Informações sobre o trabalho
Tromsø Turnforening søker hovedtrener barnebasis
InternetJobs Tromsø, Troms, Noruega 115 Dias atrás

Visao geral
Tipo de emprego:: Tempo integral
Duração:
Salário da Vaga : € por acordo - por mês
para profissionais: Formadores
Postado: 2024-01-02
CEP:
Requisitos
Educação mínima: Universidade
Experiência mínima: 5 anos
Sexo: Não importa
Idade: A partir de - Para
Visto de trabalho: Passaporte da UE
Status da vaga
Iniciar publicação: 2024-01-02
Parar publicação: 2024-07-02
Lugares livres: 1.0.0
Número de visitas: 195
Próximas etapas: Envie-me Currículo

Os contatos do empregador estão disponíveis apenas para usuários autorizados: Entrar & Cadastrar

Informações do Empregador InternetJobs Tromsø, Troms, Noruega
Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
País: Noruega
Região: Troms
Descrição

Stillingsinstruks hovedtrener barnebasis

Vi søker en hovedtrener barnebasis i 40% stilling hos Tromsø Turnforening. Denne stillingen vil passe utmerket for studenter eller andre som ønsker en jobb som har sin arbeidstid på kveldstid. 25% av stillingen vil være dedikert til timer som trener på våre breddepartier og den andre 15% vil være en mer administrativ del av stillingen som ikke krever fast arbeidssted og kan gjøres hjemmefra om ønsket.

Vi ser etter en person som kan skape gøye treninger for våre medlemmer innenfor gymlek, være en stødig turntrener som holder strukturerte, varierte og lærerike treningsøkter. I tillegg en person som kan bistå andre trener, påse at vi får fylt opp med vikarer med behov og en som kan sammen med resten av trenerkoordinator-teamet bygge ett godt fundament for våre trenere ifht. kursing og trenerrollen.

Det forventes at du deltar på arrangement og andre aktiviteter i regi av foreningen der det måtte være behov og det må påregnes noe helg- og kveldsarbeid i forbindelse med dette. Det er ikke ett krav å ha en turnfaglig bakgrunn, nødvendig kursing vil bli gitt, men ett ønske om interesse for idretten er viktig for å trives.

Mål for stillingen

Hovedtrener barnebasis i 40 % stilling søkes!

Hovedtrener barnebasis skal organisere og legge til rette for å lede breddegrupper i barnebasis. Den skal planlegge og gjennomføre treninger for barn i alderen 1-8 år. Stillingen er todelt med en del som trener for breddepartier (25%) og den andre delen omhandler trenerkoordinering (15%). I tillegg til sine egne partier som den skal følge opp skal også hovedtrener overse bemanning av andre partier i barnebasis. Dette gjelder da især å påse at det er tilgjengelige trener til enhver tid og finne stedfortredere ved sykdom eller annet fravær. Sammen med de andre trenerkoordinatorene skal man jobbe med å løfte kvaliteten på våre trenere, rekruttere nye trenere og annen kompetanseutvikling og kursing av trenere.

Ansvar og myndighet

Ansvar for trenerkabalen og vikarordningen i barnebasis. Ansvar for å lede og strukturere treningene. Finne stedfortreder ved fravær.

Generelle oppgaver

- Treningsprinsipper innenfor barnebasis (1-6år): Gymlek, løyper, stasjoner

- Kunne lede grupper med opptil 25 barn og unge: opprettholde overordnet struktur, kontinuitet og kvalitet i og rundt treningene i samspill med trenerteamet.

- Ta kurs og utdanning for å styrke faglig kompetanse i turnforeningen

- Være en representant for Tromsø Turnforening i de forhold som tilsier det

- Kontakt med foresatte ved behov

- Stiller til møter som er satt opp av foreningen

- Benytte seg av planleggingstid for å kunne stille forberedt til treninger

- Oppfølgning av hjelpetrenere i samråd med Trenerkoordinator: herunder veiledning og coaching på generelt grunnlag. I tillegg til å være en rollemodell for disse hjelpetrenerne.

- Administrative oppgaver: vikarordningen – fylle inn ved sykdom, endringer og eventuelt andre forhold som gjør at det er behov for vikarer eller ekstra personell.

- Eventuelt andre oppgaver som naturlig tilfaller denne stillingen

- Endringer i arbeidsoppgaver kan også tilfalle

Personlige egenskaper

- Initiativrik

- Trives med kombinasjonen av selvstendig arbeid og jobbe i team

- Kreativ og utadvendt

- Du jobber effektivt, strukturert og

- Kan være en rollemodell for unge gymnaster

Vi tilbyr

- Relevant arbeidserfaring for studenter

- En spennende og utfordrende stilling i et hyggelig og hektisk arbeidsmiljø

- Stor grad av selvstendighet og mulighet til å forme egen arbeidshverdag

- Fleksibel arbeidstid i deler av stillingen

- Snarlig tiltredelse etter avtale

- Mulighet for utvikling og økt stillingsprosent

- Lønn etter avtale

Aktuelle kandidater vil kunne bli innkalt til intervju før søknadsfristen har utløpt. Vi oppfordrer deg derfor til å søke så fort som mulig om du er interessert i stillingen.




Empregos por cidade Ordenar por

Empregos por Região Ordenar por

Vagas por Especialidades
Contabilidade, finanças e auditoria (147)Atividades Administrativas (159)Agentes, correios (80)Agricultura (74)Arquitetura (15)Auto, transporte, caminhões (332)Bancos (12)Cuidados de aposentadoria (298)Serviços de limpeza (572)Calculadora, Programação (40)Construção (739)Consulta (15)Cozinha (378)Cultura (1)Design (40)Motoristas (454)Energía, electricistas (218)Engenharia (56)Móveis, instalação, reparação (53)Governadores e jardins (29)Estilistas e maquiadores (84)Hotéis (113)Serviços Comunitários (26)Recursos humanos (24)Seguro (7)Informar tecnologias baseadas na Internet (32)Jurisprudência (13)Artesãos (272)Paisagismo (30)Logistica (60)Manutenção de edifícios (15)Gestão (118)Mídia: imprensa, rádio, TV (1)Medicina e Farmácia (249)Variado (157)Educação, puericultura (97)Trabalhe em um tempo (6)Operadores (173)Pintor (2)Polícia, Exército (3)Imprimir (8)Publicidade, marketing (35)Abastecimento (15)Produção (615)Protecção (21)Serviços Públicos (0)Editar (0)Imóveis (41)Reparação de equipamento (11)Restaurantes (371)Varejo (303)Ciência e Educação (26)Secretariado (27)Segurança (9)Centros de serviço (70)Indústria do entretenimento (29)Cantores, músicos e artistas (1)SPA, salões de beleza (184)Cultura Física e Esportes (10)Armazenamento (363)Trabalho para estudantes (5)Alfaiates e Pontos (73)Professores, educadores (25)Técnicos (271)Telecomunicações (34)Passeios e excursões (12)Atacado, vendas (57)Tradutores, linguistas (7)Trabalho em casa (148)
Candidate-se