Informações sobre o trabalho
Serviceinnstilt og engasjert bilmekaniker
InternetJobs Hamar, Hedmark, Noruega 65 Dias atrás

Visao geral
Tipo de emprego:: Tempo integral
Duração:
Salário da Vaga : € por acordo - por mês
Vaga do campo: Centros de serviço
para profissionais: Manutenção do carro
Postado: 2024-02-22
CEP:
Requisitos
Educação mínima: colegio
Experiência mínima: 3 anos
Sexo: Não importa
Idade: A partir de - Para
Visto de trabalho: Passaporte da UE
Status da vaga
Iniciar publicação: 2024-02-22
Parar publicação: 2024-08-22
Lugares livres: 1.0.0
Número de visitas: 158
Próximas etapas: Uma chamada

Os contatos do empregador estão disponíveis apenas para usuários autorizados: Entrar & Cadastrar

Informações do Empregador InternetJobs Hamar, Hedmark, Noruega
Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
País: Noruega
Região: Hedmark
Descrição

Sulland er stolt av å ha et positivt arbeidsmiljø der fellesskap, trivsel og entusiasme går hånd i hånd.

Her får du en unik mulighet til å jobbe med og lære av de beste, og bli den beste versjonen av deg selv. Vi tilbyr både intern og ekstern kursing samt utvikling av din fagkompetanse. Du vil få muligheter for produktrelatert etterutdanning i regi av våre importører. Sammen med oss vil du jobbe i et offensivt og fremtidsrettet bilmiljø. Du vil få mulighet til å jobbe i et stabilt selskap med lang historie og med kjente merkevarer.

Ønsker du en spennende og utfordrende jobb sammen med engasjerte og dyktige kollegaer som vil ta deg godt imot som nyansatt? Hos oss kommer du inn i et godt arbeidsmiljø og ordnede forhold.

Vi har det høyt oppunder taket på jobb, og samles gjerne for noe sosialt utenom jobb.

Er du sprek eller har lyst til å bli det, har vi bedriftsidrettslag hos oss. Vi blir også glade for nye medlemmer i vår kunstforening. Du får ansattbetingelser på kjøp av varer og tjenester.

Vi tilbyr helseforsikring, tilgang til online legehjelp og gruppelivsforsikring, og våre avdelinger er tilknyttet fellesordning for AFP.

Vi ser frem til en ny tilvekst i Sullandfamilien!

 

Vi ønsker at du:

Har fagbrev og relevant praksis
Er ansvarsbevisst og ærlig
Er selvstendig, fleksibel og tar utfordringer med et smil
Forstår verdien av god kundebehandling og serviceinnstilling
Er interessert i og har vilje til å videreutvikle deg i faget
Er resultatorientert og har gode samarbeidsevner
Er gjerne godkjent for å utføre PKK
Har godt humør og” stå på” vilje
Er positiv til og nysgjerrig på endringene som skjer i bransjen og faget
Behersker eller er villig til å lære deg norsk
Kan skifte frontruter
Har god forståelse av data som verktøy


Vi er opptatt av å ha dyktige medarbeidere som trives og kan prestere bra sammen. Videre jobber vi for at alle skal inkluderes og tas vare på. Positivitet, samhold, trivsel og begeistring står høyt hos oss. I tillegg er vi opptatt av nærmiljøet og deler hvert år ut midler til lokale lag og foreninger fra Veiviserfondet. Hos oss får du mulighet til å være med å påvirke hvem som skal få støtte i ditt nærmiljø.

Hos oss i Toyota Sulland Hamar er vi per i dag 58 ansatte. Vi er samlokalisert med Ford og BMW i et moderne bilhus på Hamar og har eget bilskadesenter på Midtstranda.

Våre medarbeidere er avgjørende ressurser for å sikre god kundetilfredshet gjennom kvalitetsbevisste holdninger og tett samarbeid med kolleger. Vårt slagord som vi bestreber å etterleve overfor både ansatte og kunder er Med-deg-hele-veien.

Om arbeidsgiveren
Toyota Sulland Hamar er en del av Sulland som er en av Norges aller største virksomheter innen bil. Ingen andre kan tilby det samme produktspekteret. Sulland fører over 200 forskjellige bilmodeller fra 12 bilmerker. Flere av markedets mest populære modeller finner du i vår portefølje. Vi har mer enn 1200 medarbeidere i 38 bilhus fra Fredrikstad i sør til Alta i nord.
Fornøyde kunder er viktig for oss som jobber i Sulland. Vår visjon er å bli den mest kundeorienterte bilforhandleren. Vi ønsker å skape gode opplevelser enten du besøker oss på nett, er i butikken for å handle bil eller besøker vårt verksted.
Bli med på en reise 'Med-deg-hele-veien' – vi gleder oss til å høre fra deg!




Empregos por cidade Ordenar por

Empregos por Região Ordenar por

Vagas por Especialidades
Contabilidade, finanças e auditoria (147)Atividades Administrativas (159)Agentes, correios (81)Agricultura (74)Arquitetura (15)Auto, transporte, caminhões (330)Bancos (12)Cuidados de aposentadoria (298)Serviços de limpeza (567)Calculadora, Programação (41)Construção (735)Consulta (15)Cozinha (377)Cultura (1)Design (40)Motoristas (451)Energía, electricistas (217)Engenharia (56)Móveis, instalação, reparação (52)Governadores e jardins (29)Estilistas e maquiadores (84)Hotéis (111)Serviços Comunitários (26)Recursos humanos (24)Seguro (7)Informar tecnologias baseadas na Internet (32)Jurisprudência (13)Artesãos (269)Paisagismo (30)Logistica (61)Manutenção de edifícios (15)Gestão (118)Mídia: imprensa, rádio, TV (1)Medicina e Farmácia (248)Variado (156)Educação, puericultura (97)Trabalhe em um tempo (6)Operadores (173)Pintor (2)Polícia, Exército (3)Imprimir (8)Publicidade, marketing (34)Abastecimento (15)Produção (608)Protecção (21)Serviços Públicos (0)Editar (0)Imóveis (40)Reparação de equipamento (11)Restaurantes (370)Varejo (304)Ciência e Educação (26)Secretariado (27)Segurança (9)Centros de serviço (70)Indústria do entretenimento (29)Cantores, músicos e artistas (1)SPA, salões de beleza (183)Cultura Física e Esportes (10)Armazenamento (363)Trabalho para estudantes (5)Alfaiates e Pontos (73)Professores, educadores (25)Técnicos (265)Telecomunicações (33)Passeios e excursões (12)Atacado, vendas (55)Tradutores, linguistas (7)Trabalho em casa (148)
Candidate-se