Job-Informationen
Have Park montør
InternetJobs Brønderslev, Nordjütland, Dänemark 13 Tage Vor

Überblick
Auftragstyp: Vollzeit
Dauer:
Gehaltsspanne: € nach Vereinbarung - pro Monat
Vakanz des Bereichs: Techniker
für Spezialisten: Elektrotechniker
Eingestellt: 2024-04-20
PLZ:
Bedarf
Mindest Bildung: Hochschule
Mindesterfahrung: 1 Jahr
Geschlecht: Macht nichts
Lebensalter: Von - Bis
Arbeitsvisum: EU-Pass
Auftragsstatus
Starten Publishing: 2024-04-20
Stop-Publishing: 2024-10-20
Freie Plätze: 1
Treffer: 57
Weitere Aktionen: Send me Resume

Arbeitgeberkontakte sind nur für autorisierte Benutzer verfügbar: Einloggen & Registrieren

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Land: Dänemark
Region: Nordjütland
Bezeichnung

Søger du nye udfordringer, og har du kendskab til have/park maskiner? Så er det dig, vi mangler til vores værksted i Have/Park-afdelingen i Brønderslev.

I Traktor- og Høstspecialisten A/S søger vi lige nu en montør til vores værksted i Brønderslev. Her bliver du en del af en flad og uformel organisation, hvor der er høje forventninger til kvalitet og resultater, men samtidig plads til et godt grin med kollegaerne.

I Have/Park-afdelingen servicerer vi kommuner, anlægsgartnere, boligforeninger og andre brugere af maskiner indenfor området. Netop Have/Park-afdelingen er en funktion i vores virksomhed, som vi ønsker at udvikle endnu mere. Derfor søger vi en kollega mere, der har lyst til at blive en del af rejsen.

Arbejdsopgave og ansvarsområde
Som montør i Have/Park-afdelingen vil dine primære arbejdsopgaver være:

Samling og klargøring af nye maskiner
Klargøring af brugte maskiner til salg/levering
Reparationer på værkstedet og ved kunden
Din profil
Der er flere indgange til stillingen. Vi forestiller os, at du er uddannet Landbrugsmaskine-mekaniker, Materielmekanikker, Automekaniker eller lign. Vigtigst er, at du har interesse og kendskab til Have/Park maskiner. Har du erfaring med Have/Park segmentet, samt kendskab til el og hydraulik.

Som person er du service-minded, selvstændig og følger opgaverne til dørs. Du vægter orden og struktur højt, da nøjagtighed i alle henseender er omdrejningspunktet for en god og effektiv service, samt skaber gode kunderelationer. Derudover trives du i en dynamisk hverdag, hvor ikke to dage er ens.

Vi tilbyder
Traktor- og Høstspecialisten er en del af Danish Agro Machinery. Vores fundament bygger på samarbejde, og vi har en grundlæggende tro på, at vi er stærkere sammen. Vi tilbyder således en arbejdsplads, hvor vi udvikler i fællesskab – på tværs af afdelinger, kompetencer og landegrænser. Medarbejderne er vores vigtigste ressource, og vi gør os umage med at skabe de bedste rammer for trivsel, udvikling og indflydelse.

Vi tilbyder gode arbejdsforhold, mulighed for efteruddannelse og ikke mindst et godt kollegaskab. Vi er international landbrugskoncern, som nu får ekstra fokus på Have/Park-segmentet i Danmark.

Er du interesseret?
Synes du, at stillingen lyder spændende, så send os gerne din ansøgning og CV. Vi forventer at afholde samtaler løbende, og vi stopper søgningen, når den rette kandidat er fundet. Så send os gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Vi håber at høre fra dig!

Danish Agro Machinery
Vi vil skabe værdi! For landbruget. For landmanden. Og for medarbejderne.

Traktor- og Høstspecialisten er en del af Danish Agro koncernen, hvor vi er mere end 5.500 kolleger fordelt på 100+ selskaber i 17 lande. Fra marken til skærmen er medarbejderne kernen i vores evne til at skabe værdi og udvikle fremtidens landbrug. De sikrer nemlig, at vi kan spille en afgørende rolle i branchens digitale og grønne omstilling – og at vi hver dag hjælper landmanden med at dyrke fødevarer i verdensklasse. Og vi har også brug for dig!




Jobs nach Stadt Sortieren nach

Jobs nach Region Sortieren nach

Stellenangebote nach Spezialitäten
Jetzt anwenden