Informações sobre o trabalho
Testkoordinator til forretningskritisk projekt på opkrævningsområdet
InternetJobs Frederiksberg, Região da Capital, Dinamarca 164 Dias atrás

Visao geral
Tipo de emprego:: Tempo integral
Duração:
Salário da Vaga : € por acordo - por mês
Vaga do campo: Gestão
para profissionais:
Postado: 2023-11-15
CEP:
Requisitos
Educação mínima: Universidade
Experiência mínima: 2 anos
Sexo: Não importa
Idade: A partir de - Para
Visto de trabalho: Passaporte da UE
Status da vaga
Iniciar publicação: 2023-11-15
Parar publicação: 2024-05-15
Lugares livres: 1.0.0
Número de visitas: 354
Próximas etapas: Envie-me Currículo

Os contatos do empregador estão disponíveis apenas para usuários autorizados: Entrar & Cadastrar

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
País: Dinamarca
Descrição

Har du bred erfaring med test af videreudvikling af IT-løsninger? Sidder du inde med viden om strukturerede testmetoder og -standarder? Og har du lyst til at arbejde på et højt prioriteret projekt med stor samfundsrelevans? Så er det dig, vi søger som testkoordinator på opkrævningsområdet i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen.

Jobbet
Vi søger en erfaren testkoordinator til at indgå i en tværgående rolle i kontoret Opkrævningsløsninger. Du bliver ansat i et kontor, der har projekteksekvering som kerneopgave. Du vil være en del af kerneteamet på et højt prioriteret projekt, der er en del af et omfattende road map, som skal sikre målopfyldelsen for opkrævning og inddrivelse over en længere årrække.

Opkrævningsområdet er afgørende for at sikre, at borgere og virksomheder betaler de skatter og afgifter, som de bliver pålagt i henhold til lovgivningen. For at sikre en tilstrækkelig systemunderstøttelse skal it-systemerne på området moderniseres. Du vil således være med til at forbedre opkrævningsprocesser i Skatteforvaltningen og derigennem bidrage til at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Projektet handler om at udvide en eksisterede opkrævningsløsning ved at flytte krav fra et system over til et andet system. Dette indebærer udvikling af det eksisterende system, således at systemet kan håndtere de nye krav, der flyttes over. Endvidere indebærer det også afklaring af forretningsmæssige behov og afdækning af juridiske forhold samt selvfølgelig test og organisatorisk implementering. Der er tale om et stort, forretningskritisk projekt med en høj grad af kompleksitet i forhold til forretning, jura og IT. Projektet er i gennemførelsesfasen og vil løbe over de kommende år. Der er en testmanager på projektet, som du vil få et tæt samarbejde med.

Som testkoordinator indgår du både i det strategiske og det operationelle samarbejde omkring kontorets projekter. Det bliver dit ansvar at medvirke til at sikre og ikke mindst at stille krav til, at de forskellige testaktiviteter forberedes, styres og gennemføres bedst muligt ud fra en risikobetragtning. Din rolle vil være at bidrage til at sikre, at vi fastholder høj kvalitet og driftssikkerhed. Det er derfor centralt, at du har bred erfaring med at koordinere og deltage i planlægning og styring af test.

Dine opgaver indebærer følgende:

Bidrage til udarbejdelse af testplaner og rapportering
Koordinering af testmiljø og testdata
Udarbejdelse af og opfølgning på procedure og processer
Medvirke ved estimering af test
Opfølgningsarbejde i ALM samt opfølgning på interne og tværgående testaktiviteter
Bidrage til kravstillelsesprocessen med test-øjne samt review af testcases
Bidrage til planlægning af og opfølgning på risikobaseret test samt regressionstest
Opfølgning på kravdækning
Bidrage med testfaglighed i samarbejdet med forretningstesterne
Tovholder på projektets produktrisikoanalyse
Kontakt med leverandøren og koordinering af aktiviteter
Stillingen giver dig mulighed for at arbejde i en vigtig koordinerende rolle med bl.a.:

Koordinering af etablering og implementering af processer for kvalitetssikring af tests
Koordinering og opfølgning på testforløb
Bidrage til status- og fremdriftsrapportering, herunder slut-test rapportering
Bidrage til estimering og planlægning af testarbejde
Sparringspartner og testrådgiver indenfor Skatteforvaltningen
Du vil selv være med til at prioritere og formulere mål for din stilling og fælles målsætninger for det team, du indgår i. Stillingen giver dig faglige udviklingsmuligheder gennem mange forskelligartede opgaver og mulighed for sparring i et tæt samarbejde med testmanagers fra eget og andre områder i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen.

Om dig
Du har erfaring som testkoordinator og gerne også kendskab til automatiseret test. Derudover er det en fordel, hvis du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund med en ISTQB Foundation som minimum. Du har ligeledes erfaring med kvalitetsstandarder og -procedurer for testudførsel.

I arbejdet som testkoordinator får du en bred kontaktflade både internt og med vores leverandør i forbindelse med planlægning, forberedelse og gennemførsel af tests. Derfor er det vigtigt, at du er god til at samarbejde og kommunikere.

Derudover ser vi gerne, at du har erfaring med:

Videreudvikling af systemer
Gennemførsel af hele testforløb (testplanlægning, udførsel og afslutning)
Kvalitetsstandarder og- kvalitetsprocedurer for testudførsel (fx QA og QC)
Tids- og ressourcestyring samt opfølgning i forbindelse med testeksekvering
Implementering af testkoncepter, kvalitetssystemer eller lignede
ALM (HP Application Lifecycle Management)
Agil udvikling, herunder ”build in quality” og “shift left”
Styring af leverandører
Ydermere vil det være en fordel, hvis du har:

Yderligere certificeringer inden for ISTQB, Tmap, SAFe eller lignende
Kendskab til SAP
Kendskab til teststyringsværktøjet ALM
Kendskab til SCRUM og de ceremonier, der er forbundet hermed
Om din nye arbejdsplads
Du bliver ansat i kontoret Opkrævningsløsninger, der er præget af godt humør og høj faglighed, hvor du også selv får rig mulighed for at tage et stort ansvar. Kontoret er nyetableret på opkrævningsområdet i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen og forventer løbende at rekruttere nye medarbejdere. I projekterne arbejder vi tæt sammen med andre kontorer i samme fagsøjle, såvel som forretningsspecialister fra andre styrelser i Skatteforvaltningen og leverandører. Alle arbejder mod samme mål, og der er en stor grad af fællesskabsfølelse og et godt sammenhold på tværs af fagligheder.

 

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest. Der kan indgå case, logisk test og personanalyse i ansættelsesforløbet.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted vil være Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.




Empregos por cidade Ordenar por

Empregos por Região Ordenar por

Vagas por Especialidades
Contabilidade, finanças e auditoria (147)Atividades Administrativas (159)Agentes, correios (81)Agricultura (74)Arquitetura (15)Auto, transporte, caminhões (333)Bancos (12)Cuidados de aposentadoria (299)Serviços de limpeza (573)Calculadora, Programação (41)Construção (742)Consulta (15)Cozinha (380)Cultura (1)Design (40)Motoristas (455)Energía, electricistas (218)Engenharia (57)Móveis, instalação, reparação (53)Governadores e jardins (29)Estilistas e maquiadores (84)Hotéis (113)Serviços Comunitários (26)Recursos humanos (24)Seguro (7)Informar tecnologias baseadas na Internet (32)Jurisprudência (13)Artesãos (273)Paisagismo (30)Logistica (61)Manutenção de edifícios (15)Gestão (118)Mídia: imprensa, rádio, TV (1)Medicina e Farmácia (249)Variado (157)Educação, puericultura (97)Trabalhe em um tempo (6)Operadores (173)Pintor (2)Polícia, Exército (3)Imprimir (8)Publicidade, marketing (35)Abastecimento (15)Produção (615)Protecção (21)Serviços Públicos (0)Editar (0)Imóveis (41)Reparação de equipamento (11)Restaurantes (371)Varejo (305)Ciência e Educação (26)Secretariado (27)Segurança (9)Centros de serviço (70)Indústria do entretenimento (29)Cantores, músicos e artistas (1)SPA, salões de beleza (184)Cultura Física e Esportes (10)Armazenamento (366)Trabalho para estudantes (5)Alfaiates e Pontos (74)Professores, educadores (25)Técnicos (271)Telecomunicações (35)Passeios e excursões (12)Atacado, vendas (57)Tradutores, linguistas (7)Trabalho em casa (148)
Candidate-se