Informações sobre o trabalho
Havneassistent
InternetJobs Dragør, Região da Capital, Dinamarca 105 Dias atrás

Visao geral
Tipo de emprego:: Tempo integral
Duração:
Salário da Vaga : € por acordo - por mês
Vaga do campo: Artesãos
para profissionais: Trabalhadores não qualificados
Postado: 2024-01-14
CEP:
Requisitos
Educação mínima: Ensino médio
Experiência mínima: Sem experiência
Sexo: Masculino
Idade: A partir de - Para
Visto de trabalho: Passaporte da UE
Status da vaga
Iniciar publicação: 2024-01-14
Parar publicação: 2024-07-14
Lugares livres: 1.0.0
Número de visitas: 155
Próximas etapas: Envie-me Currículo

Os contatos do empregador estão disponíveis apenas para usuários autorizados: Entrar & Cadastrar

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
País: Dinamarca
Descrição

Havneassistent til Dragør Havn
Vi søger en serviceminded havneassistent med sans for kvalitet og detaljer og gerne med kendskab til drift af lystbådehavne.

Som havneassistent udfylder du, sammen med et team på havnekontoret, en vigtig rolle i forbindelse med drift af havnen, servicering og betjening af havnens bådejere, borgere, gæstesejlere og øvrige turister.
Vi forventer
At du formentlig er faguddannet inden for det maritime område eller at du er en passioneret fritidssejler med anden nyttig håndværksmæssig uddannelse.
At du kan arbejde selvstændigt, hurtigt og effektivt og med udpræget sans for kvalitet og detaljer.
At du er en holdspiller med positivt livssyn, humoristisk sans og godt humør.
At du også kan agere som myndighedsperson, når det er påkrævet.
At du har hænderne skruet rigtigt på, og gerne går forrest med løsning af store og små opgaver, uanset hvilke udfordringer du møder.
At du er villig til at tage et Teleskoplæsser Certifikat, hvilket er nødvendigt for driften af havnen.
Vi tilbyder
Et godt arbejdsmiljø, frisk luft og havudsigt.
At du bliver en del af den faste stab, der står for drift og vedligeholdelse af Dragør Havn. I sommersæsonen er havnen bemandet alle ugens dage, og du vil derfor gå i tørn med lange dage og weekendvagter. I foråret og efteråret er der tryk på med søsætning og optagning af både og i vintersæsonen slapper vi lidt af, mens vi planlægger næste sæson.
En række personalegoder, såsom erhvervskort til offentlig transport, hvor du sparer op til 50% på daglig transport skattefrit. Tilskud til massage og Dragør Svømmehal. Rabat på dit kontingent til træningscentrene FYSIQ og SATS. Eller er du mere til at leje kommunens skønne sommerhus i Sverige, så er det også en mulighed.
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
Om os
På havnekontoret står vi for Service og Synlighed for at skabe de bedste rammer for driften af havnen. Havnekontoret består af 5 fuldtidsmedarbejder, en halvdags kontorassistent, et par deltidsmedarbejdere og to ekstra sommerfugle/studentermedhjælpere i sommersæsonen.

Dragør Havn er en attraktiv havn med ca. 725 bådpladser fordelt på fire havnebassiner og i omegnen af 7.000 besøgende gæstebåde om året.
Sammen med Dragør Gl. By er byen et populært mål for sejlere. Der drives erhverv og fiskeri fra havnen og der forekommer anløb fra mindre erhvervsfartøjer. Der er flere restauranter, museer og klubber og foreninger på havnens område, som vi servicerer og samarbejder med. Havnen rummer desuden en aktiv lodsstation samt Marinehjemmeværnets fartøj BOPA.

Frist
19. januar 2024.
Tidsplan
Vi afholder samtaler i perioden 24. – 30. januar.




Empregos por cidade Ordenar por

Empregos por Região Ordenar por

Vagas por Especialidades
Contabilidade, finanças e auditoria (148)Atividades Administrativas (160)Agentes, correios (81)Agricultura (74)Arquitetura (15)Auto, transporte, caminhões (330)Bancos (12)Cuidados de aposentadoria (299)Serviços de limpeza (571)Calculadora, Programação (41)Construção (737)Consulta (15)Cozinha (377)Cultura (1)Design (40)Motoristas (452)Energía, electricistas (217)Engenharia (56)Móveis, instalação, reparação (52)Governadores e jardins (30)Estilistas e maquiadores (85)Hotéis (111)Serviços Comunitários (26)Recursos humanos (24)Seguro (7)Informar tecnologias baseadas na Internet (32)Jurisprudência (13)Artesãos (270)Paisagismo (31)Logistica (61)Manutenção de edifícios (15)Gestão (118)Mídia: imprensa, rádio, TV (1)Medicina e Farmácia (250)Variado (157)Educação, puericultura (97)Trabalhe em um tempo (6)Operadores (173)Pintor (2)Polícia, Exército (3)Imprimir (8)Publicidade, marketing (34)Abastecimento (16)Produção (612)Protecção (21)Serviços Públicos (0)Editar (0)Imóveis (40)Reparação de equipamento (11)Restaurantes (373)Varejo (304)Ciência e Educação (26)Secretariado (27)Segurança (9)Centros de serviço (71)Indústria do entretenimento (29)Cantores, músicos e artistas (1)SPA, salões de beleza (184)Cultura Física e Esportes (10)Armazenamento (364)Trabalho para estudantes (5)Alfaiates e Pontos (73)Professores, educadores (25)Técnicos (268)Telecomunicações (33)Passeios e excursões (12)Atacado, vendas (55)Tradutores, linguistas (7)Trabalho em casa (148)
Candidate-se