İş Bilgileri
Mechanical Engineer
InternetJobs Heemstede, Kuzey Hollanda, Hollanda 15 Gün Önce

Özet
İş Türü: Tam Zamanlı
Süre:
iş ücret aralığı: € anlaşmaya göre - Aylık
Alanındaki İşler: Mühendislik
uzmanlar için: Okyanus Engingering
Gönderildi: 2024-08-30
Posta Kodu:
Gereksimler
En Düşük Eğitim Düzeyi: Üniversite
En Az Deneyim: 2 yıl
Cinsiyet: Önemli Değil
Yaş: Başlangıç - Bitiş
İş Vizesi: AB Pasaportu
İş Durumu
Yayınlama Başlangıcı: 2024-08-30
Yayınlama Bitişi: 2025-03-01
iş sayısı: 1
Görüntüleme sayısı: 112
Sonraki Adımlar: özgeçmiş bana gönderilsin

İşveren iletişim bilgileri yalnızca yetkili kullanıcılar tarafından kullanılabilir: Oturum Açın & Hesap Açın

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Ülke: Hollanda
Bölge: Kuzey Hollanda
Açıklama

Als Mechanical Engineer vervul je een cruciale rol in uitdagende projecten binnen onze organisatie, die al dertig jaar gespecialiseerd is in maatwerkoplossingen voor machinebouw, zowel onshore als offshore, en voor hijs- en heftechnieken. Als Senior Mechanical Engineer krijg je de kans om aan inspirerende projecten te werken. Hoe complexer de uitdaging, hoe meer waarde je kunt toevoegen. Heb je een passie voor innovatie en techniek en ben je daarnaast in staat om duurzame klantrelaties op te bouwen en te onderhouden? Dan nodigen we je graag uit om ons dynamische team te versterken.

Wat worden je voorwaarden als Mechanical Engineer?

Je gaat werken bij een dynamische en uitdagende organisatie waar groei en ontwikkeling van mensen gestimuleerd wordt, waarin ze samen met je kijken naar jouw toekomstmogelijkheden. De organisatie is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Het is mogelijk om opleidingen en cursussen te volgen. Natuurlijk kun je ook rekenen op primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden:

de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen middels opleidingen en trainingen

een afwisselende baan in een dynamische werkomgeving

telefoon en laptop van de zaak

een salaris van €3800 tot €5300 euro

89% van onze professionals krijgt binnen 1,5 jaar een vast contract

Wie ben jij?

Klaar voor een snelle checklist? Je hebt een HBO diploma in Werktuigbouwkunde, Mechatronica of iets vergelijkbaars, minstens 5 jaar technische ervaring als Mechanical Engineer of soortgelijk. Je kunt ook goochelen met 3D CAD-programma's, vooral SolidWorks. Past je profiel niet helemaal perfect? Geen stress, we horen toch graag van je. Maar één ding is zeker: je bent van nature nieuwsgierig en onderzoekend, je weet goed naar de klant te luisteren en kan dit omzetten in een strak concept en ontwerp.

HBO werk- en denkniveau in bijvoorbeeld de richting Werktuigbouwkunde, Mechatronica of Automotive

communicatief vaardig, in staat om het overzicht te bewaren en mensen de juiste richting in te bewegen

je hebt ervaring met een CAD programma’s

je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Wat ga je doen als Mechanical Engineer?

Als Mechanical Engineer ben je echt de spil in het ontwikkelteam. Je zit middenin het productontwikkelingsproces. En het bedenken van slimme, simpele oplossingen? Dat is jouw tweede natuur. In de functie van Mechanical Engineer draag je de volgende verantwoordelijkheden:

ontwerpen van machines en/of constructies in 3D

begeleiden van de Mechanical Engineers bij de uitvoering van de werkzaamheden

het maken van berekeningen

je werkt aan een of meerdere projecten binnen de engineering

je zorgt dat technische tekeningen kloppen

naast het technisch inhoudelijke ben je ook de leidende, motiverende en coachende factor binnen het projectteam.

Organisatie

Deze organisatie is een vooraanstaand ingenieursbureau dat landelijk diverse projecten realiseert, met een sterke focus op de industriële sector. Het streven is het aangaan van langdurige klantrelaties, waardoor ze in staat zijn om nauwkeurig in te spelen op de wensen en behoeften van de opdrachtgevers. Als een essentieel onderdeel van de dienstverlening denken ze actief met hun klanten mee om innovatieve oplossingen te creëren.

Werksfeer

Als Mechanical Engineer maak je deel uit van een dynamische afdeling, waar enthousiaste en betrouwbare Engineers en Cad-tekenaars samenwerken aan uitdagende projecten. Hier krijg je de ruimte om te excelleren, met een eigen werkplek die jouw creativiteit en productiviteit ondersteunt. De afdeling kenmerkt zich door een warme en collegiale sfeer, waar teamwork en plezier in het werk centraal staan.




Şehre göre işler Sıralama

Bölgelere Göre İşler Sıralama

Specialties tarafından pozisyonlar
Muhasebe, Finans ve Denetim (97)İdari faaliyetler (109)Aracılar, kuryeler (64)Tarım (69)Mimarlık (15)Otomatik, nakliye, kamyonlar (325)Bankalar, burslar, yatırım şirketi (5)Emeklilik bakımı (304)Temizlik Hizmetleri (522)Hesap Makinesi, Programlama (21)Dairelerin inşaatı ve tadilatı (918)Danışma (8)Aşçılar (396)Kültür (1)Tasarım (25)Sürücüler (381)Enerji, elektrikçiler (180)Mühendislik (66)Mobilya, montaj, onarım (52)Valiler ve Bahçeler (41)Saç stilistleri ve makyaj sanatçıları (65)Konukseverlik (106)Ortak Hizmetler (13)İnsan Kaynakları (8)Sigorta (7)İnternet Tabanlı Teknolojileri Bilgilendir (17)Hukuk (5)Sanatkarları (299)Gelişme (36)Lojistik (71)Bina Bakımı (6)Yönetim (61)Medya: basın, radyo, televizyon (1)İlaç (212)Diğer (148)Eğitim, Çocuk Bakımı, Bebek Bakımı (123)Bir Zaman Üzerinde Çalışmak (2)Operatörler (152)Sanatçılar (5)Polis, Ordu (2)Yazdır (6)Reklam, Pazarlama, Halkla İlişkiler (20)Güç (10)Üretim (611)Koruma (8)Kamu Hizmetleri (0)Düzenle (0)Gayrimenkul (33)Ekipman Onarımı (6)Restoranlar (358)Perakende (234)Bilim ve Eğitim (15)Sekreterliği (10)Güvenlik (4)Servis Merkezleri (87)Eğlence Endüstrisi (20)Şarkıcılar, Müzisyenler ve Sanatçılar (4)SPA, güzellik salonları (185)Fiziksel Kültür ve Spor (8)Depolama (335)Öğrenciler İçin Çalışmalar (4)Terziler ve Dikişler (57)Öğretmenler, eğitimciler (7)Teknisyenler (290)Telekomünikasyon (31)Turlar ve geziler (11)Toptan ve Satış (36)Çevirmenler, Dilbilimciler (4)Evde Çalışmak (147)
Başvurun