Informacje o ofercie
Specialarbejder med base
InternetJobs Køge, Zelandia, Dania 40 Dni temu

Przegląd
Typ oferty: Pełny etat
Czas trwania umowy:
Zakres wynagrodzeń: € po uzgodnieniu - miesięcznie
Wakat w polu: Produkcja
dla specjalistów: Pracownicy produkcji
Opublikowano: 2024-05-19
Kod pocztowy:
Wymagania
Minimalne wykształcenie: College
Minimalne doświadczenie zawodowe: 1 rok
Płeć: Nie ma znaczenia
Wiek: Od - Do
Wiza robocza: Paszport UE
Status oferty
Rozpoczęcie publikacji: 2024-05-19
Zakończenie publikacji: 2024-11-19
Wolne wakaty: 1
Liczba wyświetleń: 644
Następne kroki: Send me Resume

Kontakty pracodawców są dostępne tylko dla uprawnionych użytkowników: Logowanie & Rejestracja

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Kraj: Dania
Region: Zelandia
Opis

Kobberrørsfremstilling i Køge

Er du en erfaren håndværker med ambitionen om nye spændende udfordringer? Climate søger en specialarbejder til vores afdeling i Køge, hvor du vil få ansvaret for specialfremstilling af kobberrørssæt til kølekompressorer. Stillingen fordrer en stor forståelse for præcisionsarbejde og en passion for at levere kvalitet til tiden hver gang.

Ansvar og arbejdsopgaver

Som specialarbejder hos os vil du arbejde med fremstilling af kobberrørssæt baseret på målfaste tegninger. Du bliver en del af et team, hvor samarbejde og vidensdeling er i højsædet, du vil blive sidemandsoplært af en erfaren kollega, for at sikre, at du er klædt på til at møde de høje standarder, vores kunder forventer.

Din faglige profil

Stor erfaring med specialopgaver og værkstedsarbejde, gerne + 5-7 års erfaring

Gerne med en baggrund som VVS-montør, blikkenslager, rørsmed eller klejnsmed, eller anden relevant baggrund

Du kan komme i betragtning til jobbet, som både faglært eller ufaglært, erfaring er det vigtigste

Evnen til at arbejde selvstændigt og følge tekniske tegninger

Din personlige profil

Vi søger en kollega, der trives med fysisk arbejde – dette er essentielt. Du skal være detaljeorienteret og have en stærk forståelse for kvalitetsstandarder. En positiv indstilling og evnen til at arbejde effektivt både selvstændigt og som en del af et team er også vigtige egenskaber.

Er du nysgerrig?

Hvis du er nysgerrig på muligheden og har lyst til at blive en del af vores hold, så send gerne din motiverede ansøgning og CV vores vej. Vi er en fleksibel organisation i udvikling med et team af passionerede medarbejdere, der arbejder proaktivt og skaber løsninger baseret på ordentlighed, kunden i fokus og ekspertise. Vores arbejdskultur er afslappet og præget af humor og uformel stemning, hvor hver medarbejder bidrager med deres perspektiver, der driver udviklingen fremad. Vi sørger for, at rammerne er i orden med en lønpakke, der matcher din funktion, som inkluderer pension, sundhedsforsikring og øvrige medarbejder benefits. Hos os er der plads til både faglig udvikling og sociale arrangementer.

Om Exodraft Group A/S

Exodraft Group har en ambition om at være markedets mest effektive og troværdige optimeringspartner, som bygger broen til en Co2 neutral fremtid med grønnere energi for alle. Exodraft Group består i dag af 3 divisioner, Exodraft Solutions, Exodraft Energy og Exodraft Climate, der tilsammen bidrager til optimeringen af konventionelle energiløsninger for tilsammen at skabe klimavenlige energiløsninger for vores kunder. Koncernen beskæftiger samlet over 150 medarbejdere.




Praca według miasta Sortuj wg

Oferty pracy według regionu Sortuj wg

Wakaty według specjalności
Rachunkowość, finanse i audyt (148)Praca administracyjna (146)Agenci, kurierzy (80)Rolnictwo (77)Architektura (18)Automatyczny biznes (343)Banki, giełdy, firmy inwestycyjne (9)Opieka dla starszych emerytów (282)Cleaning Service, Czyszczenie (586)Komputer, programowanie (25)Budowa (788)Konsultowanie (10)Kucharze, piekarze (403)Kultura (1)Design (31)Kierowcy (425)Energia, elektryk (204)Inżynieria (60)Meble, montaż, naprawa (43)Guwernantki i ogrodnicy (44)Fryzjerzy i wizażyści (79)Hotel biznesowy (144)Usługi domowe i komunalne (16)Zarządzanie zasobami ludzkimi (12)Ubezpieczenie (7)Internetowe technologie informacyjne (22)Orzecznictwo (13)Złota rączka (279)Osiągnięcie (35)Logistyka (65)Zarządzanie budynkiem (9)Zarządzanie (80)Media: prasa, radio, telewizja (1)Medycyna i farmaceutyka (257)Różne (157)Rodzicielstwo, opieka nad dziećmi (95)Jednorazowa praca (3)Operatorzy (181)Artyści (2)Policja, armia (0)Drukowanie (9)Reklama, marketing, PR (29)Dostawa (9)Produkcja (629)Bezpieczeństwo (11)Usługa publiczna (0)Wydawcy (0)Nieruchomości (39)Naprawa sprzętu (10)Restauracja biznesowa (364)Handel detaliczny (276)Nauka i edukacja (19)Sekretariat (15)Bezpieczeństwo (5)Centra usług (89)Przemysł rozrywkowy (29)Śpiewacy i muzycy (1)SPA, salony piękności (181)Wychowanie fizyczne i sport (10)Magazynowanie (360)Praca dla studentów (4)Krawcy i szwaczki (64)Nauczyciele, wychowawcy (12)Techniki (309)Komunikacja i telekomunikacja (33)Turystyka i wycieczki (11)Sprzedaż hurtowa i sprzedaż (50)Tłumacze, lingwiści (7)Praca w domu (131)
Aplikuj