Informações sobre o trabalho
Accountant
InternetJobs Geel, Bélgica 180 Dias atrás

Visao geral
Tipo de emprego:: Tempo integral
Duração:
Salário da Vaga : € por acordo - por mês
para profissionais: Contabilidade
Postado: 2023-11-03
CEP:
Requisitos
Educação mínima: Universidade
Experiência mínima: 1 ano
Sexo: Não importa
Idade: A partir de - Para
Visto de trabalho: Passaporte da UE
Status da vaga
Iniciar publicação: 2023-11-03
Parar publicação: 2024-05-03
Lugares livres: 1.0.0
Número de visitas: 311
Próximas etapas: Uma chamada

Os contatos do empregador estão disponíveis apenas para usuários autorizados: Entrar & Cadastrar

Informações do Empregador InternetJobs Geel, Bélgica
Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
País: Bélgica
Descrição

Dicar groeide de afgelopen decennia uit tot dé absolute specialist in motorhomes. Op elk moment hebben wij meer dan 600 motorhomes in voorraad, afkomstig van één van onze streng geselecteerde kwaliteitsmerken. Dicar is een Belgisch familiebedrijf gevestigd in Geel. We zijn marktleider in de Benelux en we hebben ook een showroom in Oost-Vlaanderen en twee in Wallonië. Dankzij onze grote verkoopvolumes bedingen wij in het voordeel van onze klanten de beste voorwaarden en we beschikken over een eigen atelier voor installatie van accessoires, onderhoud en herstellingen. Als Accountant speel je een sleutelrol in ons team en draag je bij aan onze voortdurende groei. Waarom kiezen voor Dicar?We zijn al 35 jaar een gezond familiebedrijf met een team van 100 vaste medewerkers aangevuld met tijdelijke werknemers in de piekperiodes. De boekhoudafdeling is volop in evolutie om de groei mee te ondersteunen. In het kader daarvan wordt er ook een nieuwe ERP geïmplementeerd.In onze showroom naast de E313 in Geel hebben we mooie en open kantoren. Je komt terecht in een ervaren team waar een goede werksfeer heerst.We zijn op zoek naar een leergierige Accountant met groeipotentieel die snel een volwaardig lid kan worden van ons team in Geel.
Accountant
Job description
Wat ga je doen?Als GL Accountant zal je het boekhoudteam ondersteunen. Jouw takenpakket zal bestaan uit o.a.:
Uitwerken en opvolgen van provisies en wachtrekeningen.Voorbereiden loonboekingenVoorbereiden van de BTW-aangifte, intrastataangifte, IC opgave...Je brengt procedures mee in kaart en biedt ondersteuning bij projecten.Je werkt nauw samen met je collega’s op de boekhouding en met teamlead boekhouding.Je fungeert als back-up voor je collega’s van de boekhouding. Je helpt wanneer nodig bij het voeren van leveranciersboekhouding, klantenboekhouding en algemene boekhouding van Dicar. Als back up sta je ook mee in voor het voorbereiden van betalingen en banken, beheer van debiteuren en behandelen van mailbox en telefonie.
Het teamAls GL Accountant zal je een team vormen met 2 hulpboekhouders en 1 persoon die administratieve taken opneemt. Je zal rapporteren aan de Teamleader boekhouding Franky die zal zorgen voor jouw onboarding en opleiding. Hij is een zeer begripvol iemand waar je veel kan van leren. Hij en de collega’s zullen jou ondersteunen tot je zelfstandig je taken kan uitvoeren. In de eerste weken zal je rondleidingen krijgen en alle types motorhomes leren kennen. Je zal uiteraard ook kennismaken met het team, het boekhoudpakket leren kennen en alles leren over onze processen. Het team rapporteert aan de CFO Luc, die een zeer brede ervaring heeft .
Profile
Wie zoeken we?
Naast een Professionele Bachelor accountancy – fiscaliteit beschik je over een eerste ervaring als boekhouder. Je hebt ervaring met AP/AR-boekhouding en ook reeds enige ervaring in GL-boekhouding.Je beschikt over de nodige kennis fiscaliteit.Je hebt een sterke verantwoordelijkheidszin en je werkt resultaatgericht.Je bent stressbestendig.Je kan goed overweg met confidentiële informatie.Je bent communicatief sterk en aarzelt niet om met vragen de business te benaderen.Je bent een teamplayer die collegialiteit hoog in het vaandel draagt. We verwachten dat je binnen het team mee voor een positieve sfeer zorgt.Je houdt van optimalisatie- en automatiseringsprocessen.Je kan vlot werken met boekhoud- en ERP-pakketten.
Check je deze punten af? Super!
Offer
Possibility to work from home: 2 days
Group insurance
Meal vouchers
Eco Cheque
Ons aanbodBij Dicar kom je terecht in een fijn team. In ruil voor je inzet kan je rekenen op:
Een gevarieerde en uitdagende job in een familiaal bedrijf met een ongedwongen no-nonsense sfeer.De kans om zelf je skills verder te ontwikkelen, met veel aandacht voor een positieve en lerende houding.Een positieve werkomgeving waar aandacht is voor persoonlijk welzijn en collegialiteit.Een voltijds contract met een stevig salarispakket en heel wat voordelen. Denk aan maaltijdcheques (lekker handig!), personeelskorting, ecocheques, groepsverzekering, flexibele werktijden, mogelijkheid tot thuiswerk, fietslease, vlotte bereikbaarheid,...12 ADV dagen bij een voltijdse tewerkstelling van 40u/week, 4/5de tewerkstelling is bespreekbaar.
De selectieprocedureNa je sollicitatie nemen we contact op voor een eerste telefonische screening.Zijn we allebei enthousiast, dan maken we een afspraak voor een eerste interview.Tijdens volgende gesprekken bij Dicar, maak je kennis met Lisa, onze recruiter, daarna met Leen, onze HR Manager en met Franky de teamleader boekhouding. Hebben we een match, dan maak je kort ook kennis met de CFO en aansluitend ontvang je een concreet voorstel.Het hele proces kan rond zijn op een 2-tal weken.




Empregos por cidade Ordenar por

Empregos por Região Ordenar por

Vagas por Especialidades
Contabilidade, finanças e auditoria (148)Atividades Administrativas (155)Agentes, correios (79)Agricultura (70)Arquitetura (15)Auto, transporte, caminhões (324)Bancos (12)Cuidados de aposentadoria (294)Serviços de limpeza (565)Calculadora, Programação (38)Construção (729)Consulta (16)Cozinha (373)Cultura (1)Design (36)Motoristas (444)Energía, electricistas (214)Engenharia (56)Móveis, instalação, reparação (49)Governadores e jardins (30)Estilistas e maquiadores (85)Hotéis (114)Serviços Comunitários (24)Recursos humanos (24)Seguro (7)Informar tecnologias baseadas na Internet (31)Jurisprudência (14)Artesãos (266)Paisagismo (31)Logistica (62)Manutenção de edifícios (15)Gestão (119)Mídia: imprensa, rádio, TV (1)Medicina e Farmácia (255)Variado (155)Educação, puericultura (99)Trabalhe em um tempo (6)Operadores (174)Pintor (2)Polícia, Exército (3)Imprimir (8)Publicidade, marketing (34)Abastecimento (16)Produção (610)Protecção (22)Serviços Públicos (0)Editar (0)Imóveis (40)Reparação de equipamento (11)Restaurantes (376)Varejo (305)Ciência e Educação (25)Secretariado (26)Segurança (9)Centros de serviço (72)Indústria do entretenimento (29)Cantores, músicos e artistas (1)SPA, salões de beleza (185)Cultura Física e Esportes (11)Armazenamento (365)Trabalho para estudantes (4)Alfaiates e Pontos (71)Professores, educadores (25)Técnicos (270)Telecomunicações (32)Passeios e excursões (12)Atacado, vendas (54)Tradutores, linguistas (7)Trabalho em casa (146)
Candidate-se