Informações sobre o trabalho
Camping Coördinator
InternetJobs Leopoldsburg, Bélgica 100 Dias atrás

Visao geral
Tipo de emprego:: Tempo integral
Duração:
Salário da Vaga : € por acordo - por mês
Vaga do campo: Gestão
para profissionais: Gestores
Postado: 2024-01-18
CEP:
Requisitos
Educação mínima: colegio
Experiência mínima: menos de 1 ano
Sexo: Não importa
Idade: A partir de - Para
Visto de trabalho: Passaporte da UE
Status da vaga
Iniciar publicação: 2024-01-18
Parar publicação: 2024-07-18
Lugares livres: 1.0.0
Número de visitas: 310
Próximas etapas: Envie-me Currículo

Os contatos do empregador estão disponíveis apenas para usuários autorizados: Entrar & Cadastrar

Informações do Empregador InternetJobs Leopoldsburg, Bélgica
Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
País: Bélgica
Descrição

Functieomschrijving
Als Camping Coördinator ben je verantwoordelijk voor het soepel verlopen van alle campingactiviteiten voor, tijdens en na het PUKKELPOP. Je speelt een cruciale rol in het creëren van een gastvrije en veilige omgeving voor festivalgangers die op de camping verblijven. Deze seizoensgebonden functie biedt een unieke kans om deel uit te maken van het hart van het festivalgebeuren.

Even in een notendop ... jouw takenpakket en verantwoordelijkheden:

De operationele werking en coördinatie van de diverse campings en hun bijhorende VZW's is jouw kerntaak.
Tijdens de voorbereidingsfase denk je mee innovatief na over nieuwe concepten op vlak van campingmogelijkheden, veiligheid, recyclage, entertainment, ... . Je volgt nauwgezet de haalbaarheid van deze plannen in de gaten en zorgt voor een feilloze implementatie van de gekozen ideeën.
Coördineren en toezicht houden op de campingfaciliteiten, waaronder tentgebieden, sanitaire voorzieningen, recyclagebeleid en gemeenschappelijke ruimtes.
Uitwerken en opstellen van water - en stroomplannen om bij te dragen aan een comfortabele campingbelevenis met oog voor duurzaamheid en een efficiënte infrastructuur.
Contacteren van en onderhandelen met leveranciers, het opstellen van bestellijsten en planningen, ... kortom het voorzien van alle benodigdheden voor een totale campingbelevenis.
Oplossen van eventuele operationele uitdagingen met betrekking tot de camping en communiceren met relevante festivalteams.
Implementeren van veiligheidsmaatregelen en ervoor zorgen dat alle campinggangers zich bewust zijn van de geldende regels en voorschriften, zowel bij opbouw als bij afbraak. Ook gedurende het festival zit jij oplossingsgericht op elk probleem.
Coördineren van speciale evenementen en activiteiten op de camping om de festivalervaring te verrijken.
Bijwonen van vergadermomenten en evaluatiemomenten gedurende het hele Pukkelpopseizoen.

Profiel
Zet jij een check bij de volgende vaardigheden?:

Een eerdere, uitgebreide ervaring in een coördinerende rol in festivals of events.
Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om met een divers team en publiek samen te werken en om te springen. Nederlands spreek je bijgevolg vloeien, maar ook in het Engels kan jij je gemakkelijk uitdrukken.
Probleemoplossend vermogen, analytisch en stressbestendigheid in een dynamische omgeving.
Eerder werkervaring met Excel en Autocad om complexe schema's of plannen in te verwerken en herwerken.
Bereidheid om flexibele uren te werken, inclusief avonden en weekenden tijdens het festival.
Kennis van de festivalcultuur en affiniteit met de doelgroep.
Zin om niet één, maar meerdere zomers aan het stuur te staan van de campings op Pukkelpop. We kijken graag uit naar een langdurige samenwerking.

Leuk weetje!
Ben je op zoek naar een dergelijke freelance-opdracht op het meest eclectische festival van België? Twijfel dan zeker niet om contact met ons op te nemen!

Jobgerelateerde competenties
Haalbaarheidsonderzoek uitvoeren van een logistiek organisatie- of reorganisatieproject van een locatie (magazijn, opslagplaats, platform, ...) of dienst (bevoorradingen, aankopen, transport, ...)
De implementatie en realisatie van logistieke actieplannen opvolgen en de uitvoering controleren
Coördineren en organiseren van de informatiedoorstroming en de werkinstructies van de organisatie
De activiteiten van een team coördineren
Een organisatie leiden
Logistieke activiteiten organiseren voor: Evenementen
Logistieke activiteiten organiseren en op elkaar afstemmen volgens de behoeften van de klant en de eisen van de leverancier
Leveranciers of dienstverleners selecteren
Onderhandelen over contractvoorwaarden
De geleverde diensten of producten controleren
Aanbod
Wat komt er jouw kant op gestagedived?:

Je komt terecht in de bruisende omgeving van Pukkelpop. Dit op zich is al een unieke en geweldige ervaring (lijkt ons).
Je wordt ingeschakeld van begin tot einde van het Pukkelpopseizoen. Dit wilt zeggen dat je wordt betrokken bij de voorbereidingen, tot de effectieve opbouw, gedurende het festival zelf, tot de afbraak en de evaluatie nadien.
Je kan in de winterperiode projectmatig ingeschakeld worden in functie van overleg- en evaluatiemomenten (gemiddeld 1 dag/week). In de aanloop naar het festival (maart – april - mei) ben je een 2-tal dagen per week beschikbaar. In juni en juli kan je dat optrekken naar 3 à 4 dagen per week en in augustus ben je voltijds beschikbaar.
Een combinatie met werken op locatie en thuiswerk is zeker mogelijk.
Je krijgt een verloning volgens barema van PC 304.
Zin om dit festival en zijn campinggelegenheden mee vorm te geven?
We're looking forward to meet you!

Plaats tewerkstelling
3970 LEOPOLDSBURG




Empregos por cidade Ordenar por

Empregos por Região Ordenar por

Vagas por Especialidades
Contabilidade, finanças e auditoria (148)Atividades Administrativas (160)Agentes, correios (81)Agricultura (74)Arquitetura (15)Auto, transporte, caminhões (330)Bancos (12)Cuidados de aposentadoria (299)Serviços de limpeza (570)Calculadora, Programação (41)Construção (736)Consulta (15)Cozinha (377)Cultura (1)Design (40)Motoristas (452)Energía, electricistas (217)Engenharia (56)Móveis, instalação, reparação (52)Governadores e jardins (30)Estilistas e maquiadores (85)Hotéis (111)Serviços Comunitários (26)Recursos humanos (24)Seguro (7)Informar tecnologias baseadas na Internet (32)Jurisprudência (13)Artesãos (270)Paisagismo (30)Logistica (61)Manutenção de edifícios (15)Gestão (118)Mídia: imprensa, rádio, TV (1)Medicina e Farmácia (249)Variado (156)Educação, puericultura (97)Trabalhe em um tempo (6)Operadores (173)Pintor (2)Polícia, Exército (3)Imprimir (8)Publicidade, marketing (34)Abastecimento (16)Produção (611)Protecção (21)Serviços Públicos (0)Editar (0)Imóveis (40)Reparação de equipamento (11)Restaurantes (372)Varejo (304)Ciência e Educação (26)Secretariado (27)Segurança (9)Centros de serviço (71)Indústria do entretenimento (29)Cantores, músicos e artistas (1)SPA, salões de beleza (183)Cultura Física e Esportes (10)Armazenamento (364)Trabalho para estudantes (5)Alfaiates e Pontos (73)Professores, educadores (25)Técnicos (268)Telecomunicações (33)Passeios e excursões (12)Atacado, vendas (55)Tradutores, linguistas (7)Trabalho em casa (148)
Candidate-se