Job-Informationen
Supervisor Solventextractie
InternetJobs Puurs, Belgien 154 Tage Vor

Überblick
Auftragstyp: Vollzeit
Dauer:
Gehaltsspanne: € nach Vereinbarung - pro Monat
Vakanz des Bereichs: Verschiedenes
für Spezialisten:
Eingestellt: 2023-11-29
PLZ:
Bedarf
Mindest Bildung: Universitäts-
Mindesterfahrung: 1 Jahr
Geschlecht: Macht nichts
Lebensalter: Von - Bis
Arbeitsvisum: EU-Pass
Auftragsstatus
Starten Publishing: 2023-11-29
Stop-Publishing: 2024-05-29
Freie Plätze: 1
Treffer: 581
Weitere Aktionen: Ruf mich an

Arbeitgeberkontakte sind nur für autorisierte Benutzer verfügbar: Einloggen & Registrieren

Arbeitgeberinformationen InternetJobs Puurs, Belgien
Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Land: Belgien
Bezeichnung

Prayon is een wereldleider in fosfaatchemie. Als internationale groep werken we samen aan de toekomst. Op onze site te Puurs, waar we 200 medewerkers tellen, heerst een fijne sfeer waar iedereen elkaar kent.

Als sterke lokale werkgever vormen onze mensen de kern van ons bedrijf: dankzij hen kunnen we steeds efficiënter werken aan duurzame producten en een betrouwbare partner zijn van onze klanten. Onze waarden omvatten teamwork, verantwoordelijkheid en het streven naar continue verbetering. Daarom selecteren we nieuwe collega’s niet alleen op vaardigheden, maar ook op ontwikkelingspotentieel en persoonlijkheid.

Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een Supervisor Solventextractie.
Supervisor Solventextractie
Job description
Je bent de centrale persoon in de afdeling bij de realisatie van de dagelijkse productie. Jouw doel is om op een veilige manier de juiste kwaliteit van producten te maken. Hiervoor waak je over het gepast inzetten van de middelen: de installatie, de grondstoffen en het team van operators.Je waakt over de regels en procedures uit het Managementsysteem en stuurt bij waar nodig om de operaties vlot en veilig te laten verlopen.Je rapporteert aan de productie-ingenieur van de afdeling en werkt nauw samen met de verschillende kaderleden van de eigen afdeling en de proces afdeling.Je bent verantwoordelijk voor een correcte opvolging van de grondstoffen en eindproducten. Je zorgt voor een juiste weergave van de realisaties in het dagverslag en houdt de SAP gegevens up-to-date.Je bent de spilfiguur in de voorbereiding van de uitvoering van werkzaamheden in de afdeling door een actieve opvolging van onderhoudswerken en wijzigingen aan de installatie, het uitschrijven van vergunningen en preventieve controles.Je neemt actief deel aan het in stand houden van de instructies. Je vertaalt wijzigingen van de installatie en organisatie in instructies voor operators. Je organiseert mee de praktische opleiding van operators in hun functie.Je hebt een actief veiligheidsgedrag en bent je bewust van de gevaren die het produceren van chemische producten met zich mee brengt. Hiertoe rapporteer je afwijkingen en werk je mee aan risicoanalyses. Je werkt mee aan het uitdragen van veiligheid en leefmilieu binnen de afdeling en werkt hiervoor samen met de omkadering, de preventieadviseur en de milieucoördinator.
Profile
Je hebt een kennisniveau van een (chemische of technische) Bachelor of gelijkwaardig door ervaring waardoor je kennis hebt van elektrische en mechanische toepassingen;Je hebt minimum 5 jaar praktische ervaring in de chemische industrie zodat een vol continue productie proces geen geheimen heeft voor jou;Je beschikt over leidinggevende kwaliteiten waarbij je actief communiceert en waakt over de teamgeest van de afdeling;Je bent een gedreven persoon die problemen concreet weet aan te pakken en het nemen van verantwoordelijkheid schrikt je niet af; Je hebt oog voor continue verbeterenKennis van SAP, Word en Excel en het beheersen van het Frans zijn pluspunten;Je hebt kennis van de voorschriften inzake veiligheid, kwaliteit, milieu en voedselveiligheid.
Offer
Group insurance
Meal vouchers
Family hospital insurance
Bicycle leasing
Additional paid leave
Je komt terecht in een fijn team waar iedereen elkaar kent en ondersteunt. Voor de functie van Supervisor Solventextractie bieden we je:
Vast contract met aantrekkelijk salaris op basis van je kennis en ervaringMaaltijdchequesHospitalisatieverzekering voor heel je gezinGroepsverzekeringMogelijkheid tot fietsleasing 20 dagen verlof + 18 ADV dagen




Jobs nach Stadt Sortieren nach

Jobs nach Region Sortieren nach

Stellenangebote nach Spezialitäten
Jetzt anwenden