Informações sobre o trabalho
Produksjonsmedarbeider
InternetJobs Vennesla, Vest-Agder, Noruega 31 Dias atrás

Visao geral
Tipo de emprego:: Tempo integral
Duração:
Salário da Vaga : € por acordo - por mês
Vaga do campo: Produção
para profissionais: Trabalhadores em Produção
Postado: 2024-08-12
CEP:
Requisitos
Educação mínima: Ensino médio
Experiência mínima: menos de 1 ano
Sexo: Não importa
Idade: A partir de - Para
Visto de trabalho: Passaporte da UE
Status da vaga
Iniciar publicação: 2024-08-12
Parar publicação: 2025-02-12
Lugares livres: 2
Número de visitas: 208
Próximas etapas: Uma chamada

Os contatos do empregador estão disponíveis apenas para usuários autorizados: Entrar & Cadastrar

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
País: Noruega
Região: Vest-Agder
Descrição

Har du lyst til å bli en del av Norges ledende og mest komplette limtreprodusent? Vi søker etter en produksjonsmedarbeider til vårt kontor i Moelv.

Vi har masse spennende prosjekter på gang som gjør at vi har behov for flere dyktige kollegaer i vårt team. Vi leverer alt fra enkle standardbjelker i gran, furu eller impregnert til de mest spektakulære prosjekter som Finansparken i Stavanger, Vennesla bibliotek, verdens høyeste trehus – Mjøstårnet og mange limtrebruer. Vi ser etter deg som er pålitelig, ansvars- og kvalitetsbevisst og har lyst til å jobbe med limtre til små og store prosjekter.


Arbeidsoppgaver
Manuell bearbeiding av limtrekonstruksjoner ifm. prosjekter
Bruk av trebearbeidingsverktøy til bl.a. kapping, boring, slissing ihht. tegninger
Utbedring av overflater
Montasje av konstruksjoner i fabrikk
Behandling av overflater
Pakking og klargjøring til transport
Hvem er du?
Vi ser etter deg som har trefaglig interesse og kvalitetsforståelse, hvor fagbrev er en fordel, men ikke et krav. Har du ikke industrierfaring, har du kanskje annen relevant praksis. Som person er du fleksibel, pålitelig og nøyaktig, og jobber like godt alene som sammen med andre. Du har godt humør og evne til å påvirke arbeidsmiljøet med positive og inspirerende holdninger. Videre ønsker vi at du behersker norsk muntlig og skriftlig. Arbeidsoppgavene passer like godt for begge kjønn og opplæring vil bli gitt.
Hos oss får du
I Moelven får du mulighet til å utgjøre en forskjell både i selskapet og i samfunnet, og blir en del av et konsern med en lang historie, men som også har framtiden foran seg. Hos oss blir du en del av et åpent og inkluderende miljø med stor takhøyde. Vi trives på jobb og har et godt samhold! Du får varierte arbeidsoppgaver og konkurransedyktige betingelser.
Om arbeidsgiveren
Moelven er en av Skandinavias ledende leverandører av byggprodukter og tilhørende tjenester. Konsernet består av 33 produksjonsselskaper fordelt på 41 produksjonssteder i Norge og Sverige. Moelven har også et større antall kontorer for marked, salg, service og montering, 3 300 ansatte og en omsetning på 14,8 milliarder NOK.


Moelven Limtre AS er den ledende produsenten av limtre i Norge. Vi er 130 ansatte og har en omsetning på cirka 300 MNOK. Hovedkontoret ligger i Moelv, samt en avdeling i Trondheim. Se også www.moelven.no/limtre.
Mer informasjon om Moelven.




Empregos por cidade Ordenar por

Empregos por Região Ordenar por

Vagas por Especialidades
Contabilidade, finanças e auditoria (97)Atividades Administrativas (107)Agentes, correios (62)Agricultura (69)Arquitetura (15)Auto, transporte, caminhões (323)Bancos (4)Cuidados de aposentadoria (302)Serviços de limpeza (518)Calculadora, Programação (21)Construção (907)Consulta (8)Cozinha (390)Cultura (1)Design (25)Motoristas (380)Energía, electricistas (184)Engenharia (64)Móveis, instalação, reparação (51)Governadores e jardins (42)Estilistas e maquiadores (67)Hotéis (106)Serviços Comunitários (12)Recursos humanos (8)Seguro (7)Informar tecnologias baseadas na Internet (17)Jurisprudência (5)Artesãos (298)Paisagismo (35)Logistica (69)Manutenção de edifícios (6)Gestão (62)Mídia: imprensa, rádio, TV (1)Medicina e Farmácia (214)Variado (148)Educação, puericultura (122)Trabalhe em um tempo (2)Operadores (152)Pintor (5)Polícia, Exército (2)Imprimir (6)Publicidade, marketing (20)Abastecimento (10)Produção (608)Protecção (7)Serviços Públicos (0)Editar (0)Imóveis (33)Reparação de equipamento (6)Restaurantes (352)Varejo (235)Ciência e Educação (15)Secretariado (10)Segurança (4)Centros de serviço (85)Indústria do entretenimento (19)Cantores, músicos e artistas (4)SPA, salões de beleza (187)Cultura Física e Esportes (8)Armazenamento (338)Trabalho para estudantes (4)Alfaiates e Pontos (58)Professores, educadores (7)Técnicos (291)Telecomunicações (31)Passeios e excursões (11)Atacado, vendas (36)Tradutores, linguistas (4)Trabalho em casa (148)
Candidate-se