Informacje o ofercie
Lähihoitajia ja alan opiskelijoita kesätöihin
InternetJobs Hamina, Finlandia 45 Dni temu

Przegląd
Typ oferty: Pełny etat
Czas trwania umowy:
Zakres wynagrodzeń: € po uzgodnieniu - miesięcznie
dla specjalistów: Strażnicy osób starszych
Opublikowano: 2024-03-13
Kod pocztowy:
Wymagania
Minimalne wykształcenie: Liceum
Minimalne doświadczenie zawodowe: Brak doświadczenia
Płeć: Nie ma znaczenia
Wiek: Od - Do
Wiza robocza: Paszport UE
Status oferty
Rozpoczęcie publikacji: 2024-03-13
Zakończenie publikacji: 2024-09-13
Wolne wakaty: 3
Liczba wyświetleń: 345
Następne kroki: Send me Resume

Kontakty pracodawców są dostępne tylko dla uprawnionych użytkowników: Logowanie & Rejestracja

Informacje o pracodawcy InternetJobs Hamina, Finlandia
Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Kraj: Finlandia
Opis

Tietoa tehtävästä
Haluatko viettää kesäsi tehden merkityksellistä työtä ikäihmisten parissa, osana lämminhenkistä työyhteisöä?

Haemme nyt Hoivakoti Kolmisointuun lähihoitajia ja alan opiskelijoita sijaisuuksiin kesän ajalle. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Millaista meillä on työskennellä?

Hoivakoti Kolmisointu on viihtyisä 51 ikäihmisen koti, joka sijaitsee Haminan Saviniemen kaupunginosassa rauhallisessa ympäristössä. Kolmisointu koostuu kahdesta ympärivuorokautisen palveluasumisen yksiköstä, Hoivarannasta ja Hoivapuistosta, joissa molemmissa on kaksi pienryhmäkotia 12-14 asukkaalle. Hoivakodin arki koostuu asukkaiden tukemisesta ja avustamisesta heidän tarpeitaan kuunnellen.

Tutustu kotimme arkeen lisää Instagramissa: @esperi_kolmisointu

Työpäiväsi lähihoitajana meillä

Lähihoitajana vastaat asukkaiden hyvästä hoivasta ja mahdollistat asukkaan aktiivisen toimijuuden tässä kokonaisuudessa, jossa toimimme ja elämme. Työtehtäviisi kuuluu koulutuksestasi riippuen asukkaiden perushoito kuntouttavalla työotteella, omaisyhteistyö, toimintakyvyn arviointi moniammatillisen tiimin kanssa sekä aktiviteettien ja ulkoilun toteuttaminen. Mikäli olet suorittanut riittävästi lääkehoidon opintoja ja lääkehoitoluvat, työtehtäviisi voi kuulua myös asukkaiden lääkehoidon toteuttaminen.

Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla lähihoitajan tutkinto tai riittävästi suoritettuja alan opintoja ja tartuntatautilain mukainen rokotussuoja. Katsomme eduksi suoritetun hygieniapassin sekä halukkuuden suorittaa lääkeluvat työsuhteen alussa, mikäli niitä ei ole vielä suoritettu. Tehtävässä edellytetään B1-tason suomen kielen taitoa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote, mikäli työsuhde kestää yli 3 kuukautta.

Työ on 2-vuorotyötä. Aloituksen ajankohdasta ja työsuhteen kestosta voimme sopia kanssasi. Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Miksi sinun kannattaa tulla meille kesätöihin?

? Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi.

? Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

? Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.3. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.


Olisi ilo kohdata sinut!

Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan hakemukset hakijoilta, jotka asuvat jo Suomessa. We only process applications from applicants, who are already living in Finland.

Tutustu Hoivakoti Kolmisoinnun toimintaan ja työyhteisöön tästä.

Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

Hae työpaikkaa tai vinkkaa kaverille 31.3.2024 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Hae työpaikkaa" -linkin kautta.




Praca według miasta Sortuj wg

Oferty pracy według regionu Sortuj wg

Wakaty według specjalności
Rachunkowość, finanse i audyt (147)Praca administracyjna (159)Agenci, kurierzy (81)Rolnictwo (74)Architektura (15)Automatyczny biznes (333)Banki, giełdy, firmy inwestycyjne (12)Opieka dla starszych emerytów (299)Cleaning Service, Czyszczenie (573)Komputer, programowanie (41)Budowa (742)Konsultowanie (15)Kucharze, piekarze (380)Kultura (1)Design (40)Kierowcy (455)Energia, elektryk (218)Inżynieria (57)Meble, montaż, naprawa (53)Guwernantki i ogrodnicy (29)Fryzjerzy i wizażyści (84)Hotel biznesowy (113)Usługi domowe i komunalne (26)Zarządzanie zasobami ludzkimi (24)Ubezpieczenie (7)Internetowe technologie informacyjne (32)Orzecznictwo (13)Złota rączka (273)Osiągnięcie (30)Logistyka (61)Zarządzanie budynkiem (15)Zarządzanie (118)Media: prasa, radio, telewizja (1)Medycyna i farmaceutyka (249)Różne (157)Rodzicielstwo, opieka nad dziećmi (97)Jednorazowa praca (6)Operatorzy (173)Artyści (2)Policja, armia (3)Drukowanie (8)Reklama, marketing, PR (35)Dostawa (15)Produkcja (615)Bezpieczeństwo (21)Usługa publiczna (0)Wydawcy (0)Nieruchomości (41)Naprawa sprzętu (11)Restauracja biznesowa (371)Handel detaliczny (305)Nauka i edukacja (26)Sekretariat (27)Bezpieczeństwo (9)Centra usług (70)Przemysł rozrywkowy (29)Śpiewacy i muzycy (1)SPA, salony piękności (184)Wychowanie fizyczne i sport (10)Magazynowanie (366)Praca dla studentów (5)Krawcy i szwaczki (74)Nauczyciele, wychowawcy (25)Techniki (271)Komunikacja i telekomunikacja (35)Turystyka i wycieczki (12)Sprzedaż hurtowa i sprzedaż (57)Tłumacze, lingwiści (7)Praca w domu (148)
Aplikuj