Informações sobre o trabalho
Webdeveloper / Huis-it'er
InternetJobs Gouda, Holanda do Sul, Países Baixos 136 Dias atrás

Visao geral
Tipo de emprego:: Tempo integral
Duração:
Salário da Vaga : € por acordo - por mês
para profissionais: Webmasters
Postado: 2023-12-12
CEP:
Requisitos
Educação mínima: Universidade
Experiência mínima: 3 anos
Sexo: Não importa
Idade: A partir de - Para
Visto de trabalho:
Status da vaga
Iniciar publicação: 2023-12-12
Parar publicação: 2024-06-12
Lugares livres: 1.0.0
Número de visitas: 282
Próximas etapas: Envie-me Currículo

Os contatos do empregador estão disponíveis apenas para usuários autorizados: Entrar & Cadastrar

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Região: Holanda do Sul
Descrição

Gecombineerde vacature: webdeveloper en huis-IT’er
‘We willen graag op elke webpagina een snuffelbox die in een boomstructuur laat zien welke projectpagina’s relevant zijn bij dit onderwerp’. Of: ‘In ons CRM-systeem zien we precies wie er in welk project actief is, kun je dat ook automatisch op de website laten verschijnen?’. Als jij bij deze opgaven direct begint na te denken over mogelijke oplossingen in WordPress, dan heeft het COB misschien een interessante vacature voor je. Je moet het daarnaast ook leuk vinden om mensen te helpen met huis-tuin-en-keukencomputerproblemen.

Over het COB
Het COB is een kleine stichting met een groot en actief netwerk, gericht op het ontsluiten en ontwikkelen van kennis op het gebied van ondergronds bouwen (tunnels, kabels en leidingen, etc.). We organiseren kennisdeling binnen platforms, en initiëren en begeleiden onderzoeksprojecten die bijdragen aan het oplossen van ondergrondse vraagstukken. Inmiddels zijn ruim 120 organisaties lid van het COB, bijvoorbeeld grote opdrachtgevers, overheden, ingenieursbureaus, bouwers, onderzoeksinstellingen en toeleveranciers. Zij werken in werkgroepen gezamenlijk aan kennisontwikkeling; het COB zorgt voor de aansturing, samenhang, communicatie en praktische zaken.

Over de functie
Webdeveloper …
Een kerntaak van het COB is het ontsluiten van kennis. De website vervult dan ook een essentiële en centrale rol binnen het COB. Alle kennis die wordt ontwikkeld, moet via de website toegankelijk zijn. Dat klinkt eenvoudiger dan het is. Er is niet alleen véél kennis, die kennis is ook heel gevarieerd. Het COB is bovendien een eigenzinnige organisatie waar standaardoplossingen vaak nét niet werken. Er is in veel gevallen maatwerk nodig om alles op een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke manier over te brengen.

Nou ís er bij het COB al een goede webdeveloper die de website mede heeft gebouwd. Alleen is hij ook een goede muzikant en heeft hij daardoor niet de tijd om alle webdevelopment op zich te nemen. We zoeken dus aanvulling.

Als webdeveloper zul je veel werk zelfstandig uitvoeren, maar vanwege al het maatwerk en de inbedding van de website in de organisatie komt er ook veel samenwerking bij kijken. Je zult het leuk moeten vinden om samen met anderen na te denken over de wensen, je te verdiepen in de materie en door te vragen. Maatwerk is tenslotte ook weer niet altijd nodig; het is aan jou om de meest praktische oplossing te bedenken én uit te voeren.

Benodigde vaardigheden:

Zeer kundig met WordPress ACF, php, javascript, MySQL, html, CSS.
Goed in vormgeving: zelf pagina’s/functies ontwerpen o.b.v. huisstijl, eisen en wensen en/of voorbeeldontwerp.
Minstens beschikken over basiskennis over hosting/serversbeheer.
Ervaring met werken in een OTAP-straat is een pre.
… en huis-IT’er
Omdat het COB een kleine organisatie is, combineren we graag rollen in één persoon. Dat geldt ook voor de beoogde webdeveloper: die wordt tegelijk de ICT-helpdesk. Alle COB’ers werken in principe in een remote-desktopomgeving die wordt beheerd door een extern ICT-bureau. Als nieuwe ‘webdeveloper’ zou je echter de eerste zijn die wordt gebeld als de mail niet meer synchroniseert, Teams niet opstart, de webcam niet meer werkt of een printer raar doet. Ook voor het instellen van mail op een telefoon, het kopen van een nieuwe laptop of het opschonen van een oude, komen we naar jou (of jij naar ons). En als het probleem ín de remote omgeving zit, ben jij degene die schakelt met het ICT-bureau en zorgt dat zij het goed oplossen.

Benodigde vaardigheden:

Heel handig met computers, zowel met hardware (laptops en randapparatuur) als software (voornamelijk Windows en MS Office).
Vriendelijk, geduldig en behulpzaam
Goed kunnen luisteren en doorvragen
Helder kunnen uitleggen (mondeling en schriftelijk)
Goed in persoonlijk/mondeling contact
Essentiële karaktereigenschappen
Als webdeveloper/huis-IT’er zul je veel samenwerken met andere COB’ers. Uit ervaring weten we dat daarvoor een aantal karaktereigenschappen onmisbaar zijn:

Hbo-werk- en denkniveau
Flexibel en inventief
Zorgvuldig en ijverig
Communicatief en sociaal
Kritisch en nieuwsgierig
Daadkrachtig en volhardend
Zelfstandig en proactief
Betrouwbaar
Gestructureerd
Zelfbewust; vraagt hulp als dat nodig is
Werkplek
Op maandag zijn alle COB’ers op kantoor in Delft, het is erg wenselijk dat je die dag ook aanwezig bent. Op andere dagen kun je ook hier werken als je wilt, maar dat hoeft niet. Het is wel belangrijk dat je goed bereikbaar bent.

Aantal uur en dienstverband
We gaan uit van minimaal 16 uur per week, maar er is ruimte tot 32 uur als je dat wilt. Je kunt in loondienst komen of werken als ZZP’er. Let op, we verwachten een grote betrokkenheid, dus ook als ZZP’er is het belangrijk dat je je teamlid voelt.

Ook goed om te weten
Wij zijn een temperamentvol, praktisch en enthousiast team van tien mensen zonder strikte hiërarchie; je krijgt veel vrijheid en er wordt veel van je verwacht. Daar moet je van houden




Empregos por cidade Ordenar por

Empregos por Região Ordenar por

Vagas por Especialidades
Contabilidade, finanças e auditoria (147)Atividades Administrativas (159)Agentes, correios (81)Agricultura (74)Arquitetura (15)Auto, transporte, caminhões (333)Bancos (12)Cuidados de aposentadoria (299)Serviços de limpeza (573)Calculadora, Programação (41)Construção (742)Consulta (15)Cozinha (380)Cultura (1)Design (40)Motoristas (455)Energía, electricistas (218)Engenharia (57)Móveis, instalação, reparação (53)Governadores e jardins (29)Estilistas e maquiadores (84)Hotéis (113)Serviços Comunitários (26)Recursos humanos (24)Seguro (7)Informar tecnologias baseadas na Internet (32)Jurisprudência (13)Artesãos (273)Paisagismo (30)Logistica (61)Manutenção de edifícios (15)Gestão (118)Mídia: imprensa, rádio, TV (1)Medicina e Farmácia (249)Variado (157)Educação, puericultura (97)Trabalhe em um tempo (6)Operadores (173)Pintor (2)Polícia, Exército (3)Imprimir (8)Publicidade, marketing (35)Abastecimento (15)Produção (615)Protecção (21)Serviços Públicos (0)Editar (0)Imóveis (41)Reparação de equipamento (11)Restaurantes (371)Varejo (305)Ciência e Educação (26)Secretariado (27)Segurança (9)Centros de serviço (70)Indústria do entretenimento (29)Cantores, músicos e artistas (1)SPA, salões de beleza (184)Cultura Física e Esportes (10)Armazenamento (366)Trabalho para estudantes (5)Alfaiates e Pontos (74)Professores, educadores (25)Técnicos (271)Telecomunicações (35)Passeios e excursões (12)Atacado, vendas (57)Tradutores, linguistas (7)Trabalho em casa (148)
Candidate-se