Información del trabajo
Functioneel Applicatiebeheerder
InternetJobs Vlissingen, Zelanda, Países Bajos 149 Días Hace

Vista General
Tipo de empleo: Tiempo Completo
Duración:
Rango salarial del empleo: € por acuerdo - Por Mes
Vacantes del campo: Manejo
para especialistas: Innovator
Publicado: 2023-11-30
Código postal:
Requerimientos
Educación mínima: Universidad
Experiencia mínima: 3 años
Género: No importa
Edad: De - A
Visa de trabajo: Pasaporte de la UE
Estado del trabajo
Iniciar publicación: 2023-11-30
Para la publicación: 2024-05-29
Lugares libres: 1
Número de visitas: 203
Próximos pasos: Una llamada

Los contactos del empleador solo están disponibles para usuarios autorizados: Inicio de sesión & Registrar

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
País: Países Bajos
Región: Zelanda
Descripción

Op zoek naar een energieke rol in een bruisende organisatie?
Heb je een passie voor functioneel applicatiebeheer en IT-processen? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou!Als applicatiebeheerder bij Orionis Walcheren ben jij de schakel tussen gebruikers en applicatieleveranciers, en draag je bij aan een soepele werking van cruciale applicaties en een optimale dienstverlening.

Orionis Walcheren richt zich op (arbeids)participatie binnen Walcheren door het creëren en behouden van werkgelegenheid voor inwoners met een niet zelfstandig te overbruggen afstand tot regulier werk. Dat doen we door het verbinden van mogelijkheden en wensen van de opdrachtgever, werkgever en de werkzoekende (naar vermogen) in zijn sociale omgeving. Als het nodig is bieden we (tijdelijk) inkomenssteun en/of schuldhulpverlening. Onze organisatie loopt voorop in landelijke ontwikkelingen binnen het sociaal domein en het is de uitdaging om dat zo te houden.

Werken bij Orionis Walcheren betekent werken in een open, informele en professionele sfeer.

De verantwoordelijkheden liggen laag in onze organisatie en we zijn betrokken bij elkaar. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de kwaliteit van ons werk. Samen zetten wij ons met plezier in voor àlle inwoners van Orionis Walcheren.

 

Dit ga je doenDit ga je doen
Je houdt je bezig met het uitvoeren van functioneel (web)applicatiebeheer zodat applicaties optimaal functioneren voor de klant. Een aantal voorbeelden van onze vakapplicaties zijn o.a. Allegro, Suite en Key2 applicaties (Centric). Je participeert in diverse verbeterprojecten op de vakafdelingen en draagt je kennis uit binnen de organisatie. Je draagt je steentje bij aan de ontwikkeling van het team en de daarbij behorende applicaties. Samen kijken wij naar een voor jou passend inwerkprogramma.

Je signaleert en vernieuwt continu samen met de klant, het team, onze ICT-dienstverlener en de externe leverancier voor een optimale dienstverlening. Als applicatiebeheerder ben je opdrachtgever voor deze externe partijen, je zorgt dat ze een duidelijke opdracht krijgen en let op de voortgang van hun project. Tijdens dit traject betrek je ook de interne klant op de werkvloer om samen vragen beantwoordt te krijgen.

Tot slot controleer je of het eindproduct aan de eisen voldoet. Werkend vanuit vertrouwen houd je de regie in dit soort processen. Samen met je collega’s borg jij de functionaliteit van de applicaties én de gegevensuitwisseling met andere applicaties. Je richt je hierbij met name op het beheren en (her)inrichten van de applicaties, en alles wat daarbij komt kijken.

 

Dit heb jeDit heb je
MBO 4 (of hoger) werk- en denkniveau.
Je kunt de interne klantvraag goed vertalen naar een werkbare oplossing in de systemen.
Je bent een zelfstandig applicatiebeheerder en altijd op zoek naar verbetering.
Je hebt ervaring met het beheren van (web)applicaties.
Als je ervaring hebt met de applicatie Suite4 sociaal domein is dat een pré.

Dit krijg jeDit krijg je
Een leuk team.
Voldoende uitdaging.
Ontwikkelkansen.
Salaris van € 2.545,- tot € 4.052,-.
Flexibel inzetbaar IKB van 17,05%, dus extra geld volledig in te zetten voor wat je wil en wanneer je dat wil!
Recht op een goed pensioen bij ABP. Wij betalen 70% van de pensioenpremie.
Gedeeltelijk thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.
Bij goed functioneren een vast dienstverband.
Dit ben jeDit ben je
Je kunt goed samenwerken en bent resultaatgericht. Je hebt een “can do” mentaliteit. Je kunt incidenten goed onderzoeken en je bent daarin secuur en doelgericht. Je bent klantvriendelijk en je vindt het een uitdaging om een zo goed mogelijke dienstverlening te bieden, zodat onze (interne) klanten zo goed mogelijk geholpen worden.

Je bent de schakel tussen de gebruikers van de applicatie en de leveranciers. Je controleert of leveranciers hun afspraken nakomen en escaleert als dat niet zo is. Nieuwe functionaliteiten van een applicatie bespreken met de gebruikers behoort tot de werkzaamheden. Je kunt de behoeften van gebruikers omzetten in acties naar de leveranciers en omgekeerd. Daarnaast kun je goed prioriteiten bepalen en plannen.

 

We zijn enorm benieuwd naar jou!

Zo reageer jeZo reageer je
Ben je nieuwsgierig en heb je toch nog vragen, neem dan contact met ons op. We nodigen je in dat geval graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Weet je het nu al? Reageer vóór de sluitingsdatum met de button ‘Solliciteren’ op deze vacature.

De sollicitatiegesprekken vinden op donderdag 21 december in de ochtend plaats.




Trabajo por ciudad Ordenar por

Empleos por región Ordenar por

Vacantes por Especialidades
Contabilidad, finanzas y auditoría (147)Actividades administrativas (159)Agentes, correos (81)Agricultura (74)Arquitectura (15)Auto, transporte, camiones (333)Bancos, becas, empresa de inversión (12)Atención de jubilación (299)Servicios de limpieza (573)Calculadora, Programación (41)Construcción (741)Consulta (15)Cocina (380)Cultura (1)Diseño (40)Controladores (455)Energía, electricistas (218)Ingeniería (57)Muebles, instalación, reparación (53)Gobernadores y jardines (29)Estilistas y maquilladores (84)Hoteles (113)Servicios comunales (26)Recursos humanos (24)Seguros (7)Informar a las tecnologías basadas en Internet (32)Jurisprudencia (13)Artesanos (273)Ajardinar (30)Logistica (61)Mantenimiento del edificio (15)Manejo (118)Medios: prensa, radio, TV (1)Medicina y Farmacia (249)Diversidades (157)Educación, cuidado de niños (97)Trabajar en un tiempo (6)Operadores (173)Pintor (2)Policía, Ejército (3)Imprimir (8)Publicidad, marketing (35)Suministro (15)Producción (615)Protección (21)Servicios públicos (0)Editar (0)Bienes Raíces (41)Reparación de equipos (11)Restaurantes (371)Comercio minorista (305)Ciencia y Educación (26)Secretaría (27)Seguridad (9)Centros de servicio (70)Industria del entretenimiento (29)Cantantes, músicos y artistas (1)SPA, salones de belleza (184)Cultura física y deportes (10)Almacenamiento (365)Trabajo para estudiantes (5)Sastres y puntadas (74)Maestros, educadores (25)Técnicos (271)Telecomunicaciones (35)Tours y excursiones (12)Comercio mayorista, ventas (57)Traductores, lingüistas (7)Trabajar en casa (148)
Aplica ya