İş Bilgileri
Serviceadviseur
InternetJobs Oisterwijk, Kuzey Brabant, Hollanda 159 Gün Önce

Özet
İş Türü: Tam Zamanlı
Süre:
iş ücret aralığı: € anlaşmaya göre - Aylık
Alanındaki İşler: Danışma
uzmanlar için: Danışmanlık hizmetleri
Gönderildi: 2023-11-20
Posta Kodu:
Gereksimler
En Düşük Eğitim Düzeyi: Üniversite
En Az Deneyim: 1 yıl
Cinsiyet: Önemli Değil
Yaş: Başlangıç - Bitiş
İş Vizesi: AB Pasaportu
İş Durumu
Yayınlama Başlangıcı: 2023-11-20
Yayınlama Bitişi: 2024-05-20
iş sayısı: 1
Görüntüleme sayısı: 382
Sonraki Adımlar: Bir Çağrı

İşveren iletişim bilgileri yalnızca yetkili kullanıcılar tarafından kullanılabilir: Oturum Açın & Hesap Açın

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Ülke: Hollanda
Bölge: Kuzey Brabant
Açıklama

Ben jij een ervaren serviceadviseur die toe is aan een nieuwe uitdaging binnen de Automotivebranche? Dan zijn wij op zoek naar jou! Met jouw ervaring weet jij samen met je collega’s de vestiging van Volkswagen Oisterwijk naar een hoger niveau te tillen.

Wat ga je doen?
In deze functie ben jij onmisbaar voor de klant én je collega’s. Met jouw administratieve skills weet jij alles wat er in de werkplaats gebeurt te verwerken. Hierbij kun je denken aan het verwerken van facturatie en schade- of garantieclaims maar ook het inplannen en behouden van de werkplaatsplanning. Door dat jij weet hoe je met de klanten moet communiceren stuur jij de klanten met een tevreden gevoel en een glimlach naar huis. Maar dat is nog niet alles, zo houdt je je ook bezig met de volgende werkzaamheden:

Het aanmaken van werkorders;
Administratief verwerken van de werkzaamheden aan de auto;
Inplannen van de werkzaamheden bij collega’s in de werkplaats;
De voortgang bewaken van de planning;
Het bespreken van facturen en uitleg geven aan de klant over de uitgevoerde werkzaamheden.
Wie ben jij?
Jij houdt ervan om in contact te staan met de klant en hen te ontzorgen. Daarnaast ben je organisatorisch sterk en kun je het overzicht bewaren, ook als het plotseling erg druk is aan de balie. Samen met je collega’s wil jij de volgende stap zetten om onze klanten nog beter te kunnen helpen en zo de klantverwachting te overtreffen Verder beschik jij over onder andere:

Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
Minimaal 1 jaar ervaring als serviceadviseur binnen de Automotive;
Fulltime beschikbaarheid.
Wat bieden wij jou?
In 75 jaar tijd is de Van Mossel Automotive Groep uitgegroeid tot het grootste en leukste autobedrijf van de BeNeLux. Wij zijn ambitieus en groeien hard. Ondanks dat we een groot bedrijf zijn, blijven een familiebedrijf en dat is bij onze vestiging ook goed te voelen. Wij vinden het belangrijk dat er bij ons op de werkvloer een goede sfeer hangt en wij houden van Brabantse nuchterheid. Naast ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en (door)groei bieden we je een baan waarbij je veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid krijgt. Daarnaast kun je rekenen op:

Goed salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
Een uitstekend salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
Fulltime functie met doorgroeimogelijkheden;
24 vakantiedagen;
Een goede pensioenregeling;
Het volgen van trainingen, cursussen en workshops naar keuze;
Onbeperkt gebruikmaken van de Van Mossel Academy;
Je kunt gebruik maken van ons fiets leaseplan;
Een lekkere borrel op de vrijdagmiddag.




Şehre göre işler Sıralama

Bölgelere Göre İşler Sıralama

Specialties tarafından pozisyonlar
Muhasebe, Finans ve Denetim (147)İdari faaliyetler (159)Aracılar, kuryeler (81)Tarım (74)Mimarlık (15)Otomatik, nakliye, kamyonlar (330)Bankalar, burslar, yatırım şirketi (12)Emeklilik bakımı (298)Temizlik Hizmetleri (567)Hesap Makinesi, Programlama (41)Dairelerin inşaatı ve tadilatı (735)Danışma (15)Aşçılar (377)Kültür (1)Tasarım (40)Sürücüler (451)Enerji, elektrikçiler (217)Mühendislik (56)Mobilya, montaj, onarım (52)Valiler ve Bahçeler (29)Saç stilistleri ve makyaj sanatçıları (84)Konukseverlik (111)Ortak Hizmetler (26)İnsan Kaynakları (24)Sigorta (7)İnternet Tabanlı Teknolojileri Bilgilendir (32)Hukuk (13)Sanatkarları (269)Gelişme (30)Lojistik (61)Bina Bakımı (15)Yönetim (118)Medya: basın, radyo, televizyon (1)İlaç (248)Diğer (156)Eğitim, Çocuk Bakımı, Bebek Bakımı (97)Bir Zaman Üzerinde Çalışmak (6)Operatörler (173)Sanatçılar (2)Polis, Ordu (3)Yazdır (8)Reklam, Pazarlama, Halkla İlişkiler (34)Güç (15)Üretim (608)Koruma (21)Kamu Hizmetleri (0)Düzenle (0)Gayrimenkul (40)Ekipman Onarımı (11)Restoranlar (370)Perakende (304)Bilim ve Eğitim (26)Sekreterliği (27)Güvenlik (9)Servis Merkezleri (70)Eğlence Endüstrisi (29)Şarkıcılar, Müzisyenler ve Sanatçılar (1)SPA, güzellik salonları (183)Fiziksel Kültür ve Spor (10)Depolama (363)Öğrenciler İçin Çalışmalar (5)Terziler ve Dikişler (73)Öğretmenler, eğitimciler (25)Teknisyenler (265)Telekomünikasyon (33)Turlar ve geziler (12)Toptan ve Satış (55)Çevirmenler, Dilbilimciler (7)Evde Çalışmak (148)
Başvurun