Informacje o ofercie
Automationsingenjör
InternetJobs Karlskrona, Szwecja 37 Dni temu

Przegląd
Typ oferty: Pełny etat
Czas trwania umowy:
Zakres wynagrodzeń: € po uzgodnieniu - miesięcznie
Wakat w polu: Inżynieria
dla specjalistów: Oprogramowanie
Opublikowano: 2024-03-20
Kod pocztowy:
Wymagania
Minimalne wykształcenie: Szkolnictwo wyższe
Minimalne doświadczenie zawodowe: 3 lata
Płeć: Nie ma znaczenia
Wiek: Od - Do
Wiza robocza: Paszport UE
Status oferty
Rozpoczęcie publikacji: 2024-03-20
Zakończenie publikacji: 2024-09-20
Wolne wakaty: 1
Liczba wyświetleń: 174
Następne kroki: Send me Resume

Kontakty pracodawców są dostępne tylko dla uprawnionych użytkowników: Logowanie & Rejestracja

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Kraj: Szwecja
Opis

Om jobbet
About NKT
På fabriken i Karlskrona designar, utvecklar och tillverkar NKT de högspänningskabellösningar som möjliggör övergången till förnybar energi. Här kommer du att gå med i en mångsidig organisation på ett internationellt erkänt ingenjörscentrum som driver en av de mest avancerade högspänningstesthallarna, en toppmodern kabeltillverkning och NKT Victoria – det mest hållbara kabelläggningsfartyget i offshoreindustrin. NKT har sitt huvudkontor i Danmark, sysselsätter över 5 000 personer i 15 länder och realiserade intäkter på 2,3 miljarder EUR 2023. Vi kopplar samman en grönare värld.

Var med och utveckla våra automationslösningar
Är du en Automationsingenjör som har en teknisk utbildning från universitet, högskola, YH eller arbetat dig till motsvarande kunskap? Du drivs av nya tekniska lösningar och vill vara med och utveckla automationslösningar till vår produktionsanläggning i Karlskrona? Då kanske vi har rätt jobb för dig!
Produktionen strävar efter att ligga i teknikens framkant och vi har utvecklat unika automationssystem som används i vår kabeltillverkning.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
* PLC-programmering och elkonstruktion på maskiner och produktionsutrustningar.
* Utveckla små och stora automationslösningar i projektform.
* Granskning och validering av automations- och elkonstruktionslösningar både på nya maskiner och vid ombyggnader av befintliga maskiner.
* Linjestöd för produktion samt vid behov projektleda projekt

Som Automationsingenjör på NKT kommer du att bli en viktig lagspelare på Production Technology Automation & Power Engineering i Karlskrona. Vi erbjuder en utmanande och stimulerande arbetsmiljö och har en god sammanhållning på avdelningen som består av flertal erfarna ingenjörer med blandade kompetenser och erfarenheter inom elkonstruktion och automation.

Lagspelare
Vi söker dig som vill arbeta i projektform och du uppskattar varierande arbetsuppgifter. Din egen drivkraft och motivation är några av framgångsfaktorerna för att lyckas i denna roll. Du arbetar på ett systematiskt sätt, är anpassningsbar och är en riktigt bra lagspelare.

Ditt CV innehåller:
* Dokumenterad erfarenhet av PLC/HMI (ABB, Siemens programmering), Scada, Elkonstruktion (Eplan).
* Erfarenheter från industrin eller liknande.
* Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav

Kontakt och ansökan
Vi granskar ansökningar till denna tjänst löpande. Observera att vi på grund av GDPR-reglerna inte kan acceptera några ansökningar via e-post.




Praca według miasta Sortuj wg

Oferty pracy według regionu Sortuj wg

Wakaty według specjalności
Rachunkowość, finanse i audyt (147)Praca administracyjna (159)Agenci, kurierzy (80)Rolnictwo (74)Architektura (15)Automatyczny biznes (332)Banki, giełdy, firmy inwestycyjne (12)Opieka dla starszych emerytów (298)Cleaning Service, Czyszczenie (572)Komputer, programowanie (41)Budowa (739)Konsultowanie (15)Kucharze, piekarze (378)Kultura (1)Design (40)Kierowcy (454)Energia, elektryk (218)Inżynieria (57)Meble, montaż, naprawa (53)Guwernantki i ogrodnicy (29)Fryzjerzy i wizażyści (84)Hotel biznesowy (113)Usługi domowe i komunalne (26)Zarządzanie zasobami ludzkimi (24)Ubezpieczenie (7)Internetowe technologie informacyjne (32)Orzecznictwo (13)Złota rączka (273)Osiągnięcie (30)Logistyka (60)Zarządzanie budynkiem (15)Zarządzanie (118)Media: prasa, radio, telewizja (1)Medycyna i farmaceutyka (249)Różne (157)Rodzicielstwo, opieka nad dziećmi (97)Jednorazowa praca (6)Operatorzy (173)Artyści (2)Policja, armia (3)Drukowanie (8)Reklama, marketing, PR (35)Dostawa (15)Produkcja (615)Bezpieczeństwo (21)Usługa publiczna (0)Wydawcy (0)Nieruchomości (41)Naprawa sprzętu (11)Restauracja biznesowa (371)Handel detaliczny (304)Nauka i edukacja (26)Sekretariat (27)Bezpieczeństwo (9)Centra usług (70)Przemysł rozrywkowy (29)Śpiewacy i muzycy (1)SPA, salony piękności (184)Wychowanie fizyczne i sport (10)Magazynowanie (363)Praca dla studentów (5)Krawcy i szwaczki (73)Nauczyciele, wychowawcy (25)Techniki (271)Komunikacja i telekomunikacja (34)Turystyka i wycieczki (12)Sprzedaż hurtowa i sprzedaż (57)Tłumacze, lingwiści (7)Praca w domu (148)
Aplikuj