Job-Informationen
Verkeerskundige
InternetJobs Deventer, Overijssel, Niederlande 11 Tage Vor

Überblick
Auftragstyp: Vollzeit
Dauer:
Gehaltsspanne: € nach Vereinbarung - pro Monat
Vakanz des Bereichs: Ingenieurwesen
für Spezialisten: Transpotationstechnik
Eingestellt: 2024-06-11
PLZ:
Bedarf
Mindest Bildung: Universitäts-
Mindesterfahrung: 2 Jahre
Geschlecht: Macht nichts
Lebensalter: Von - Bis
Arbeitsvisum: EU-Pass
Auftragsstatus
Starten Publishing: 2024-06-11
Stop-Publishing: 2024-12-11
Freie Plätze: 1
Treffer: 164
Weitere Aktionen: Send me Resume

Arbeitgeberkontakte sind nur für autorisierte Benutzer verfügbar: Einloggen & Registrieren

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Land: Niederlande
Region: Overijssel
Bezeichnung

Functieomschrijving
Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een verkeerskundige.

Ben je creatief, slim en ambitieus op het gebied van data en heb je affiniteit met verkeer? Dan spreekt deze functie bij NDC Nederland je vast aan!

Wie zijn wij?

NDC Nederland voert verkeersonderzoek uit op straat en verzamelt gegevens die als basis worden gebruikt voor verkeersbeleid. Wij registreren, observeren en enquêteren (met eigen waarnemers en apparatuur zoals camera’s en telsensoren) en vertalen verzamelde verkeersgegevens naar bruikbare informatie voor onze opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zitten verspreid over het gehele land (gemeentes, provincies, rijk en diverse adviesbureaus). De verkeersonderzoeken bestaan o.a. uit verkeerstellingen (auto, fiets), parkeeronderzoeken, kentekenonderzoeken en onderzoeken (enquêtes) in het openbaar vervoer.

Wat ga je doen?

Als verkeerskundige houd jij je bezig met de opzet, voorbereiding, begeleiding en verwerking van verkeersonderzoeken (overwegend vanuit ons kantoor in Deventer). Je bent van begin tot eind bij een onderzoek betrokken. Je hebt contact met opdrachtgevers ten aanzien van wensen en beoogde resultaten en adviseert over in te zetten technieken. Intern overleg je met de buitendienst en onze veldwerkpool over de uitvoering van een onderzoek en na afloop van het onderzoek verwerk jij verzamelde gegevens tot overzichtelijke informatie en levert deze op.

Wie ben jij?

Wij zoeken een team-player (met minimaal een hbo-diploma op zak) die in staat is verkeerskundige vragen van opdrachtgevers te vertalen naar praktisch uitvoerbare verkeersonderzoeken en daarnaast ook erg handig en secuur is met data (waaronder Excel) en daar met een verkeerskundige bril naar kan kijken. Je bent analytisch sterk en het is een pre als je ervaring hebt met datavraagstukken en het verwerken en presenteren van grote hoeveelheden informatie.

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie voor 4 of 5 dagen per week. Je krijgt bij ons alle mogelijkheden om je in de volle breedte van ons vakgebied verder te ontwikkelen. Dit uiteraard tegen een passend marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


Heb je recent je diploma gehaald? Schroom dan niet om te solliciteren. Wij hebben ruimte voor zowel starters als ervaren kandidaten.




Jobs nach Stadt Sortieren nach

Jobs nach Region Sortieren nach

Stellenangebote nach Spezialitäten
Jetzt anwenden