Job Information
Produktionskoordinator New
InternetJobs Rødekro, Southern Denmark, Denmark 2 Days Ago

Overview
Job Type: Full-Time
Duration:
Job Salary Range: € by agreement - Per Month
Vacancies from the Field: Production
for Specialists: Product Manager
Posted: 2024-06-10
Zipcode:
Requirements
Minimum Education: University
Minimum Experience: 1 Year
Gender: Does Not Matter
Age: From - To
Work Visa: EU Passport
Job Status
Start Publishing: 2024-06-10
Stop Publishing: 2024-12-10
No of Jobs: 1
Hits: 57
Further actions: Send me Resume

Employer contacts are available only for registered users: Login & Register

Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Country: Denmark
Description

Har du en struktureret og logisk tilgang til opgaveløsning?

Vi søger en dygtig produktionskoordinator til det sportekniske område. Som produktionskoordinator kommer du til at planlægge opgaverne for vores arbejdshold og entreprenører i sporet.

Vi leder efter en person, der arbejder struktureret og logisk, men ligeledes en, der elsker at dykke helt ned i opgaverne. Du vil desuden få en hverdag, hvor du løbende sparrer med ledelsen omkring optimering, tiltag og andet. Har disse opgaver fanget din interesse, så ser vi frem til at høre fra dig.

Du vil få arbejdsplads i Rødekro.

Du er nøglepersonen for planlægning af produktionen

Du bliver ansvarlig for at planlægge opgaverne for 3-5 arbejdshold i samarbejde med den produktionsansvarlige. og skal sørge for, at holdene blandt andet har de rette informationer og dokumenter med ud til opgaverne. Dette arbejde favner bredt, så det kan være, du kommer til at undersøge om en sporspærring er indmeldt, om de rette materialer er til stede eller noget helt tredje. Det vigtige er, at du har overblik over, hvorvidt dine folk har hvad de skal bruge for at løse deres opgaver korrekt.

For at vi kan have en solid og langsigtet plan, vil du derfor komme til at samarbejde med vores planlægningssektion om opgaverne og sporspærringerne, så I sammen udfærdiger planer med fokus på, at opgaverne kan udfærdiges indenfor aftalt tid og plads.

Du kommer endvidere til at arbejde tæt sammen med den produktionsansvarlige. I skal i samarbejde løbende sparre omkring udførelsen af opgaverne. I vil desuden samarbejde omkring den løbende planlægning og optimering af området.

Som produktionskoordinator kommer du til at indgå i vores ledelsesteam i Fredericia, som består af 5 personer. Du er ikke leder, men har dog et tæt samarbejde med ledelsen grundet dit planlægningsmæssige ansvar. I travle perioder, og under ferie, vil du skulle hjælpe dine kolleger.

Faglig struktureret og systematisk

Vi er åbne overfor din uddannelsesbaggrund.

Du kommer til at arbejde en del med IT. Blandt andet vil du være den, der træder til, når kollegerne har brug for hjælp eller spørgsmål til vores IPAD-løsninger. Derfor er det vigtigt, at du har god erfaring og forståelse for IT.

Du arbejder ligeledes rutineret i programmerne indenfor Office-pakken. Det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet i SAP, men dette er ikke et krav.

Herudover kommer du til at arbejde med persondata og forvaltningspligt. Derfor skal du være parat til at gennemgå diverse uddannelser, for at få kompetencer indenfor de områder.

Som person forventer vi, at du er struktureret og har en systematisk tilgang til løsning af opgaverne. Du kan holde hovedet koldt, når hverdagen bliver hektisk, og togdriften kan forårsage ændringer i dine planer.

Banedanmark har valgt at outsource alt vedligehold på jernbanen, hvorfor stillingerne er planlagt til at blive outsourcet/virksomhedsoverdraget i 2026.

Løn

Som akademiker ansættes du efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og AC.

For HK er ansættelsen omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Skatteministeriet og HK/STAT, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark. Som udgangspunkt er stillingen placeret i løngruppe 3, sats 2, Provins.

For både AC og HK gælder det, at den endelige løn fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer, samt at der tilkommer pension i henhold til overenskomsten.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Steen Guldmann eller teamleder Bent Agerbo Andersen. Send os din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtaler.


Går du videre fra de indledende samtaler, vil der blive indhentet referencer fra tidligere arbejdsgiver. Du vil blive informeret inden, at der bliver indhentet en reference.
Jobs by Cities Sort By

Jobs by States Sort By

Vacancies by Specialties
Apply Now