Informações sobre o trabalho
Full stack softwareudvikler til IoT, hjemmeside og AI
InternetJobs Haderslev, Dinamarca do Sul, Dinamarca 7 Dias atrás

Visao geral
Tipo de emprego:: Tempo integral
Duração:
Salário da Vaga : € por acordo - por mês
para profissionais: Webmasters
Postado: 2024-06-16
CEP:
Requisitos
Educação mínima: Universidade
Experiência mínima: 3 anos
Sexo: Não importa
Idade: A partir de - Para
Visto de trabalho: Passaporte da UE
Status da vaga
Iniciar publicação: 2024-06-16
Parar publicação: 2024-12-16
Lugares livres: 1.0.0
Número de visitas: 57
Próximas etapas: Envie-me Currículo

Os contatos do empregador estão disponíveis apenas para usuários autorizados: Entrar & Cadastrar

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
País: Dinamarca
Região: Dinamarca do Sul
Descrição

Interesserer du dig for softwareudvikling og AI, og vil du være med til at udvikle fremtiden indenfor tekniske maskiner og IoT? Så er du måske vores nye kollega.
Vi tilbyder en spændende stilling som full stack softwareudvikler, hvor du vil være en del af vores tekniske afdeling.

Jobbet:
Videreudvikling af vores IoT-platform, som opsamler maskindata fra vores løsninger. Både IoT-platformen og hardwaren er udviklet og vedligeholdt in-house.
Videreudvikling og vedligeholdelse af vores hjemmeside og webshop, som vi i de sidste par år har genopbygget og moderniseret fra bunden, og som bliver en større og større del af forretningen.
Arbejde med AI, som vi i dag bruger i nogle arbejdsgange, men vi ser et stort potentiale for dybere integration i virksomheden. Denne stilling vil fokusere på udvikling og integration af AI i vores hverdag og være med til at definere dette.
Din profil:
Du vil indgå i vores tekniske afdeling på hovedkontoret på Bredholm 4, Haderslev, hvor du vil arbejde tæt sammen med flere afdelinger. Du vil også bistå i implementering af projekter i samarbejde med vores salgs- og tekniske organisation. Vi forventer, at:

Du er selvstændig og har drive for softwareudvikling.
Du har erfaring med Microsoft Azure.
Du har erfaring med C#, TypeScript, HTML, Angular og .Net Core.
Du har erfaring med databaser, herunder SQL og Entity Framework.
Du kan arbejde i Azure DevOps.
Du taler og skriver flydende dansk og engelsk.
Det er en fordel, hvis du har udviklet og arbejdet med AI før.
Det er en fordel, hvis du har en forståelse og interesse i tekniske produkter, såsom hydrauliske-, og mekaniske maskinkomponenter.
Det er en fordel, hvis du har god forståelse af hardware, herunder bl.a. sensorer, controllere og CAN bus.
Hvem er vi?
Danitech er en dansk virksomhed med hovedkvarter og produktion i Haderslev. Vi er i alt 110 medarbejdere i Danitech Group og eksporterer til mere end 15 lande. Vores mission er at løse globale udfordringer ved at hjælpe virksomheder med at gøre mere med mindre. Vi hjælper dem med at løse komplekse teknologiske udfordringer og skabe effektive bevægelses- og kontrolløsninger. Vi udvikler hydrauliske, elektriske og mekaniske systemer til en bred vifte af industrier og applikationer i hele verden.

Hvad tilbyder vi?
Vi tilbyder et fuldtidsjob i en virksomhed, hvor vi lægger vægt på medarbejdertrivsel og personlig udvikling. Vi værdsætter og understøtter mangfoldighed og inklusion i vores arbejdsmiljø. Vi har en uformel omgangstone, hvor du kommer til at arbejde blandt dygtige og kvalitetsbevidste kollegaer.
Vi tilstræber at bruge den nyeste teknologi og de nyeste værktøjer til at understøtte et sundt og produktivt arbejdsmiljø. Derudover tilbyder vi:

Mulighed for at deltage på kurser og konferencer for at styrke dine kompetencer eller tilegne dig ny viden indenfor de relevante områder.
Frihed under ansvar.
Et alsidigt og selvstændigt job i en dynamisk virksomhed.
Moderne og lyst kontormiljø.
Firmatræningscenter.

Ansøgningsfrist: 26. juni 2024.

Vi ser frem til at høre fra dig!




Empregos por cidade Ordenar por

Empregos por Região Ordenar por

Vagas por Especialidades
Contabilidade, finanças e auditoria (151)Atividades Administrativas (145)Agentes, correios (83)Agricultura (78)Arquitetura (18)Auto, transporte, caminhões (343)Bancos (10)Cuidados de aposentadoria (288)Serviços de limpeza (589)Calculadora, Programação (28)Construção (789)Consulta (11)Cozinha (403)Cultura (1)Design (31)Motoristas (421)Energía, electricistas (212)Engenharia (59)Móveis, instalação, reparação (44)Governadores e jardins (43)Estilistas e maquiadores (81)Hotéis (142)Serviços Comunitários (16)Recursos humanos (12)Seguro (7)Informar tecnologias baseadas na Internet (24)Jurisprudência (13)Artesãos (281)Paisagismo (35)Logistica (61)Manutenção de edifícios (9)Gestão (82)Mídia: imprensa, rádio, TV (1)Medicina e Farmácia (264)Variado (157)Educação, puericultura (97)Trabalhe em um tempo (3)Operadores (184)Pintor (2)Polícia, Exército (2)Imprimir (8)Publicidade, marketing (29)Abastecimento (10)Produção (623)Protecção (12)Serviços Públicos (0)Editar (0)Imóveis (38)Reparação de equipamento (10)Restaurantes (371)Varejo (282)Ciência e Educação (19)Secretariado (13)Segurança (6)Centros de serviço (85)Indústria do entretenimento (28)Cantores, músicos e artistas (1)SPA, salões de beleza (176)Cultura Física e Esportes (10)Armazenamento (361)Trabalho para estudantes (4)Alfaiates e Pontos (65)Professores, educadores (13)Técnicos (313)Telecomunicações (33)Passeios e excursões (12)Atacado, vendas (50)Tradutores, linguistas (7)Trabalho em casa (131)
Candidate-se