İş Bilgileri
Logistic Specialist

Özet
İş Türü: Tam Zamanlı
Süre:
iş ücret aralığı: € anlaşmaya göre - Aylık
Alanındaki İşler: Lojistik
uzmanlar için: Lojistik Taşımacılığı
Gönderildi: 2024-02-13
Posta Kodu:
Gereksimler
En Düşük Eğitim Düzeyi: Üniversite
En Az Deneyim: 1 yıl
Cinsiyet: Önemli Değil
Yaş: Başlangıç - Bitiş
İş Vizesi: AB Pasaportu
İş Durumu
Yayınlama Başlangıcı: 2024-02-13
Yayınlama Bitişi: 2024-08-13
iş sayısı: 1
Görüntüleme sayısı: 192
Sonraki Adımlar: özgeçmiş bana gönderilsin

İşveren iletişim bilgileri yalnızca yetkili kullanıcılar tarafından kullanılabilir: Oturum Açın & Hesap Açın

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Açıklama

Har du erfaring med shipping- og forsendelsesopgaver, og kan du sikre succesfuld eksport og forsendelse af komplekse projekter? Så har du nu muligheden for at blive en del af Supply Chain teamet i Eltronic A/S, der er på en spændende udviklingsrejse.

Stillingen
Som Logistic Specialist rådgiver og supporterer du organisationen i forbindelse med forsendelser, og du vil få ansvaret for alle former for shipping- og forsendelsesopgaver herunder sikre at regler og krav for forsendelse, told og bevillinger overholdes.
Med din erfaring vil du ligeledes komme til at udarbejde SOP’er og QA-procedurer indenfor området, så arbejdsgange ensrettes og overholdes med fokus på at lette arbejdsopgaverne i hverdagen.

Dine primære arbejds- og ansvarsområder bliver:

Rådgivning og support til projekter i forbindelse med forsendelse.
Håndtering af forsendelsesopgaver, import/eksport, – dokumentation, shipping, told og kundedialog.
Overlevering fra salg på reservedelsordre samt fakturering.
Ansøge og vedligeholde bevillinger udstedt af toldstyrelse – hereunder krav til toldpræference og leverandører.
Holde Eltronic ajour med toldregler på relevante markeder, frihandelsaftaler samt incoterms.
Udarbejde og vedligeholde procedure QA for forsendelse.
Diverse administrative opgaver inden for supply chain.
Stillingen refererer til vores Supply Chain Director og er baseret på 37 timer pr. uge med udgangspunkt i Eltronic’s hovedkontor i Hedensted.

Faglige kvalifikationer
Vi forestiller os, at du har en relevant baggrund som eksempelvis speditør eller handelsbaggrund indenfor salg, indkøb eller logistik eller lignende. Du har flere års erfaring med lignende opgaver indenfor shipping og logistik samt besidder en god teknisk forståelse.

Vi forventer, at du generelt besidder gode it-kundskaber og systemforståelse. Derudover er det en forudsætning, at du kan kommunikere skriftligt og mundtligt både på dansk og engelsk.

Personlige kvalifikationer
Som person er du serviceminded og resultatorienteret samt går struktureret til dine ansvars- og arbejdsopgaver. Dertil er du udadvendt og dine kommunikationsevner gode, så du er god til at skabe dialog med kunder og interessenter internt og eksternt.

Du bidrager til den gode stemning, og du betragter hjælpsomhed i teamet som en selvfølge. Du nyder at arbejde i et uformelt miljø med et højt fagligt niveau med plads til både humor og seriøsitet.

Eltronic tilbyder
Du bliver en del af en velrenommeret virksomhed, hvor løsningerne er kendt for deres kvalitet. Vi tilbyder attraktive personaleforhold, løn efter kvalifikationer, gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Danmarks førende automationshus
Eltronic A/S er en ingeniørvirksomhed med mere end 23 års erfaring med produktionssystemer og automation. Vi udvikler, leverer og servicerer automations- og produktionsløsninger til vores kunder i fødevare-, life science og fremstillingsindustrien.

Eltronic A/S beskæftiger mere end 250 ingeniører og teknikere indenfor en bred vifte af discipliner og med mange forskellige kompetencer.

Eltronic A/S er den del af Eltronic Group – et ingeniørfirma, som leverer intelligente specialløsninger i tæt kontakt med vores kunder og hjælper med at øge deres konkurrenceevne og skabe en bæredygtig forretning.

 

Vi afholder samtaler løbende, da vi ønsker ansættelse hurtigst muligt, så send gerne din ansøgning allerede nu, hvis du gerne vil være en del af teamet.




Şehre göre işler Sıralama

Bölgelere Göre İşler Sıralama

Specialties tarafından pozisyonlar
Muhasebe, Finans ve Denetim (147)İdari faaliyetler (159)Aracılar, kuryeler (81)Tarım (74)Mimarlık (15)Otomatik, nakliye, kamyonlar (330)Bankalar, burslar, yatırım şirketi (12)Emeklilik bakımı (298)Temizlik Hizmetleri (567)Hesap Makinesi, Programlama (41)Dairelerin inşaatı ve tadilatı (735)Danışma (15)Aşçılar (377)Kültür (1)Tasarım (40)Sürücüler (451)Enerji, elektrikçiler (217)Mühendislik (56)Mobilya, montaj, onarım (52)Valiler ve Bahçeler (29)Saç stilistleri ve makyaj sanatçıları (84)Konukseverlik (111)Ortak Hizmetler (26)İnsan Kaynakları (24)Sigorta (7)İnternet Tabanlı Teknolojileri Bilgilendir (32)Hukuk (13)Sanatkarları (269)Gelişme (30)Lojistik (61)Bina Bakımı (15)Yönetim (118)Medya: basın, radyo, televizyon (1)İlaç (248)Diğer (156)Eğitim, Çocuk Bakımı, Bebek Bakımı (97)Bir Zaman Üzerinde Çalışmak (6)Operatörler (173)Sanatçılar (2)Polis, Ordu (3)Yazdır (8)Reklam, Pazarlama, Halkla İlişkiler (34)Güç (15)Üretim (608)Koruma (21)Kamu Hizmetleri (0)Düzenle (0)Gayrimenkul (40)Ekipman Onarımı (11)Restoranlar (370)Perakende (304)Bilim ve Eğitim (26)Sekreterliği (27)Güvenlik (9)Servis Merkezleri (70)Eğlence Endüstrisi (29)Şarkıcılar, Müzisyenler ve Sanatçılar (1)SPA, güzellik salonları (183)Fiziksel Kültür ve Spor (10)Depolama (363)Öğrenciler İçin Çalışmalar (5)Terziler ve Dikişler (73)Öğretmenler, eğitimciler (25)Teknisyenler (265)Telekomünikasyon (33)Turlar ve geziler (12)Toptan ve Satış (55)Çevirmenler, Dilbilimciler (7)Evde Çalışmak (148)
Başvurun