaczki (73)Nauczyciele, wychowawcy (25)Techniki (267)Komunikacja i telekomunikacja (33)Turystyka i wycieczki (12)Sprzedaż hurtowa i sprzedaż (55)Tłumacze, lingwiści (7)Praca w domu (148)
Aplikuj